Shadowdance #62 е онлайн!
Moderator: Moridin
И аз да похваля колегите, много хубав брой според това, което съм изчел досега. Особено ми харесаха Евъргрийна и ревюто на Кечистът (оценката на филма трябваше да е с една единица по-висока, но не може всичко да е идеално
).

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Аз давам ТОЛКОВА рядко оценка 10/10 на нещо, че 9-ката ми направо трябва да се брои за 10-ка. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Резки думи...Е, да ги беше облякла в едно ревю!!! (или не щеше да се мърсиш прекомерно?)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Прасни едно в темата като имаш свободен момент. Ще ми е доста интересно да ти видя мислите систематизирани. Прочетох ти постовете в темата, ама искам още и по-обемно.Amelia wrote:Нямах време - иначе щях да спретна едно. С това да отговоря и на пасър-бай, де.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Anomandaris
- Commoner
Интересен брой,въпреки сушата на книжния пазар.То не ,че е и чак такава суша ,но обявихте преди половин година,че Инфодар ще издадат Prince of Nothimg в най-скоро ереме,отделно забатачиха и Темерер ,та откъм ревютата на нови книги само Вещерът и Станция Пердидо ме интересуваха.
Интервюто и евъргрийна бяха на високо ниво,ще ми се обаче да се махне този въпрос за писателските работилници ,както и този за съветите към начинаещите автори-почти всички писатели отговарят едно и също.
От филмовите ревюта най-много харесах това на The Wrestler -благодарности за Вивиан.Още ме е яд ,че не дадоха Оскар на Мики Рурк за тази роля.Останалите филми не съм гледал и затова няма да влизам в спор дали са им завишени оценките.
Миналия брой ми бе една идея по-интересен,но и този ставаше.7/10
Интервюто и евъргрийна бяха на високо ниво,ще ми се обаче да се махне този въпрос за писателските работилници ,както и този за съветите към начинаещите автори-почти всички писатели отговарят едно и също.
От филмовите ревюта най-много харесах това на The Wrestler -благодарности за Вивиан.Още ме е яд ,че не дадоха Оскар на Мики Рурк за тази роля.Останалите филми не съм гледал и затова няма да влизам в спор дали са им завишени оценките.
Миналия брой ми бе една идея по-интересен,но и този ставаше.7/10
Добър брой, въпреки че не съм го дочел поради бушуваща в момента сесия!
Благодаря, че ще поместили ревю на новелата ми, както и за конйструктивните съвети! чувствам се много яко да съм част от основната част на списанието
Благодаря, че ще поместили ревю на новелата ми, както и за конйструктивните съвети! чувствам се много яко да съм част от основната част на списанието

"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен