Не е ли прекалено смело да правиш предположения след като явно не си чел книгите(или поне последните няколко в които бтв са точно въпросните разкрития за миналите векове)?
- Spoiler: show
shayhiri wrote:Рол, все пак смятам, че Светът на Колелото не е нашия свят.
Имах предвид, че едва ли дори в далечното бъдеще на Земята ще се пръкне от нищото Истинска магияТМ и Сатана (явно е арабин - ШейтанRoland wrote:Нищо не можеш да смяташ или да не смяташ, щото не си я чел. Период.
Софизъм батка за пореден път.shayhiri wrote:shayhiri wrote:Рол, все пак смятам, че Светът на Колелото не е нашия свят.Имах предвид, че едва ли дори в далечното бъдеще на Земята ще се пръкне от нищото Истинска магияТМ и Сатана (явно е арабин - ШейтанRoland wrote:Нищо не можеш да смяташ или да не смяташ, щото не си я чел. Период.), но, от друга страна, не съм чел и бъдещето, така че сигурно бъркам.
Жанрът "фентъзи" говори ли ти нещоИмах предвид, че едва ли дори в далечното бъдеще на Земята ще се пръкне от нищото Истинска магияТМ и Сатана
С малко закъснение, но понеже е към мен, а и на темата тоатално й е изпаднало Колелото:), все пак да отговоря:)!Roland wrote:Ей с тая логика точно не съм съгласен! Защото за "запознаване" с жанра е пълно с по-добри автори. Фийст да речем.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests