Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др
ВЕЛИКО!
Това официално беше концертът, на който съм се кефила най-много през живота си. Което не е равнозначно на най-качествен. Сабат беше много по-добре и като звук и като изпълнение.
Основният ми проблем беше голямото количество безлични песни от безличният нов албум. Последните творби на Мейдън ми късат сърцето - ако ще продължават така, по-добре да ги няма.
Но на старите парчета СЕ РАЗМАЗААААААААААААААААААХХХ! Изпях ги от-до, крещях с цяло гърло, махах с ръце като обезумяла, смях се и плясках като дете... Остана само да се разрева и да замеря Брус със сутиена си, за да е пълна малоумната фенгърл картинка. Никога не ми се е случвало да се изкефя чак до такава степен, просто тотално изтрещях. ИСКАМ ПАК!!!!!!!!!!
Групата е поостаряла, Брус вече се изморява лесно и си губи гласа. И все пак не спря да търчи по сцената и да прави маймунджолъци - точно като в многобройните лайвове, които съм гледала. Респект отсекъде. Една мечта се сбъдна.
Дейба, на Меноуор ще е същото. Просто ще пукна от мъка, че ги изпускам...
Това официално беше концертът, на който съм се кефила най-много през живота си. Което не е равнозначно на най-качествен. Сабат беше много по-добре и като звук и като изпълнение.
Основният ми проблем беше голямото количество безлични песни от безличният нов албум. Последните творби на Мейдън ми късат сърцето - ако ще продължават така, по-добре да ги няма.
Но на старите парчета СЕ РАЗМАЗААААААААААААААААААХХХ! Изпях ги от-до, крещях с цяло гърло, махах с ръце като обезумяла, смях се и плясках като дете... Остана само да се разрева и да замеря Брус със сутиена си, за да е пълна малоумната фенгърл картинка. Никога не ми се е случвало да се изкефя чак до такава степен, просто тотално изтрещях. ИСКАМ ПАК!!!!!!!!!!
Групата е поостаряла, Брус вече се изморява лесно и си губи гласа. И все пак не спря да търчи по сцената и да прави маймунджолъци - точно като в многобройните лайвове, които съм гледала. Респект отсекъде. Една мечта се сбъдна.
Дейба, на Меноуор ще е същото. Просто ще пукна от мъка, че ги изпускам...
- Moridin
- Global Moderator
КОЩУНСТВЕНО е да сравняваш интелигент като Брус с позьор кат Ерик Адамс (колкото и да е тру ;р) !!!!
Иначе яко мнение
) Кат изключим, че не съм съгласен за новите песни - Първите са твърде комерс, или по-точно наистина безлични, както си казала, но вторите две, особено For the greater good of God, бяха доста яки.
Не че се сравняват със старите по некой начин де
Иначе яко мнение

Не че се сравняват със старите по некой начин де

This is it. Ground zero.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Дайте сет-листа бре!!
Или да ходя да диря по чужди форуми? Никой ли не запомни колко и кои песни пяха? Кажете поне имената на старите.
Жал ми е за Брус.
Така и нема го видя.

Жал ми е за Брус.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, абе Benjamin Breeg и Brighter Than A Thousand Suns не бих нарекъл точно "безлични"
Е, може би не сме толкова свикнали още с тях, ама си ста'ат пък.
А, виж, Hallowed Be Thy Name на живо - и то от самите Maiden - мдам, хубаво си е казано в Библията, "чашата ми е препълнена" - много малко неизпълнени мечти ми останаха в този живот!

А, виж, Hallowed Be Thy Name на живо - и то от самите Maiden - мдам, хубаво си е казано в Библията, "чашата ми е препълнена" - много малко неизпълнени мечти ми останаха в този живот!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Мега беше:)))
Ние бяхме точно пред сцената, на има-няма пет метра. Перфектна гледка, перфектен звук. А точно там, където бяхме ние, си беше a matter of life and death
в момента, в който излязоха Брус и компания, цялата публика се разтресе, а към средата вече почти нямах сили след постоянната борба с озверели метъли, подскачане и неистово пеене
Обаче, като почнаха старите класики, ми се върнаха силиците и докрая се разцепихме. Ненормално
Иначе верно беше кратичък сетлистът, можеше да и има още доста неща, а от новия албум песните хич не са безлични, но наистина бледнеят пред останалото.
А Лорън наистина хич не може да пее, но пък е много хубава:)
Ние бяхме точно пред сцената, на има-няма пет метра. Перфектна гледка, перфектен звук. А точно там, където бяхме ние, си беше a matter of life and death

Иначе верно беше кратичък сетлистът, можеше да и има още доста неща, а от новия албум песните хич не са безлични, но наистина бледнеят пред останалото.
А Лорън наистина хич не може да пее, но пък е много хубава:)
- tigermaster
- Elder God
Интересно, ако в друга темичка не бях сравнил "300" с текст на Manowar, какво ли щеше да кажеш?Moridin wrote:Всичко - гледал съм 300
А иначе, макар че съм слушал съвсем малко Iron Maiden, бих заявил съвсем отговорно, че Ерик Адамс е много по-добър певец от Дикинсън. Това само по принцип.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- The Dragon
- Elder God
Yeah right. И от Киски и от Халфорд и от Бони Скот.tigermaster wrote:Интересно, ако в друга темичка не бях сравнил "300" с текст на Manowar, какво ли щеше да кажеш?Moridin wrote:Всичко - гледал съм 300
А иначе, макар че съм слушал съвсем малко Iron Maiden, бих заявил съвсем отговорно, че Ерик Адамс е много по-добър певец от Дикинсън. Това само по принцип.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- tigermaster
- Elder God
Може да проявявам невероятно невежество, но кой е Бони Скот? А иначе, за момента смятам, че Ерик Адамс е най-добрият вокал изобщо, тъй че вероятно е по-добър...
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог