Бе докат не извади ДВА дървени меча, нема да го повярвам тва.Amelia wrote: Самият Дедпуул е като грозна версия на Гинтоки, която е открила моногамния живот. Има и нещо от Джозеф Джостар в него. Абе МОАР ПЛЗ!

Бе докат не извади ДВА дървени меча, нема да го повярвам тва.Amelia wrote: Самият Дедпуул е като грозна версия на Гинтоки, която е открила моногамния живот. Има и нещо от Джозеф Джостар в него. Абе МОАР ПЛЗ!
Някой по-запознат от мен ще отговори ли на Амелия?Amelia wrote:Абе можете ли да ми препоръчате някой комикс с Дедпуул, който показва какво представлява тоя персонаж и е сравнително стендалоун спрямо останалата Нещоменска сволоч? Т.е., нещо, което дори аз, дето съм запозната с Марвел вселената само от летните им блокбъстъри, да мога да прочета и схвана.
Е именно де! Даарио си беше забавен гъз и мижавостта му в Marvel вселената е перфектна за целите на филма, а на Angel й изскочи едната цица във финалната битка ебати - това си е character defining moment от най-висока класа!Roland wrote:Е не, ше извиняваш, ма лошият в Guardians барем имаше визия и някаква цел. Тука имаш двама обрулени мафиоти, които са толкова маловажни, че дори не заслужават организацията им да има име или каквато и да е информация да получим за нея.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests