Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
-
- Misting
@Silver
Владееш ги иначе психологиите и статистиките, викаш.
Бях почнала да ти отговарям на оня там пост за ревностите и прочее, ма реших, че аре стига съм ти се обяснявала като ученичка.
А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините. Повечето имат контрааргументи, ма нали темата е да се хейтим. Аре хейтете бе!
Владееш ги иначе психологиите и статистиките, викаш.

Бях почнала да ти отговарям на оня там пост за ревностите и прочее, ма реших, че аре стига съм ти се обяснявала като ученичка.

А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините. Повечето имат контрааргументи, ма нали темата е да се хейтим. Аре хейтете бе!
Всички я схванаха ебавката, само календара не засече.А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините.

Но все пак поста си остава beyond godlike.
Затова съм я признал самоиронията - никой не може да те осмее по-добре от самия себе си.
If you want to touch Me-touch the sun,
if you want to catch Me-catch the wind,
if you want to smell Me-smell the blood,
if you want to kill Me-kill the death,
if you want to live-be Me.©
LightOne(2005-?)
Колелото на Времето - Какво липсва в превода?
if you want to catch Me-catch the wind,
if you want to smell Me-smell the blood,
if you want to kill Me-kill the death,
if you want to live-be Me.©
LightOne(2005-?)
Колелото на Времето - Какво липсва в превода?
-
- Misting
Защо не каза по-рано... Знаеш ли колко тъп се чувствам сега! МРАЗЯ МАНИПУЛАЦИИ с ... Както и да е, ще ти го върнаAmelia wrote:@Silver
Владееш ги иначе психологиите и статистиките, викаш.![]()
Бях почнала да ти отговарям на оня там пост за ревностите и прочее, ма реших, че аре стига съм ти се обяснявала като ученичка.![]()

-
- Misting
Кво ще стане ли? Ще го проверя за пет минути точно колко разбира от химия и така...
И кълва викаш, а? Теб къде те клъвнах, я сподели? Да не ми прочете измежду редовете ей сега, че съм развила силна любов и/или сексуална страст към теб, поради щото си нАучен работник?
Въх, разконспирираха ме! Еми така си е - то минесотското инвентори ясно показва, че когато си груб с другарчето, то е от обич. Кат в предучилищната възраст досущ.

И кълва викаш, а? Теб къде те клъвнах, я сподели? Да не ми прочете измежду редовете ей сега, че съм развила силна любов и/или сексуална страст към теб, поради щото си нАучен работник?
Въх, разконспирираха ме! Еми така си е - то минесотското инвентори ясно показва, че когато си груб с другарчето, то е от обич. Кат в предучилищната възраст досущ.

Господи, Амелия, стига си мислила на глас.
Ти си изпяваш тука и майчиното мляко и после се цупиш, че хората ти правели психо-портрети. Кой, за бога, кой говори за чувства и силни любови - от ТЕБ към МЕН... ВТФ? Минесотското инвертори (което не показва тва дет си мислиш за другарчето) вече мога да ти го направя и без твое участие и да ти пратя резултатите да им се нарадваш. 
Нямах предвид, че си МЕ кълвала. Казах НА какво кълвеш.
В смисъл - като ти подадат малко нАучна дейност отсреща, веднага цакаш с пешката.

Нямах предвид, че си МЕ кълвала. Казах НА какво кълвеш.

А, не по тоя начин, сори, ама тука се хвана на въдицата по начин, който захлупва календара, при това хич не го очаквах. Подавал съм ти куката на няколко пъти, винаги си я налапвала, пък в тая тема и сама се изтъкна ква бизи научна работничка си. Затова и казах "себедоказване" и намесих списанието, ма кой за квото си мисли. 
Тва беше яко, признавам - направи ми деня... нощта де.

Тва беше яко, признавам - направи ми деня... нощта де.