По темата: гледахме Across the universe
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
И толкова се повлияхме от набиваното с чук 150мин. хипарско послание, че Гаро почна да ме прегръща на задната седалка на Роумър докато се прибирахме после в два среднощ.Bat Garo Still Rots wrote:По темата: гледахме Across the universe
All you need is love!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Шайхири кво си му направил.shayhiri wrote:И толкова се повлияхме от набиваното с чук 150мин. хипарско послание, че Гаро почна да ме прегръща на задната седалка на Роумър докато се прибирахме после в два среднощ.Bat Garo Still Rots wrote:По темата: гледахме Across the universe![]()
All you need is love!
И все пак никой ли няма да каже нещо за филма?
Нищо не съм му правил!
Той ме лазеше.
А за кинцето: ми, "завиждайте и толкова".
Никога няма да пуснат такъв филм в обръщение, койт видял - видял. В тази връзка инфото на Адриана леко ни подведе.
И изобщо, толкова хора се точиха в ноемврийската тема на Lions for Lambs и Across the Universe - и са нито едното, нито другото.
А за кинцето: ми, "завиждайте и толкова".
И изобщо, толкова хора се точиха в ноемврийската тема на Lions for Lambs и Across the Universe - и са нито едното, нито другото.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сори. Виж програмата. Само на киноманията.
А за самия филм ше ви кажат Морви/Роум/(Гаро). Неща аз да се хабя.
А за самия филм ше ви кажат Морви/Роум/(Гаро). Неща аз да се хабя.
Прожекции 06 Ноември, Дом на Киното
18:30
09 Ноември, НДК -ЗАЛА 1
21:00
16 Ноември, Дом на Киното
23:00
18 Ноември, Лъки синема - гр. Пловдив
20:45
- Gunslinger
- Warmage
Изгледах Ратахуй...Рататуй.Не знам дали аз остарявам или филми на Пиксар стават все по-малко интересни!Не знам дали просто идеята за французин и плъх да готват някви манджи ми е антипатична,ама въобще не ми беше смешно.Анимацията както винаги беше на изключително ниво,но все пак тва се очаква!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
За Across the Universe - много ми хареса. Посланието не е толкова хипи, колкото Бийтълс. Има множество гениални моменти, които са заигравка с известни или не дотам известни неща на Бийтълс (май само трима-четирима човека паднахме от столовете от смях при репликата "She came through the bathroom window. Now you know."), но има и такива, които ще разбереш и без да си чувал за Бийтълс. В началото почва малко бавно и разкъсано, но после набира скорост. Паралелите с Коса са очеизбождащи, но все пак посланието и развитието на историята са различни. И, Бога ми, трябва да се види как изпяха Revolution и Hey Jude.
Това, че няма да го пускат по кината е просто заключение на Алекс от поредния маркетингов анализ, според който няма да има кой да гледа филма, нищо че бил добър.
Това, че няма да го пускат по кината е просто заключение на Алекс от поредния маркетингов анализ, според който няма да има кой да гледа филма, нищо че бил добър.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either