Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
Аз да ти кажа пък по-разбирам да гледаш нещо заради някъв захаросан тип, отколкото зарди кръв. И това с гърдите не го схващам съвсем, ама да речем аз съм им свикнала, мъжете не са, мога да ги разбера. Обаче притегателната сила на помляната физиономия ми е непонятна.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Е той не. но принципно МЪЖЕ. независимо кви, стига да са мускулести и/или със puppy dog eyes... The list is endless. Не съм гледал Трансформърс и нема и да го направя заради Фокс ( да оставим че са фалшиви).
@Morewn, притегателната сила е добре олицетворена с песни като тази, която мисля че никой тук няма да хареса.
http://www.youtube.com/watch?v=FWCoXWuWzzk
Не че е много кървава като текст или много хард като звук, ама схвана идеята. Добре е да има насилие.
Така е като не си проверявам глупостите.
@Morewn, притегателната сила е добре олицетворена с песни като тази, която мисля че никой тук няма да хареса.
http://www.youtube.com/watch?v=FWCoXWuWzzk
Не че е много кървава като текст или много хард като звук, ама схвана идеята. Добре е да има насилие.
10xRoamer wrote:Ммм, по смисъл изглежда като да си искал да кажеш "...но НЕ ги обожествявам..."

Last edited by Claymore on Fri Jun 17, 2011 6:05 pm, edited 3 times in total.
- Moridin
- Global Moderator
Викат му тестостерон...
Ако не знаеш, агресията вдига адреналина
В суперначърал къде пък има сладък и андрогинен тип?!?! Единият е некъф саскуоч и никой не му се кефи, другият е най-мъжественият, готин, остроумен, излъчващ морета кулнес пич в историята на ТВто (за който не е разбрал съм доста влюбен в него)
ЕНИУЕЙ
всъщност сме имали доста такива теми. шайхът заведе поне няколко, а аз лично съм почвал поне две за жените шофьори (и мога да си рантвам доста по тях...)
Ако не знаеш, агресията вдига адреналина

В суперначърал къде пък има сладък и андрогинен тип?!?! Единият е некъф саскуоч и никой не му се кефи, другият е най-мъжественият, готин, остроумен, излъчващ морета кулнес пич в историята на ТВто (за който не е разбрал съм доста влюбен в него)
ЕНИУЕЙ
всъщност сме имали доста такива теми. шайхът заведе поне няколко, а аз лично съм почвал поне две за жените шофьори (и мога да си рантвам доста по тях...)
This is it. Ground zero.
Ей ви крайно мнение - и мъжете, и жените не струват. Но позицията на жените и тяхната природа им дава възможността да си правят, каквото искат с мъжете. Много малко са тези, които не отричат елементарната си природа. Купища претенции, водещи до купища очаквания, след което и до купища разочарования. Просто са много умни и функионират по коренно различен начин от мъжете. Много лесно се влюбват, стига така да решат, и още по-лесно карат мъжете да се влюбват. Последните години, поне в България, е тотална женска доминация. Жените си правят, каквото искат с мъжете. Даже започнах да се замислям, че може би има бизнес дори във всичко това. Толкова много мъже се обръщат към мен за съвет и да споделят, че започнах да си мисля как да изкарвам пари от това.
Истината е, че имат нужда от помощ. Повечето мъже, особено последно време, имат страшно идеализирана представа за жените. Очакват и търсят(
) жена, която ще ги уважава, обича и иска само тях. И това си е тяхно право, разбира се. Обаче ми циврят едикоя си какво направила, едикакво си станало, и как въпреки всичко са готови да се грижат за тях. После ме питат как е възможно аз да не съм засегнат от това, и как съм имал такова огромно самочувствие, и как съм живял така. Отговорите обаче никога не им харесват. Като чуят, че нещата всъщност са тъпи и елементарни, и опират в общи линии до това как изглеждаш и/или колко пари имаш, в зависимост от ситуацията, и избират да продължат с нещастния си живот, вместо да станат най-сетне мъже.
Путки.
Няма чувства, има кеф. Кефа води до привързаност, а някои жени са и по-принципни, та има такива, които не биха предали нечие доверие. Това би било хубаво във връзка с деца, нищо повече. Много малко мъже непутки познавам днешно време. Такива, които знаят как да се държат на положение, и знаят, че отношенията между мъжа и жената не стигат по-далеч от ебането и потомството. С това промиване на мозъци няма как да е иначе.
Истината е, че имат нужда от помощ. Повечето мъже, особено последно време, имат страшно идеализирана представа за жените. Очакват и търсят(

Няма чувства, има кеф. Кефа води до привързаност, а някои жени са и по-принципни, та има такива, които не биха предали нечие доверие. Това би било хубаво във връзка с деца, нищо повече. Много малко мъже непутки познавам днешно време. Такива, които знаят как да се държат на положение, и знаят, че отношенията между мъжа и жената не стигат по-далеч от ебането и потомството. С това промиване на мозъци няма как да е иначе.
Е, Морве, кървавата физиономия е последствие от това, което носи кефа - а именно как въпросната физиономия става кървава.
Процесът на бой може да е много надъхващо и красиво нещо, особено в разните бойни изкуства.

Процесът на бой може да е много надъхващо и красиво нещо, особено в разните бойни изкуства.
Last edited by Amelia on Fri Jun 17, 2011 6:19 pm, edited 2 times in total.
- RRSunknown
- Elder God