Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Sep 02, 2008 10:14 pm

Moridin wrote:Е тука не показва почти нищо и е повечето време разпасан и миризлив, а в останалата част - костюмиран и бръснат (ънгх).

гледай пак "аз съм легенда" вместо това, там има кво да се види :mrgreen:
Не е важно само да показва, присъствието също е от значение. :mrgreen:

То I Am Legend съм си го гледала не веднъж. Пък и с Уили се полагат по два филма годишно -един летен, и един зимен. Нека има. :P

Гледах Stop Loss. Освен, че беше страхотно разбъркан и ненаясно какво точно се опитва да отстои, каже, разкаже и покаже филмът, само на мен ли ми се струва, че Райън като игра и "харизма" на екрана е като мъжко копие на Кейти Холмс? :shock: Имам предвид, дори Харисън Форд играе по-добре.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 02, 2008 10:25 pm

Е аз само лоши неща съм чувал за тоя филм. Бтв, Чанинг Татум научил ли се е да играе? Беше безкрайно сладък ръб в Тя е пич...
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Sep 02, 2008 10:53 pm

Roland wrote:Е аз само лоши неща съм чувал за тоя филм. Бтв, Чанинг Татум научил ли се е да играе? Беше безкрайно сладък ръб в Тя е пич...
Е то докато око не види, ръка не пипне... :oops:

:lol: Все така дървен като бивш модел (какъвто си е) е. И още е в "hot" фазата си от Step Up. И все така не пропуска да се покаже по бельо. Дано поне за Public Enemies да се е взел в ръце.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 02, 2008 11:42 pm

Е аз му гледах снимки от некъв пожарникарски, там почти имаше ШКЕМБЕ! Хот (ез ин "гледаем") е само в She's the Man.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Sep 03, 2008 10:26 am

Онзи ден гледах "No country for old man", знам че имаше специална тема за филма, но ми се иска просто с две думи да кажа, че съм разтърсен. Отдавна не ми се беше случвало да гледам нещо толкова изчистено от клишетата, жестоко реално и същевременно увлекателно.
После изгледах "Through a glass darkly" на Бергман и за пореден път не бях разочарован от гениалния режисьор. Темата за психичното заболяване допълнително направи добро впечатление заради собствения ми интерес в тази сфера.
И последното, което изгледах е "Donie Darko". Честно казано този филм ме остави малко недоумяващ и ми е чудно дали някой ще иска да сподели някакви впечатления, защото на мен цялата работа ми е доста неясна. Беше сравнително увлекателен и го изгледах лесно. Все ми се струваше, че ми казва нещо, а накрая като се запитах "какво?" и се оказа, че не зная :) Иначе за пореден път темата за психичното заболяване и психотерапията ми повлия за да ми е по- интересно....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Dwight
Misting

Post by Dwight » Wed Sep 03, 2008 1:24 pm

Тъкмо изгледах "Флаш Гордън" от 1980 със саундтрака на Queen и бих казал, че филмчето определено радва. Като за времето си е със страшни ефекти.
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Sep 03, 2008 10:20 pm

JaimeLannister wrote: И последното, което изгледах е "Donie Darko". Честно казано този филм ме остави малко недоумяващ и ми е чудно дали някой ще иска да сподели някакви впечатления, защото на мен цялата работа ми е доста неясна. Беше сравнително увлекателен и го изгледах лесно. Все ми се струваше, че ми казва нещо, а накрая като се запитах "какво?" и се оказа, че не зная :) Иначе за пореден път темата за психичното заболяване и психотерапията ми повлия за да ми е по- интересно....
Мисля, че това ще ти е от полза:

http://www.vegsource.com/talk/books/messages/12158.html

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Sep 03, 2008 10:21 pm

Donnie Darko е нечовешки филм. Още съм във възхищение от него, а ще станат около 5-6 години откак го гледах...
This is it. Ground zero.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Sep 03, 2008 11:50 pm

Едвам изтърпях Дони Дарко до края. Посредствена тийнейджърска трактовка на сериозното кино.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Sep 03, 2008 11:56 pm

Whom how :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Sep 04, 2008 12:27 am

Moridin wrote:Donnie Darko е нечовешки филм.
Нечовешки надценен е, прав си. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Sep 04, 2008 1:27 am

Мерси за инфото.
На мен филмът по- скоро ми хареса, ама чак пък да е нечовешки...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 04, 2008 10:06 am

Е той Жоро ги обича подобен род изказвания, особено за филми, гледани през впечатлителните му тийнейджърски години ;)

Аз пък гледах, след векове на отлагане и след като стоплих, че така и няма да си намеря компания за него, испанския El Orfanato (The Orphanage). Личи си тежката ръка на продуцента Дел Торо и въпреки че филмът има тоя-оня кусур, според мен е страшно добър. Невероятно майсторски заснет, страхотна игра на актрисата в главната роля (Белен Руеда) и много красива и тъжна история. Пласират го за хорър, но според мен е по-скоро свръхестествена драма. При това с доста нестандартен, в равносметка и ако се вгледа човек в детайлите, свръхестествен елемент. Изобщо, горещо препоръчвам.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Sep 04, 2008 10:23 am

Нищо за Дони Дарко не е надценено!!!

Орфанейджът звучи умерено яко..
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 04, 2008 11:02 am

Дони Дарко си кърти отсекъде ма с екстрите от двд-то с обясненията. Сайта му беше направен пак бая култово като игра.

Изгледах си пак Immortel (Ad Vitam), и въпреки старите тромави ефекти и 3д си кърти с атмосферата пак. 8-)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”