In the Valley of Elah (2007)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 08, 2008 7:27 pm

ifadriana wrote:И двата филма, които споменаваш заложиха на каст и филммейкъри, а не на войната в Ирак :wink:

За Железарко си прав само донякъде. Изчакай да се задейства уърд ъф маут :)
Е то на какво друго да се разчита в случая. :)

Ъм, кво толкова има да му се залага на каста/имената? Нали си ги пише на самия плакат, за Бога? Всеки комуто имената на Томи Лий, Терон и Хагис говорят нещо, би трябвало да ги е отбелязал на същото място и в същия момент, в който е разбрал за наличието на филма в кината. Както и с Круз, Стрийп и Редфорд в Пешките. Само че там беше ясно, че ще става въпрос за войната на гадните империалисти. (И че може да има екшън с арабески.) А тук (Долината) ама хич даже.

И какъв пък каст е имал Кралството? ЕДНО пo-известно (тук) име нямаше, нито пък режисьорът Бърг говори нещо на някого. Който го е гледал (масата), го е направил заради екшъна с арабеските, тва е. Мисла.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu May 08, 2008 11:51 pm

ifadriana wrote:И двата филма, които споменаваш заложиха на каст и филммейкъри, а не на войната в Ирак :wink:

За Железарко си прав само донякъде. Изчакай да се задейства уърд ъф маут :)
Последното работи със страшна сила. Аз навивам всеки познат да отиде на филма (Айрйнмен-а де) и се самонавивам да отида за трети път. :wink:

Иначе за Долината според мен Ирак беше избран само като най-пресен и съответно заинтригуващ пример. За действието във филма нямаше никакво значение къде се е развивала войната.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 08, 2008 11:58 pm

Аз съм навит за ходене на Айрън Мен пак другата седмица, тъкмо да мине временце и да е някакво сутрешно за 4 лева в Арената, би било ултра-здраво.

Давайте направо да се уговаряме, ако има още наред.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu May 08, 2008 11:59 pm

Това за сутрешното ходене при мен ще е малко проблематично. :cry:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 09, 2008 11:01 am

shayhiri wrote:Но кво да очакваме в държава, в която Fool's Gold - най-скапаният филм за годината дотук насред толкова други - прави по-голям уикенд от Iron Man? :twisted:
Шайхири къде ги гледаш тези неща? Дай някакво линкче, че ми е любопитно от време на време да проверявам даден филм как се справя и по нашите ширини а не само в Америката.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 09, 2008 11:04 am

DELgado wrote:
shayhiri wrote:Но кво да очакваме в държава, в която Fool's Gold - най-скапаният филм за годината дотук насред толкова други - прави по-голям уикенд от Iron Man? :twisted:
Шайхири къде ги гледаш тези неща? Дай някакво линкче, че ми е любопитно от време на време да проверявам даден филм как се справя и по нашите ширини а не само в Америката.
Това тотално не може да е вярно по дяволите...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 09, 2008 3:52 pm

1 0 Златна възможност 1 8 11684 95063 0% 0 0 11684 95063
2 0 Железният човек 1 11 11422 82871 0% 0 0 11422 82871
http://kino.dir.bg/boxoff.php?startdate ... 2008-05-01
Болдът е приходът в левове за първия уикенд. Ето архивът, но е много неудобен за ползване, дори и за мен, дето помня всеки филм в коя седмица е излязъл: http://kino.dir.bg/arhivbox.php

У нас вървят екшъни, екшън-комедии, екшън-трилъри и екшън-фентъзи, тва е. Което е добре, по принцип.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 09, 2008 4:01 pm

Искам тихо да си сменя държавата някъде в ъгъла.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri May 09, 2008 4:06 pm

Не е като да сме уникални в това отношение, навсякъде има боклуци, които се гледат масово...

Бтв, новият шедьовър на маестро Бол В името на Краля има към 130 000 приходи у нас, повече от почти всеки качествен филм напоследък...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 09, 2008 4:12 pm

Отвратително....

Моля просто да изгледате трейлъра на Fool's Gold на dtrailer.com, за да видите за какво чудо иде реч...Това изглежда по-зле и от Сахара...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 09, 2008 4:17 pm

Oo, Sahara (макар и наистина да напомня с МакКонъхи) си беше направо класика в сравнение с тва. И има 40% на Доматите с/щу 10% за Глупавото Злато.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 09, 2008 6:13 pm

Добре, аз написах ли "по-зле и от Сахара" или не го написах :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 09, 2008 6:16 pm

А само като си спомня Сахара колко беше тъп! :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 09, 2008 6:19 pm

Спомням си един Великден в нас ми беше убер шит и отидох САМ да го гледам....Ама точно навръх неделята следобед от 16-17...

Е представете си колко е било шит в нас всъщност, особено имайки предвид, че съм ходил сам на кино на точно 4 филма.... :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri May 09, 2008 6:22 pm

Аз май не съм ходил сам на нищо. :? Некво едно такова тъпо ми е.

Ама да дадеш пари за да гледаш филм като Сахара ( е ти не си знаел тогава де :mrgreen: ) си е голямо набутване. :lol: