Инак сте прави за "липсата на нещо"
Това също идва като проблем от адаптацията - пак са се придържали много към някои неща, но са променили други и резултатът е посредствен. Затова казвам - искаше ми се или да се придържат напълно точно към комикса, или да си дадат повече свобода и да променят повече, просто средният вариант не работи.Marfa wrote: ↑Sat Aug 20, 2022 4:21 pmЛично аз дотук имам само един проблем - времето. Присъствието на Сън ли ги държи всички такива консервирани и неумиращи, или просто не е изчислено добре? Хайде, Етел да речем имаше талисман, който да я пази. Но синът й би трябвало да е на стотина години, предвид кога се роди. Алекс и мъжът му би трябвало да са поне на 110 по времето, когато Сън се освободи. После пък пясъкът попиля приятелката на Джоана, но не беше направил същото със самата Джоана преди това. Ще ми се да получа някакво обяснение за тези неща.
Е, има очевидна логика да е в приемно семейство, а е и казано по-нататък директно.Marfa wrote: ↑Sun Aug 21, 2022 9:12 amТъй. Изгледах седми епизод. Предвид, че очакванията ми бяха под морското ниво, не се разочаровах. Не ми се видя чак толкова страшно. Просто започва нова история. Но ето пак противоречие - Юнити би трябвало да е на поне 120 години. А беше ли на 120? Не. Не можах да схвана защо братът на Роуз се озова в приемно семейство. Нали остана със семейството ѝ, когато тя замина? Липсва ми станалото между това. Актрисата, която играе Роуз, ми е безкрайно антипатична. Нямам проблем с актьорската игра, а чисто като излъчване. Не ми е приятна и не мога да изпитам никаква емпатия. Все пак любопитно ми е накъде ще тръгнат нещата. Както казах, просто започва нова история.
Users browsing this forum: tigermaster and 2 guests