Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 05, 2007 11:23 am

ВЕЛИКО!
Това официално беше концертът, на който съм се кефила най-много през живота си. Което не е равнозначно на най-качествен. Сабат беше много по-добре и като звук и като изпълнение.
Основният ми проблем беше голямото количество безлични песни от безличният нов албум. Последните творби на Мейдън ми късат сърцето - ако ще продължават така, по-добре да ги няма.
Но на старите парчета СЕ РАЗМАЗААААААААААААААААААХХХ! Изпях ги от-до, крещях с цяло гърло, махах с ръце като обезумяла, смях се и плясках като дете... Остана само да се разрева и да замеря Брус със сутиена си, за да е пълна малоумната фенгърл картинка. Никога не ми се е случвало да се изкефя чак до такава степен, просто тотално изтрещях. ИСКАМ ПАК!!!!!!!!!!
Групата е поостаряла, Брус вече се изморява лесно и си губи гласа. И все пак не спря да търчи по сцената и да прави маймунджолъци - точно като в многобройните лайвове, които съм гледала. Респект отсекъде. Една мечта се сбъдна.
Дейба, на Меноуор ще е същото. Просто ще пукна от мъка, че ги изпускам...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 05, 2007 11:26 am

КОЩУНСТВЕНО е да сравняваш интелигент като Брус с позьор кат Ерик Адамс (колкото и да е тру ;р) !!!!

Иначе яко мнение :)) Кат изключим, че не съм съгласен за новите песни - Първите са твърде комерс, или по-точно наистина безлични, както си казала, но вторите две, особено For the greater good of God, бяха доста яки.

Не че се сравняват със старите по некой начин де :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jun 05, 2007 11:38 am

Moridin wrote:КОЩУНСТВЕНО е да сравняваш интелигент като Брус с позьор кат Ерик Адамс (колкото и да е тру ;р) !!!!
Кфо ли разбираш ти от Мощ, Сила и Дух? :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 05, 2007 11:40 am

Всичко - гледал съм 300 :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Jun 05, 2007 11:45 am

Май ще ставаме на кълбета ако ще има лоши думи за Меновар! :wink:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 05, 2007 11:59 am

Дайте сет-листа бре!! :shock: Или да ходя да диря по чужди форуми? Никой ли не запомни колко и кои песни пяха? Кажете поне имената на старите.

Жал ми е за Брус. :cry: Така и нема го видя.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 05, 2007 12:05 pm

Сетлистът е като постнатия от Рандъм на трета страница, с изключение, че пяха и Children of the Damned след Wrathchild.
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 05, 2007 12:06 pm

Хм, абе Benjamin Breeg и Brighter Than A Thousand Suns не бих нарекъл точно "безлични" :) Е, може би не сме толкова свикнали още с тях, ама си ста'ат пък.

А, виж, Hallowed Be Thy Name на живо - и то от самите Maiden - мдам, хубаво си е казано в Библията, "чашата ми е препълнена" - много малко неизпълнени мечти ми останаха в този живот!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Seagrave
Farmer

Post by Seagrave » Tue Jun 05, 2007 4:34 pm

Имаше някъде реплика : Who`s next.... :twisted: :twisted: :twisted:
AC/DC може би

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Jun 05, 2007 5:12 pm

късичък лист.
отдавам го на факта, че започва фестивалния сезон, съответно са си подготвили по-малко парчета.
и по-добре можеше де, ама в сравнение с някои концерти на новоизлюпени звезди си беше направо перфектно.

Random
Ascendent

Post by Random » Tue Jun 05, 2007 5:45 pm

Мега беше:)))
Ние бяхме точно пред сцената, на има-няма пет метра. Перфектна гледка, перфектен звук. А точно там, където бяхме ние, си беше a matter of life and death :mrgreen: в момента, в който излязоха Брус и компания, цялата публика се разтресе, а към средата вече почти нямах сили след постоянната борба с озверели метъли, подскачане и неистово пеене :twisted: Обаче, като почнаха старите класики, ми се върнаха силиците и докрая се разцепихме. Ненормално :twisted:

Иначе верно беше кратичък сетлистът, можеше да и има още доста неща, а от новия албум песните хич не са безлични, но наистина бледнеят пред останалото.

А Лорън наистина хич не може да пее, но пък е много хубава:)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jun 05, 2007 5:59 pm

Moridin wrote:Всичко - гледал съм 300 :mrgreen:
Интересно, ако в друга темичка не бях сравнил "300" с текст на Manowar, какво ли щеше да кажеш?

А иначе, макар че съм слушал съвсем малко Iron Maiden, бих заявил съвсем отговорно, че Ерик Адамс е много по-добър певец от Дикинсън. Това само по принцип.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Tue Jun 05, 2007 6:10 pm

Велико - Айрън Мейдън на живо

Още не ми е дошъл гласа :D
Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Jun 05, 2007 6:16 pm

tigermaster wrote:
Moridin wrote:Всичко - гледал съм 300 :mrgreen:
Интересно, ако в друга темичка не бях сравнил "300" с текст на Manowar, какво ли щеше да кажеш?

А иначе, макар че съм слушал съвсем малко Iron Maiden, бих заявил съвсем отговорно, че Ерик Адамс е много по-добър певец от Дикинсън. Това само по принцип.
Yeah right. И от Киски и от Халфорд и от Бони Скот.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jun 05, 2007 6:33 pm

Може да проявявам невероятно невежество, но кой е Бони Скот? А иначе, за момента смятам, че Ерик Адамс е най-добрият вокал изобщо, тъй че вероятно е по-добър...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”