Is it Laundry Day yet?

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ако беше 5-10 години по-млад...Amelia wrote:Бтв на мен Антончо не ми действа сексуално по абсолютно никакъв начин - да, бих му нащипала бузките. На лицето. Дотам.
За тия дето искат да му духат - представете си Антончо без гащи. Представете си члена и тестисите му. Представете си члена му в ерекция. Разбирате ли кво имам предвид? Още ли искате да му духате?
Онзи от Здрач? Дюд, към онуй изпитвам само и единствено отвращение, бога ми! Човек и в хлебенето трябва да е малко от малко реалистичен все пак... Дотук ги докара двама обаче, което ти печели макс снимка с автограф и руло тоалетна хартия, боя се...Silver wrote:Е след тия излияния тука за Йелчин дори не трябва да споменавам за тъпака от Хеърспрей или онзи/онези от Здрач. Тва ги захлупва от воле, прав си.
Всъщност изпитвах майлд наслада от очевидно дълбоката ти обида и нараненост от факта, че има тема за филм на Стивън Спилбърг, в която никой не се вълнува да коментира Стивън Спилбърг. Сериозно, умилително беше как почти тропкаше с краче възмутено ^_^Silver wrote:Разбирам за ниския фактор на убедителност... трябва да е това, след като вместо да ми го сложиш едно яко и аргументирано, ти се направи на чукнат и изпрати постовете ми за доклада в пералнята.Чак си те представих как пляскаш ръце доволен от добре свършената работа в стил "и днес изхвърлихме боклука".
Признавам, на Емо и на Жоро филмографиите определено ми се налага доста акробатика, за да обясня що са якиAmelia wrote:Емо, Жоро, Макси (Скинс), Зак Ефрон, Йелчин. На прима виста. Добре ли се справям?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest