За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
в гилд-форума посочената дата е 14.11.2008 г... но не зная откъде са получили подобна информация... обаче както знаем, Близард все окъсняват със сроковете, та предполагам, че ноември ще получим пач-а с многото новости преди експанжъна, а по Коледа - самия есдпанжън...

Tais - 80 lvl, human mage 
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
Мискинино, друида тепърва ще те кефи все повече и повече. Само хвани 50 лвл и Мангъла да видиш какво е. Истинският (и единствен) универсален клас в играта който може да изпълнява всяка от 4-те роли. 
А за ПвП, ганкване, мизерии и ОТМЪЩЕНИЕ!!! колко е добър....
А с новите таланти Ферал друида ще е практически невъзможно да бъде ганкнат и ще може да свие опашката между краката и да духне без да бъде спрян, само за да се върне в по-изгоден момент:)

А за ПвП, ганкване, мизерии и ОТМЪЩЕНИЕ!!! колко е добър....
А с новите таланти Ферал друида ще е практически невъзможно да бъде ганкнат и ще може да свие опашката между краката и да духне без да бъде спрян, само за да се върне в по-изгоден момент:)
Не мое да мъмриш, брат!
						Кек   48/50 ;р
 48/50 ;р  Днеска мисла да поработя до 49
 Днеска мисла да поработя до 49   ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво.
  ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво. 
Иначе по принцип на agility или strenght да се набляга или и двете. То за са гиъра е къфто падне де.

48/50 ;р
 48/50 ;р  Днеска мисла да поработя до 49
 Днеска мисла да поработя до 49   ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво.
  ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво. Иначе по принцип на agility или strenght да се набляга или и двете. То за са гиъра е къфто падне де.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
Strength - просто се скейлва по добре при друидите отколкото agility-то. И не ти ли е малко късно за Зул Фарак? моите от гилдията ги водя там на 40, а на 50 - в BRD.Xellos wrote:Кек48/50 ;р
Днеска мисла да поработя до 49
ако и таиската ме вкара довечера в зулфарак ше дръпна здраво.
Иначе по принцип на agility или strenght да се набляга или и двете. То за са гиъра е къфто падне де.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
						Еми не мое се уцелим да ме заведат до ся ;( Пак си е хп са 7 куеста.
светът е малък 
Нема тормоза таиската днес. Mинах няколко от куестовете със случайно парти днес 44-46ци и то на пълен ташак, щото ме поканиха като хиилър Мене точно. Ама два друида и две рогета... тук там адвам ги държах щото беха некви тотално некоординирани лапета дет не се изчакваха
 Мене точно. Ама два друида и две рогета... тук там адвам ги държах щото беха некви тотално некоординирани лапета дет не се изчакваха   .
 .   ма 1 лвл почти изкарах от там
 ма 1 лвл почти изкарах от там  още малко и юбилейно 50
 още малко и юбилейно 50  Ма никъф дроп като за мене немаше.
 Ма никъф дроп като за мене немаше.

светът е малък

- Spoiler: show
Нема тормоза таиската днес. Mинах няколко от куестовете със случайно парти днес 44-46ци и то на пълен ташак, щото ме поканиха като хиилър
 Мене точно. Ама два друида и две рогета... тук там адвам ги държах щото беха некви тотално некоординирани лапета дет не се изчакваха
 Мене точно. Ама два друида и две рогета... тук там адвам ги държах щото беха некви тотално некоординирани лапета дет не се изчакваха   .
 .   ма 1 лвл почти изкарах от там
 ма 1 лвл почти изкарах от там  още малко и юбилейно 50
 още малко и юбилейно 50  Ма никъф дроп като за мене немаше.
 Ма никъф дроп като за мене немаше.- Spoiler: show

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
аааааааа, влизал си с ПЪГ в ЗФ?????   ОДОБРЯВАМ!!!
  ОДОБРЯВАМ!!! 
отдавна трябваше да се престрашиш да поиграеш с непознати в по-ниските инстанции... хем истински опит се трупа така, хем нови познанства...
Драгън, ти може да ги водиш и по-рано, ама аз водя, когато имам свободна от рейдове вечер, а това са само петък и събота... а съответно те междувременно са понатрупали левълчета, но то ХР-то от къмплийтнътите куести не се губи...

ОДОБРЯВАМ!!!
  ОДОБРЯВАМ!!! отдавна трябваше да се престрашиш да поиграеш с непознати в по-ниските инстанции... хем истински опит се трупа така, хем нови познанства...
Драгън, ти може да ги водиш и по-рано, ама аз водя, когато имам свободна от рейдове вечер, а това са само петък и събота... а съответно те междувременно са понатрупали левълчета, но то ХР-то от къмплийтнътите куести не се губи...
Tais - 80 lvl, human mage 
Еми става с група не е да не съм играл кат закъсам съвсем и преди  Ма е по-голям стрес
 Ма е по-голям стрес   Поне са си събирам кожен спортен екип с интелект да седи за такива случаи, че се измъчих да пия води инервейтвам, лоча поушънки и прочее. Ма имам още 4 куеста там де нема минем с 1 влизане а и нищо не дропна за мене.
 Поне са си събирам кожен спортен екип с интелект да седи за такива случаи, че се измъчих да пия води инервейтвам, лоча поушънки и прочее. Ма имам още 4 куеста там де нема минем с 1 влизане а и нищо не дропна за мене.
Напраих си и малуса за там набързо Да живее prowl-a
 Да живее prowl-a  

Ма е по-голям стрес
 Ма е по-голям стрес   Поне са си събирам кожен спортен екип с интелект да седи за такива случаи, че се измъчих да пия води инервейтвам, лоча поушънки и прочее. Ма имам още 4 куеста там де нема минем с 1 влизане а и нищо не дропна за мене.
 Поне са си събирам кожен спортен екип с интелект да седи за такива случаи, че се измъчих да пия води инервейтвам, лоча поушънки и прочее. Ма имам още 4 куеста там де нема минем с 1 влизане а и нищо не дропна за мене.Напраих си и малуса за там набързо
 Да живее prowl-a
 Да живее prowl-a  
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Много красиви шоулдърките жалко че не са по-яки като статс. Ех тия сървъри дано не са дълго спряни днеска.  

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra