Абсурди някфи

Мръсните страсти – на сапун
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 08, 2010 8:44 pm

Нека използвам възможността да те поканя да си тръгнеш като толкова не ти допада обстановката. Щото гес уот - това "ядро" Е ядрото на форума. Та като ти е толкова важно кви простотии бълва Шайха, by all means, върви си говори с него някъде другаде и ни остави да къкрим в лицемерието си, мхм?
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Oct 08, 2010 9:14 pm

Не съм се убил да пиша, не бери грижа. :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Oct 09, 2010 8:03 am

Амикае, крадецът може да вика "дръжте крадеца", но това не значи, че трябва да му вярваш. :lol:

За всеки случай виждам, че на Шайха други работи са му големи последно време...

Image

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Oct 09, 2010 8:05 am

@АлДим
Ей сега ще дойда оттатъка да те дийптроутна!!! :heart: :oops: :suck:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 09, 2010 9:59 am

Тва не се брои за ачиивмент, вие сте женени ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Oct 09, 2010 11:55 am

Леле мале

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 09, 2010 10:17 pm

Държа да отбележа, понеже доста хора останаха с впечатлението, че едва ли не това мнение ми е насадено от някой си и не е лично мое, това е лично мое мнение за определени членове на този форум и то не е манипулирано от никой и по никакъв начин. Градил съм представата си за членовете на този форум, общувайки с тях. Няма нужда да ми омаловажавате личното мнение заради нещо, което съм казал в поредната ми препирня с Роланд. Това, което съм мислил за всеки от вас, е същото, което съм мислил и преди половин година. Мнението ми се основава на лични впечатления, чрез пряк контакт с вас и винаги е било така. Сигурен съм, че ще ви е по-удобно някой друг да е виновен за мнението ми, жалко ще е да смятате така. Това, което съм казал съм можел да кажа по всяко време през последните месеци и пак щеше да бъде същото. Има причини този форум да няма нови потребители, а дали ще им обърнете внимание зависи от вас. Това е моето мнение, спрете да го замесвате с други хора.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Oct 09, 2010 10:43 pm

Амикае не ни харесва и е непоклатим в неприязънта си към нас.

АМИ СЕГА?! :cry:

ПП. Форумът е оцелял вече 7 години. Името му е Шадоуденс, а не Арена. Тук не се предполага да е Аврамов дом и да има постоянен наплив от нови юзъри. Тук се предполага да има хора, които обичат научна фантастика и фентъзи (в най-различните им проявления), щото това е форум на списание за научна фантастика и фентъзи. Насочен е към определен фендъм. Има определени изисквания към този фендъм. Има определена история и определен контекст. На който не му изнася - форуми дал Господ, да си намери такъв дето да му пасва. Или да си създаде негов и да ни покаже как се прави.

Благодаря за искрената загриженост за добруването ни иначе.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Oct 10, 2010 12:08 am

Понеже ни знаеш и кътните зъби, то не е манипулирано, така ли?
Съжалявам, ти просто не би бил нормален човек, ако около теб има някви хора, с които си говориш, понякога и се карате, но не се познавате добре и след излян един камион лайна и лъжи по тях, ти да си преценил съвсем правилно кое е манипулация, кое е откровена лъжа и кое е истинско. Трябва да си екстрасенс за това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Oct 12, 2010 8:19 pm

Аз съм разочарована :? Първо пишеш
Amikae wrote:Не е нещо, за което и сам човек не би се досетил за теб и ядрото на този форум. Достатъчно е човек да е бил наоколо известно време. А иначе контактувам с човек, който просто потвърди догадките ми. В следствие на това, което знам, сега виждам теб и доста членове на този форум в една коренно различна светлина.
...след което
Държа да отбележа, понеже доста хора останаха с впечатлението, че едва ли не това мнение ми е насадено от някой си и не е лично мое, това е лично мое мнение за определени членове на този форум и то не е манипулирано от никой и по никакъв начин. Градил съм представата си за членовете на този форум, общувайки с тях.
Ако си имал предвид само Роланд, защо спомена и други членове на форума? Ако си имал предвид не само Роланд - за него е ясно с какво те дразни - така и не прочетох конкретно какво е породило недоволството ти и мнението, че сме лицемери.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 13, 2010 1:31 am

Както се казваше в оня виц "поименно, колега, поименно". :lol: А дватата цитата малко си противоречат взаимно.
Иначе - лицемер е човек, който в лицето ти се прави на приятел, а зад гърба ти злослови. Чудя се, на кой ли най-много пасва определението?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either