Щом казваш така е...
Искаш ли да ти кажа как става много демиж
елементала изчзва в момента в който си натисна бутона за екзорцизъм- все едно че никога не е съществувал...
после:
Seal of Comand +70% Holy dmg към нормалния( на всеки 2 удар)
Judgement of Crusader -30% още към holy dmg
Crusader Strike +110% dmg към обикновения дем(само че от обокновения изкача holy dmg на Command!)
Avenging Wrath 30% dmg (и физикал и холи)- общо 60%
Всичко това се натрупва и ако върже критикал на Command-a се зачита и получаваш едни много страшни цифри( става веднъж на 5 пъти но си струва)
след критикала се запуска приятното умение Vengenace-5% на фисикал и 5% на холи за 30 сек.
през цялото време си имам и 12% дем от Sanctity aura
и още 9% дем от 2H specialization i Crusade.
смятай със +spell dmg със блажно оръжие за 2 ръце от към 100 дем приблизително и като сметнеш че един такъв паладин се състои само от сила и стамина.
Concecration+ към 800 холи демиж
още 1000 holy dmg hammer of wraith и judge of commmand за доубиване като тръгне да бяга.
вярно може след ресиста да не 10000 но ако не се е нагрухал в яки епици няма откъде да го вземе тоя ресист.
Ако пък той ме уцели с критикал- пей сърце- затова е таланта eye for an eye 30% dmg на крита- бек ту да кастер
Не казвам че майстор маг не може да сцепи задника на произволен паладин но е въпрос на майсторство не на кой какъв клас е...
Никаква сфера на догадки няма- подготвения от който и да е клас винаги има 5-6 различни вида поушъни.
и сега вярно че има дрехи с ресилиънси но аз не говоря за накой играл 300+ часа нагрухан със тиер 5-6 - става дума за средния играч и по специално за батълграундите.
Мога да кажа само че преди да спра да играя 80% от времето си на 70 левел съм прекарал по арената и батълграунда и най-гадни са ми били рогитата , другите паладини и огнения маг а ледените са ми били винаги от най- лесните.