Машала! Но поправете ме ако греша, не го ли оставяте вече няколко пъти да обясни защо така се държи така и резултата е все същия? Ама като се замисля ролята на обиден английски лорд който "каквото е имал да каже вече го е казал" е култува!!Moridin wrote::
Вярвам обаче и че всеки от нас, админите, трябва сам да обясни действията си, а не някой да му взима думата, аз изглежда вече се опарих от това.
Затова не реагираме на постовете на някой от нас
Чудесно, друже, защото за мен , а предполагам че и за останалите хора тук приятекството е едно от най-ценните неща. Като се замислиш обаче то носи и отговорност, защото когато видиш че приятелят до теб прави грешки, които мислиш че са му непристойни , не трябва вечно да го оставяш оставиш да обяснява, а наистина да поговориш с него, опитвайки да му покажеш как изглеждат отстрани нещата.Moridin wrote: Отделно от другото бих искал да кажа, че аз лично познавам Рол от мега време и това, че понякога се заяжда, е известно на всички, но за мен е доказал, че това не е основното в характера му.
Ме: Лелееее, наистина ли? А аз си мислех че съм му фен!Moridin wrote:...досега не съм прочел нито един пост на Калиостро, който да не е с единствената цел да се заяде с Рол.

Кой бре? Ролан?? Тия във Ванкувър явно не го познават!Matrim wrote:: " А това, че Роланд се заяждал е известно от Ванкувър до Владивосток, но аз още не съм видял да се трият постовете на някой защото се заяжда в отговор. "

ИИии вярно!Tais wrote:: ....а за реакцията на Клио спрямо Калиостро - цифрите от часа на постовете им сами говорят...

В заключение, както разбрах че е казал Джери Бундсен (еваларка!) : Не стоиш по-високо от нещата, които те дразнят.
За тва, по весело колеги, Купона тече!