За гледане - гледай го ако искаш и 10 пътиDELgado wrote: Един път на кино и два пъти на ДВД.Ще си го гледам колкото пъти искам и докато ме кефи. Просто съм бил в такова настроение.
Очаквания за 2008
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Бате ходи си гледай там поредните Американските пайове и им се кефи.
В Трансформърите има всичко което искам от един разтоварващ филм - яко тупалки, доста забавни моменти и ебаси и яката мацурана. Да не забравяме и якия глас на Мегатрон.
В Трансформърите има всичко което искам от един разтоварващ филм - яко тупалки, доста забавни моменти и ебаси и яката мацурана. Да не забравяме и якия глас на Мегатрон.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Лоша новина: Мола искат за предпремиерните филми на Оскарфеста десетарка.
Нема го бъде, шси чакаме Кръвта началото на април.
Добра новина: ше пускат "В името на краля" по кината.
Юхууу!
Добра новина: ше пускат "В името на краля" по кината.
Last edited by shayhiri on Sat Feb 16, 2008 12:51 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Окс, сори че се изказах за всички. Мен ми е принцип, пък и ако го бях вкарал заедно със Старците, щяха да си унищожат взаимно ефекта. А и не искам да си изяждам в аванс хубавите филми от пролетния сезон.
Втори, пълен трейлър за Дъ Хепънинг на Шимо: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=921&item=1
Втори, пълен трейлър за Дъ Хепънинг на Шимо: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=921&item=1
Last edited by shayhiri on Sat Feb 16, 2008 3:52 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://movies.yahoo.com/feature/10000bc ... howVideo=1
Айде на ултимативния трейлър за първия блокбастър за годината!!
(Тука вече има щедро от мъни-шотовете.) Само дето това си беше филм за миналата година и като го преместиха март, Коледният сезон буквално осиротя. Такива филми се пускат само май и декември. 
Айде на ултимативния трейлър за първия блокбастър за годината!!