Какво харесвам и търся в една книга?
- Lubimetz13
- Mistborn
Ами аз в книгите обикновено търся номера на страницата - много е неприятно, но просто нямам представа къде са ми повечето книгоразделители. Е, не е зле освен що-годе логична номерация да има и някои екстри като например оригинална концепция, безвременна философия, опияняваща красота на езика, сложна творческа конструкция, завършен...не знам как да го кажа, но първото нещо, което ми идва на ум е "литературен ритъм", добре премерена описателна част ( хе-хе, Джорджо, виждам те... ), олекотена четивност, наслагващи се сюжетни линии и разни подобни, но повечето хора минават без такива луксове, та не е много наложително. Но поне от използването на десетичната бройна система при номерата на страниците няма да отстъпя.
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
Да бе да мерси. Писнало ми е от такива книги. Хваща те за тиквата и насила те държи и те не пуска докат не я свършиш или не почнат да реват петлите и съседското лапе да пищи "Мамо, мамо не ми се ходи на учлище". Дай ми на мене една тъпа книга, дето нищо не става, прочетеш 2 странции и заспиш и си я четеш 3 месеца и не даваш пари за нови книги. Така се прави. Ако ми напишат книга по "Дързост и красота" най ша са радвам.
П.П. И мене по принцип ме радва да няма хепи енд, ама е малко гадно тамън да ти хареса някои герой и той да пукяса "Песента" например...
П.П. И мене по принцип ме радва да няма хепи енд, ама е малко гадно тамън да ти хареса някои герой и той да пукяса "Песента" например...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Хахахаха, Corwin, кефиш
...
- Just love them!
. Никакво учене, никакво излизане от леглото
...

Дай Боже повече такива книгиХваща те за тиквата и насила те държи и те не пуска докат не я свършиш

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ти първо прочети поемата за Касандра, след това минавай на по-хард ;р
За справка: viewtopic.php?t=231&start=0
За справка: viewtopic.php?t=231&start=0
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Като ти е толкова неприятно да си общуваш с нас, защо въобще го правиш?coldie wrote:Kogato neamerikanski avtori zapo4nat da se kotirat i prodavat,6te si go polu4ite toq realizum,i 6te vi pisne mn burzo.
Razbiraite me kakto iskate,ako mojete izob6to
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
-
- Paragon
-
- Paragon