Music Idol 3.0
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Тая вечер Виктория беше другият човек, който страшно ми хареса. Изключително стилно изпълнение и не си преправяше гласа като предния път. За сефте й чух тембъра. Ми тя имала страхотни ниски! Що не ги показваше дося? Много ми хареса. Много.
Ми от всички тая вечер ми допаднаха наистина много Симона и Виктория, а също така ми хареса и Боян, макар и не колкото двете мацки. Останалите... Тц.
А ония келеши да го земат тоя Кузов, че да млъкнат накрая!
Ми от всички тая вечер ми допаднаха наистина много Симона и Виктория, а също така ми хареса и Боян, макар и не колкото двете мацки. Останалите... Тц.
А ония келеши да го земат тоя Кузов, че да млъкнат накрая!

- herairness
- Jaghut Tyrant
Мда, почвам да се чудя това Мюзик Айдъл ли е или Идиот Айдъл
Тези двамата само като ги видя и ми идва да скоча през терасата, баси олигофрените
Иначе много ми харесаха и на мен Симона и Виктория, мъжете също. Бтв, как така никой не изкоментира бижутата (ако могат да се нарекат така) на Мара от предния концерт??? Направо ми изскочиха очите - такава цигания не бех виждала май 

- tigermaster
- Elder God
Започвам да си мисля, че ония двамата олигофрени, или поне по-дъртият, са актьори, на които е платено да правят шоу. Доколкото това може да се нарече "шоу", де. Иначе концертът всъщност много ми хареса, особено изпълнението на Ели и на македонеца накрая. Най-после някой да изпее нещо на родния си език. При това чудесно.
Last edited by tigermaster on Fri Mar 20, 2009 2:53 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- RRSunknown
- Elder God
Естествено че са им платили - вече преиграват твърде много и твърде долнопробно. Явно целта е да оберат аудиторията която се кефеше на Иван миналата година само че докато Иван не се знаеше каква идиотщина ще измисли тия двамата са контролирани лесно.tigermaster wrote:Започвам да си мисля, че ония двамата олигофрени, или поне по-дъртият, са актьори, на които е платено да правят шоу. Доколкото това може да се нарече "шоу", де. Иначе концертът всъщност много ми хареса, особено изпълнението на Ели и македонеца накрая. Най-после някой да изпее нещо на родния си език. При това чудесно.
- Interpreter
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
Буквално ли?Marfa wrote:Освен това приемам залагания: ще изкласи ли Димитър, дето е ослепил Виктория, до края на месеца.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля