Сексистки хроники
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Re: Сексистки хроники
Подпукаха и гейовете като Кевин Спейси в секс скандали ... някой да подаде пуканки ... става забавно. След това мисля че е Браъйн Сингър. Термина circular firing squad говори ли нещо.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
В Германско съм. Иначе д а ще се свържа с когото там трябва, пък и колегите ми са на моя страна.
За Кевин Спейси, егати жалката история честно, тва да се разкриеш в туитър, за да кажеш, че си бил пиян и за тва си assault-нал 14 годишния Антъни Рап, е излагация и е супер долно.
За Кевин Спейси, егати жалката история честно, тва да се разкриеш в туитър, за да кажеш, че си бил пиян и за тва си assault-нал 14 годишния Антъни Рап, е излагация и е супер долно.
Това винаги ме е учудвало, какво въобще виждат тия изроди в малки деца, че и тийнове - то е ебаси разкикерченото, миришещо зле, с кофти пропорции келешче, кво може да те привлече в това, вместо в зрял, развил се индивид 

- tigermaster
- Elder God
Спейси не каза ли, че изобщо не помни дали такова нещо се е случвало?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- The Dragon
- Elder God
Просто е по умел в това да навигира social justice пейзажа. В крайна сметка да обвиниш някой който твърди че е бил нападнат в лъжа или да отречеш е строго забранено от their wokenishes , затова остава не помня като единствената защита. Сложи една coming out историйка, лек наратив за човек объркан все още в сексуалността си и създаваш достатъчно объркване между хората които наистина те харесват в ляво и ще се хванат за сламка. Това че ебаваш мамата на 20 години труд в това обществото да не възприема гейовете като педофили по дефолт ... who cares.tigermaster wrote: ↑Mon Oct 30, 2017 2:58 pmСпейси не каза ли, че изобщо не помни дали такова нещо се е случвало?
За Сингър обвиненията циркулират отдавна.The Dragon wrote: ↑Mon Oct 30, 2017 11:33 amПодпукаха и гейовете като Кевин Спейси в секс скандали ... някой да подаде пуканки ... става забавно. След това мисля че е Браъйн Сингър. Термина circular firing squad говори ли нещо.
И не съм сигурен кое точно е забавното в случая.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Че либералният бастион на Холивуд е зает да се срива? Забавно е. И че всеки обвинява всеки във всичко. Мъжете че са каквото се сетиш, жените около тях - че са знаели но са им помагали, и т.н. И това е по цялата медия.Roland wrote: ↑Mon Oct 30, 2017 8:58 pmЗа Сингър обвиненията циркулират отдавна.The Dragon wrote: ↑Mon Oct 30, 2017 11:33 amПодпукаха и гейовете като Кевин Спейси в секс скандали ... някой да подаде пуканки ... става забавно. След това мисля че е Браъйн Сингър. Термина circular firing squad говори ли нещо.
И не съм сигурен кое точно е забавното в случая.
Кенсалнали са Къщи от Карти, заради Спейси.
Фейсбукът ми е пълен с waste of oxygen, които твърдят, че тва са глупости и Нетфликс са шибаняци, че не продължават сериала..

Фейсбукът ми е пълен с waste of oxygen, които твърдят, че тва са глупости и Нетфликс са шибаняци, че не продължават сериала..

- tigermaster
- Elder God
Хахаха... Добре, че спрях да го гледам това след втория сезон - макар че ми харесваше, всъщност. Поне има ли някакъв смислен финал или увисва в нищото?
Ако трябва да съм честен обаче, в случая изобщо не мога да съчувствам на жертвата. Сори, ама, първо, с кой акъл четиринайсетгодишно хлапе отива само на купон, на който са само възрастни, и, второ, защо чака трийсет години, преди да каже каквото и да било? Егати, в средата на осемдесетте голямата роля на Кевин Спейси е в епизод на "The Equalizer" - сериала, дето наскоро го римейкнаха във филм с Дензъл Уошингтън - не е бил някаква всесилна звезда, срещу която нищо да не може да се направи в ония времена. Антъни Рап да беше казал нещо тогава - ОК, ама сега, когато нещото е хептен недоказуемо, няма свидетели, няма нищо, освен думите му, което да доказва каквото и да било? Сега ми прилича на някакъв, който се опитва да припечели и аз не знам какво от скандалите около Уайнстийн и онзи сценарист с двестата обвинения.
Ако трябва да съм честен обаче, в случая изобщо не мога да съчувствам на жертвата. Сори, ама, първо, с кой акъл четиринайсетгодишно хлапе отива само на купон, на който са само възрастни, и, второ, защо чака трийсет години, преди да каже каквото и да било? Егати, в средата на осемдесетте голямата роля на Кевин Спейси е в епизод на "The Equalizer" - сериала, дето наскоро го римейкнаха във филм с Дензъл Уошингтън - не е бил някаква всесилна звезда, срещу която нищо да не може да се направи в ония времена. Антъни Рап да беше казал нещо тогава - ОК, ама сега, когато нещото е хептен недоказуемо, няма свидетели, няма нищо, освен думите му, което да доказва каквото и да било? Сега ми прилича на някакъв, който се опитва да припечели и аз не знам какво от скандалите около Уайнстийн и онзи сценарист с двестата обвинения.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Начи, първо партита са точно местата, където си намираш роли и възможности за изява.
Второ, абсурд преди трийсе години 14 годишен изгряващ актьор да се разкрие, обвинявайки друг актьор в квото и да било. Т'ва щяха да са съдилища и кво ли още не и съсипан живот, нале
Второ, абсурд преди трийсе години 14 годишен изгряващ актьор да се разкрие, обвинявайки друг актьор в квото и да било. Т'ва щяха да са съдилища и кво ли още не и съсипан живот, нале
Силно подозирам, че има и други причини да спрат сериала. В смисъл, ако беше много печеливш щяха да го продължат ако ще и да трябваше да рекастнат главната роля или да игнорират медийните критики срещу Спейси.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- tigermaster
- Elder God
И какво, дай да сипем в медиите нещо, което не е и не може да бъде доказано, пък... Нали...
Сори, обаче наистина не виждам една причина да му вярвам, и хич не ми харесва това нечия кариера да бъде съсипвана заради недоказано и недоказуемо обвинение, хвърлено в медиите трийсет години след евентуалното престъпление.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Кво, Спейси??? Кво????
Баси, тея дни нямах време да вляза в нета да видя новините и днес поглеждам - Холивуд имплодира, на Тръмп лагера имплодира...

Баси, тея дни нямах време да вляза в нета да видя новините и днес поглеждам - Холивуд имплодира, на Тръмп лагера имплодира...
Антъни Рап е безкрайно свестен тип, около когото никога не е имало драма. И този тип инстинктивно “victim shaming” недоверие е причината много хора да бе си признават овреме.tigermaster wrote: ↑Tue Oct 31, 2017 3:12 amИ какво, дай да сипем в медиите нещо, което не е и не може да бъде доказано, пък... Нали...
Сори, обаче наистина не виждам една причина да му вярвам, и хич не ми харесва това нечия кариера да бъде съсипвана заради недоказано и недоказуемо обвинение, хвърлено в медиите трийсет години след евентуалното престъпление.
Прочее, ако прочетете извън кликбейт заглавията, Нетфликс са много хитри - никъде не използват думата “canceled” или директно свързват със сегашната ситуация. Яко завоалирано е и повече изглежда, че сериалът си свършва със следващия сезон, но те използват сегашния момент да го обяват.
And you can't dance with a devil on your back...
- tigermaster
- Elder God
За да имаш "victim shaming", първо трябва да има "victim", в което изобщо не съм сигурен. Сори, обаче не знам какво трябва да се случи, за да повярвам на някакво абсолютно недоказуемо обвинение просто ей така. Да беше като Уайнстийн, за чиито свинщини слухове чувам, откакто му знам името, или като Козби с няколко десетки обвинения - да, обаче конкретният случай ми е доста по-близо до безпочвеното обвинение на Кеша срещу Доктор Люк.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог