- Spoiler: show
Vampire Diaries
- Gunslinger
- Warmage
E имаше само една сцена на български в The Vampire Diaries, което е жалко.Но поне я бяха изпипали.Обаче защо
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- JohanVladimir
- Sorcerer
- armageddon
- Forsaken
Явно не съм разбрал, нали проклятието не започва от Петрова, а Клаус е искал то да завърши с нея?JohanVladimir wrote:Остави се, то излезе, чеНаправо ме заболя главата от мислене

В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
- JohanVladimir
- Sorcerer
Аз не че очаквам историческа достоверност от тв филм, в който вампири, върколаци и вещици се прескачат в едно градче заедно с произведени от древни проклятия дупликанти, ама... поне последователност и консистентност в диегезиса очаквам, дет се вика. След като мосиха добре събитията с Гражданската война, ако може някак да уцелят правилно и Великите географски открития 

Според мен до признанието на Деймън пак се стигна с внимателно подбрани сценки, като например:JohanVladimir wrote:Аз пък ходя да разправям по форумите огорчението си от тая финална сцена и вероятно минавам за банален трол![]()
Според мен си съсипаха героите от чист фенсървис. ДосегаТова, което Деймън направи, всички сме го правили, ама все е било до средата на направеното от него, щото няма как да форматираме после мозъка на другия, нали? И точно затова е болезнено-истинско.

Edit: Песента от сценката е Sleeperstar - I Was Wrong. Страхотна е!
- Dr. Horrible
- Forsaken
Не бях гледал последните 3 серии и ги гледах заедно! Много са яки, харесаха ми!
Но... "България, 1490"... Излиза, че все пак сериала се развива в алтернативна вселена, в която България никога не е падала под османска власт. Или е паднала известен брой години по-късно
Но... "България, 1490"... Излиза, че все пак сериала се развива в алтернативна вселена, в която България никога не е падала под османска власт. Или е паднала известен брой години по-късно

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- JohanVladimir
- Sorcerer
- armageddon
- Forsaken
Защото трябва да е расла в нашето извратено общество за да бъде българка? Сякаш има значение. Добре за нея, че е расла в цивилизована държава и е станала нормален човек. Тя вече сама може да каже, като каква се определя. А и няма значение кой и се кефи тук, ако ще да е цяла България. Повечето хорица тук и без друго са тесногръди свине и ще и кажат какъв е боклук, ако нещо не ги изкефи.armageddon wrote:На Нина бих се кефил и ако не беше българка, но това че е (друг е колко точно е, щом е емигрирала на 2 годишна възраст) е допълнителен бонус.

Ох айде да идва Петък!

- Dr. Horrible
- Forsaken
Това става офф-топик, но и аз не я считам за българка. Щом е израстнала там, щом е прекарала целия си съзнателен живот там, значи там си е нейната родина. Ако някой американец дойде тук на две годинки и израстне тук, аз ще си го считам за българин.
Иначе следващият епизод е след три седмици, уви...
Иначе следващият епизод е след три седмици, уви...
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
E, според мен е малко по-сложно. И да е израстнала там, ако говори с родителите си на български (звучеше като да го говори във филма), има някаква идея какво е България и т.н. пак може да е поне полу-българка... ако иска.
Амикае, ти пак с гръмките думи. Като че ли тук непременно би станала ненормален човек и като че ли повечето хорица тук ще гледат нея, а не как да си платят парното:)
Амикае, ти пак с гръмките думи. Като че ли тук непременно би станала ненормален човек и като че ли повечето хорица тук ще гледат нея, а не как да си платят парното:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Тя не е толкова добра, защото е Българка, а е така добра, защото е Българка
P.S. Идеята, че Битието определя съзнанието е чист Марксизъм, което е и най - силният епитет, който може да и се лепне
Last edited by raylight on Tue Nov 16, 2010 12:14 am, edited 1 time in total.
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
- armageddon
- Forsaken
Много се радвам че момичето е расло в цивилизована среда и е станало човек. Или поне се надявам да е, тъй като лично не я познавам и не бих си позволил да коментирам характера й. Което можеше/е могло да се случи и тук впрочем. Това което визирах е, че не мога да кажа в каква среда е расла и как се определя тя самата - ако родителите и са се старали да поддържат в нея българско самосъзнание - ОК, ще се съглася че е такава. Ако не - трудно ще ми е, но както вече казах - не я познавам лично, и не мога да са изкажа на сто процента за едната или другата опция.Amikae wrote:Защото трябва да е расла в нашето извратено общество за да бъде българка? Сякаш има значение. Добре за нея, че е расла в цивилизована държава и е станала нормален човек. Тя вече сама може да каже, като каква се определя. А и няма значение кой и се кефи тук, ако ще да е цяла България. Повечето хорица тук и без друго са тесногръди свине и ще и кажат какъв е боклук, ако нещо не ги изкефи.armageddon wrote:На Нина бих се кефил и ако не беше българка, но това че е (друг е колко точно е, щом е емигрирала на 2 годишна възраст) е допълнителен бонус.
Ох айде да идва Петък!