БТВ бях пуснал една тема за Бергман в кинофорума, която не се радваше на особен интерес, няма да е лошо да понапишеш нещо в нея.
Shadowdance No 22 - ONLINE at last
Moderator: Moridin
Благодаря за комплиментите, радвам се, че вече и фенове си създадох.
БТВ бях пуснал една тема за Бергман в кинофорума, която не се радваше на особен интерес, няма да е лошо да понапишеш нещо в нея.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
-
Dilvish the Damned
- Paragon
Благодарение на един приятел, който следва твърдението, че ако файловете ти излизат с въпросителни и филмите ти вървят надолу с главата това не значи, че съдбата те е дамгосала и нещата са необратими... имам предвид, че най-накрая успях да си сваля част от списанието и да попрочета част от него.
Марф, този фентъзи-криминално-розов(не любовен, просто в цвят пепел от рози) сюжет кърти мивки просто. Мат, готин тест, оказах се фен на прогрив-а, що за животно е това? Бтв, малко ме хвърли в къпините с мнението си за Градът, обаче е хубаво, че имаше и нещо различно от общото възхищение. А статията за Рахксефон... зарибяваща е определено, не че не бях така още от преди нея:)
Марф, този фентъзи-криминално-розов(не любовен, просто в цвят пепел от рози) сюжет кърти мивки просто. Мат, готин тест, оказах се фен на прогрив-а, що за животно е това? Бтв, малко ме хвърли в къпините с мнението си за Градът, обаче е хубаво, че имаше и нещо различно от общото възхищение. А статията за Рахксефон... зарибяваща е определено, не че не бях така още от преди нея:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ма май сте посъкрaтили новините, а?:)
Last edited by Drizzt Do`Urden on Thu May 27, 2004 5:54 pm, edited 1 time in total.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Музиката на мислещият човек.Morwen wrote:Мат, готин тест, оказах се фен на прогрив-а, що за животно е това?
Сериозно, това е метъл/рок жанр, характеризиращ се със сложност на композициите, много дълги песни и принципно най-добрите музиканти уж творят в него, ако питаш феновете му, that is.
А мнението ми за Градът поне е искрено, не се водя като вас от класациите.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Хехе, дебил :)))))) Класации. Смях, смях, толкова смях... Мнението ти за Градът е толкова ултра предубедено и насилено едностранно, толкова ти личи как си се *старал* да не го харесаш и да му намериш всеки дребен детайл, който да не е наред, че дори яд не предизвиква :р Тва в кръга на злобните нападки де, иначе нищо си му нямаше на ревюто. Ма не, класации... божкееее...А мнението ми за Градът поне е искрено, не се водя като вас от класациите.
Edit: След уместно отправената ми от Мор забележка, да вметна, че горното е бъзик ;) Извън частта за мнението ти за книгата де :р
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ся почваме за ресторантите, закусвалните, стрип-клубовете...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Мне бе копеле, аз съм майна:P
Правилата на бордгейминга: