Silver wrote: Става дума за няколко смехурковци, които не могат да различат критика по нещо дето им е на сърцето от лична нападка срещу собствената им същност и почват да ми се правят на ощипани, все едно свършил светът като съм казал, че Бъфи е за бунището и все едно те са чисти пред съвестта си в тва отношение.
Пасер-шмасер - не се излагай. Особено па с тва за Специален доклад дето е в челото на класацията на топ малоумно модериране на века. Аре ти точно не ми се меси по-добре, с тебе никога не съм имал желание да комуникирам, стига си ме обикалял. Принципно не ти чета постовете, освен ако са някви гнусни и натрапчиви като тия тука, не ми чети и ти моите и всичко ще е много чудесно.
За Специален доклад не знам защо ме намесваш, там бях редови участник като теб.
За сериалите ти казах съвсем културно преди няколко дни, че няма проблем да пишеш каквото и както искаш за тях. Както правим и всички други.
Продължаваш да се правиш на улав при все опитите на няколко души да водят смислен разговор с теб. Това обаче няма да е вечно.
В Сериалите вече знаеш какво поведение очаквам от теб.
Дали имаш или не желание да комуникираш с мен не ме интересува. Като пишеш в тези форуми, общуваш с всички. А твоите постове специално в Сериали съм длъжен да ги чета. Ако пробваш тоя тон и там обаче, няма да е за дълго.