Roland wrote:Кхъм, и рече Симо:
Умерено разочарован съм. Филмът почна зле, продължи супер до средата си, с някои излишни развлачвания, и свърши... антиклимактично.
Това за извънземните е безумие и тъпотия - НЯМА нещо, което да "не е" подходящо за Инди, ако е обвързано с древни загадки. А на мен лично ейлиъните ми влязоха супер, не е като да няма добра обосновка да ги вкараш в точно тоя контекст.
Моето разочарование не идва и от филма като сравнение със старите. Смешно ми е да се твърди, че не бил по-зле от тях. По-зле е. И това не е носталгия, гледал съм ги и трите съвсем скоро. Това е обективен факт.
Не, разочарован съм от филма като филм. Ритъмът му е абсолютно прецакан, освен това ти бута в лицето неща, които ЛЕСНО биха могли да са по-добри. Пълно е с герои, които не вършат нищо съществено, но се мотаят наоколо, колкото да ги има. Няма интеракция между Спалко и Инди (освен културно партньорство ебати), което означава, че няма и химия. Мът Уилямс, а.к.а. новото поколение, не свърши НИЩО важно и съществено накрая, което да го направи ярък образ. Изобщо опропастен потенциал на филма сам за себе си видях аз, не в сравнение със старите.
Ако имам дребнав проблем с Инди, то той е в мравките. Издразниха ме много.
Повече - по-натам и в ревюто ми за ШД.
Едит: Валери, анализът си става сам, филмът е кьопаво сглобен и това си личи без да се пънеш да го виждаш.
А музиката е пълен боклукЗащото ВСИЧКО наистина яко в нея е от старите филми. А всичко ново е пълен краполак.
^
+
+
+
+
+
What he said.
Абсолютно съм в шах как може нещо толкова очевидно "не наред" да се хареса на такава купчина хора...