Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Sex?

Male
12
28%
Female
3
7%
Yes, please :)
28
65%

Total votes: 43

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Jun 18, 2011 12:55 am

ХАХАХАХАХА! Обаче БРУТАЛНО се кефя как всички момченца тук се изкефиха на хейт коментара относно жените на Амелиа, а тя просто се ебаваше. :mrgreen:

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Jun 18, 2011 1:00 am

Точно де! Самият факт че може да се ебава т.е. да мисли по този начин дори за кратко значи че има надежда за женкият пол към оправяне на акъла. :mrgreen:

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Sat Jun 18, 2011 1:05 am

Amikae wrote:ХАХАХАХАХА! Обаче БРУТАЛНО се кефя как всички момченца тук се изкефиха на хейт коментара относно жените на Амелиа, а тя просто се ебаваше. :mrgreen:
Тоест пак си загубих времето, говорейки глупости... Супер

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 1:18 am

@Silver
Владееш ги иначе психологиите и статистиките, викаш. :lol:
Бях почнала да ти отговарям на оня там пост за ревностите и прочее, ма реших, че аре стига съм ти се обяснявала като ученичка. :lol:

А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините. Повечето имат контрааргументи, ма нали темата е да се хейтим. Аре хейтете бе!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

LightOne
Adept

Post by LightOne » Sat Jun 18, 2011 1:24 am

А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините.
Всички я схванаха ебавката, само календара не засече.:roll:
Но все пак поста си остава beyond godlike.
Затова съм я признал самоиронията - никой не може да те осмее по-добре от самия себе си.
If you want to touch Me-touch the sun,
if you want to catch Me-catch the wind,
if you want to smell Me-smell the blood,
if you want to kill Me-kill the death,
if you want to live-be Me
LightOne(2005-?)

Колелото на Времето - Какво липсва в превода?

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Sat Jun 18, 2011 1:25 am

Amelia wrote:@Silver
Владееш ги иначе психологиите и статистиките, викаш. :lol:
Бях почнала да ти отговарям на оня там пост за ревностите и прочее, ма реших, че аре стига съм ти се обяснявала като ученичка. :lol:

А за хейт поста относно женския пол - тва всичкото са аргументи, с които съм се сблъсквала през годините. Повечето имат контрааргументи, ма нали темата е да се хейтим. Аре хейтете бе!
Защо не каза по-рано... Знаеш ли колко тъп се чувствам сега! МРАЗЯ МАНИПУЛАЦИИ с ... Както и да е, ще ти го върна :twisted:

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sat Jun 18, 2011 1:45 am

Календар, мога дори да ти кажа как точно. Амелия кълве на интелектуално себедоказване и научна кариера. Ако удариш правилно може наистина да стане веселба. :lol: Примерно, измисли си, че си гений с 30 статии в Nouveau Journal de Chimie, и глей кво става. :)

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Sat Jun 18, 2011 1:50 am

Млъкни пък ти с твоите пениси! И ти кълвеш на това. Дано децата ти не прочетат анализите ти никога, че ще ги травмираш

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 1:54 am

Кво ще стане ли? Ще го проверя за пет минути точно колко разбира от химия и така... :lol:

И кълва викаш, а? Теб къде те клъвнах, я сподели? Да не ми прочете измежду редовете ей сега, че съм развила силна любов и/или сексуална страст към теб, поради щото си нАучен работник?
Въх, разконспирираха ме! Еми така си е - то минесотското инвентори ясно показва, че когато си груб с другарчето, то е от обич. Кат в предучилищната възраст досущ. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sat Jun 18, 2011 2:04 am

Господи, Амелия, стига си мислила на глас. :lol: Ти си изпяваш тука и майчиното мляко и после се цупиш, че хората ти правели психо-портрети. Кой, за бога, кой говори за чувства и силни любови - от ТЕБ към МЕН... ВТФ? Минесотското инвертори (което не показва тва дет си мислиш за другарчето) вече мога да ти го направя и без твое участие и да ти пратя резултатите да им се нарадваш. :lol:

Нямах предвид, че си МЕ кълвала. Казах НА какво кълвеш. :) В смисъл - като ти подадат малко нАучна дейност отсреща, веднага цакаш с пешката.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 2:07 am

Как бях сигурна, че тва ще кажеш. :lol:

Сега барем да вземеш да ме осветлиш дали е споделено? :lol:

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sat Jun 18, 2011 2:12 am

А, не по тоя начин, сори, ама тука се хвана на въдицата по начин, който захлупва календара, при това хич не го очаквах. Подавал съм ти куката на няколко пъти, винаги си я налапвала, пък в тая тема и сама се изтъкна ква бизи научна работничка си. Затова и казах "себедоказване" и намесих списанието, ма кой за квото си мисли. :lol:

Тва беше яко, признавам - направи ми деня... нощта де. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 2:19 am

Party pooper. :lol:

Ми ако няма да ми говориш тогава освен да те оставям и да си стоя с мечтите за теб...

Мне, ще ида да се поразсея с шефа ми. Там как кълва ако знаеш... :lol:

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sat Jun 18, 2011 2:23 am

Ето пак - на никого не му пука за шефа ти. :lol:

Е хубаво - ще бъда откровен: нямам нищо против ташака с теб (ако искаш вярвай, но го написах "в теб" и го коригирах :lol:), но сърцето ми принадлежи на дурга, а аз съм изключително моногамен в чувствата си. Сори. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 2:31 am

Добре, добре. Това беше яко затапване, признавам си без бой. I loved it. :lol:

Успех с избраницата начи. :lol:

Oui. Je suis garbage.