Амелия, значи... първо, далеч не всички мъже знаят как да удрят - или поне знаят как да изпълняват достатъчно добре много различни типове удари. Второ, възможно е човекът просто да няма
много развито чувство за ритъм и координация, но все пак да иска да опита - и не само да иска, ами и наистина да опитва. И трето - най-важното според мен - може просто да има проблеми със схващането и научаването на такива поредици от движения от раз. Аз лично не се срамувам да призная, че не ми е много лесно да схвана, усвоя и започна да изпълнявам дори що-годе сносно по-дълги поредици от движения първия, че понякога и втория и третия път, когато опитвам - но въпреки това, когато съм решил, че искам да опитам, упоритствам и когато изпусна движение, се опитвам да не изпусна твърде много ритъма, така че понякога следващите две-три са доста по-некоординирани от обикновено. Така че... мдам... и мен да ме бяхте взели на негово място, едва ли щях да се справя много по-добре - и без да искам да кажа нищо лошо, от раз се сещам за още поне четирима-петима мои приятели, които са на същия хал.
А разните провокативни безсмислени реплики просто ще игнорирам, вместо да предизвиквам дори и само на база познания и общи приказки

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.