shayhiri wrote:И аз тва казах. Но правопропорционално означава, че една 65-кг. жена ще е много по-самоуверена и доволна от една 50-кг. стандартна такава, което просто не е вярно.
Грр. Айде стига сме говорили глупости, доста не по темата всъщност. Би трябвало да е ясно, че dellusion искаше да каже, че след цялата заливаща ни отвсякъде пропаганда дори жените, които нямат нужда да смъкват тегло, се тревожат, че все пак имат. Това е конвенционалното разбиране на "проблем със самочувствието спрямо теглото" - начинът, по който го разбират повечето хора на планетата Земя. Стига филосостване върху интерпретации, които никой друг не прави.
А единственото в това, което би могло да има общо с темата, е малко разширен вариант на това, което dellusion каза още в първото си изказване - повечето хора
нямат нужда от смъкване на теглото, а тези, които имат, е хубаво да го правят със здравословни начини за гладуване. Покрай разни особености на начина на живот в моето семейство имам известен поглед върху купчина системи, някои за хранене, някои - по-пълно обхващащи начина на живот (някой да си спомня Кенет Купър или Пол Брег?

). Най-доброто, на което съм попадал за момента, действително е Зоната - и откъм лекота на реализация, и откъм ефект, и откъм не-прекалено-голямо намесване в начина на живот.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.