Наруто

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Oct 16, 2013 12:59 pm

Толкова въртене на тъпата история между Мадуро и Суске и накрая абсолютно никакво развитие, просто се съединиха и направиха нещо "епично". Реве ми се колко наистина ми писна от тая манга. Да свършва по-бързо...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 11, 2013 10:20 am

Мангата дето се предполагаше да е в хиатус до Януари, взела че изкарала два чаптъра последните две седмици... Изциклизирала история с тея Обито и Мадара, просто не е реално колко ми писна. Сега сме все едно пак в началото на голямата битка. Колко още итерации ще има тва нещо докато благоволи да свърши да го еба?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Dec 11, 2013 10:48 am

Аз не знам кой те излъга за тоз хиатус, честно... Мангата си имаше почивка една седмица просто. А иначе, да, бая ще се проточи таз битка, да го таковам в таковата...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 11, 2013 11:40 am

Няма свършванееее... веднъж годишно вече го отварям Наруто да видя какво се е появило ново, може пък поне една битка да е стигнала до средата за толкова време ама уви...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 11, 2013 6:10 pm

Ами за хиатуса пишеше преди два чаптъра в тая версия качена на Мангафокс. Нали знаете как на края на чаптъра обикновено обявяват, че няма да има чаптър еди кога си? Те там го видях и продължава да си е там, вчера проверих.

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Dec 11, 2013 10:39 pm

А, да, там обяснението малко куцаше. Реално паузата си беше една седмица и мангата си почна в следващия брой на Джъмп отново, но по някаква причина тези последните за годината вече се водят януарски... Та затова недоразумението.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Dec 11, 2013 10:40 pm

Aaааа, ясно, мерси! :)

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 22, 2014 11:07 pm

Ейййййй, ако Саске и Наруто вземат че се тръшнат сега, ще ми е много гот.

В смисъл Саске ще покаже ли някаква полза от себе си най-накрая??? Появи се, за да го наръгат и сега да си имаме клифхенгър. Баси простащината развлачена и несвършваща.

Oui. Je suis garbage.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Fri Jan 24, 2014 2:15 pm

Кишимото се изложи много с Мадурото. Вече никъде не виждам смисъл в цялата история. Сега ако вземат да се съединят като Немексежиъни (или както се казваха) и направят Супер Саруто, направо ще се сгъна от идиотщина.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Mon Jan 27, 2014 12:41 am

Мне, ако някой ще мре, нека да е Саске, моля, нервира ме това момче! Аз очаквам лисицата да направи нещо, мисля, че имаше некъв план.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 07, 2014 7:57 am

Sakura did something. :shock:
She was useful. :shock:
And badass. :shock:
Like whoa! :shock:

Иначе май се запътваме към НаруСаку и СасуКарин канон, което нещо не ме влече.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 07, 2014 11:51 am

Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Apr 09, 2014 10:26 am

Искам да попитам как е възможно Кишимото да пръкне боговдъхновение като Gaara of the Desert и после да не го използва по предназначение в мангата си и да му попилее целия потенциал???

Говоря за Гаара, щото нещо тея дни чета фикове с него и точа лиги по абсолютно гениалния му дизайн (пост тайм скип Гаара е с куулнес левел Трафалгар Лоу). Но Гаара определено не е единственият пропилян персонаж в тва заглавие. Някви десетки са. Ей сега в тая война дето се вихри, можеше да видим много по-вълнуващи постъпки от всички персонажи, които не са Наруто. За съжаление си оставаме с "гениална хрумка за интродукцията на ен-ти поред мега обещаващ персонаж" и развитието им след интродукцията е под всякаква критика. Освен това нещо не е наред с класификацията на персонажите по сила. Примерно, 5 кагета не можаха да набият некъв Учиха Мадара преди пауър ъп-а му. Сега Гай успява да сбори някъв богоподобен Мадара сам. Пълно е с такива сюжетни дупки.

В тоя ред на мисли, ей тва комбо искам да го видя:
Image

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Aug 29, 2014 10:11 pm

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!! :free: :free: :free: :free: :free: :ghostche: :ghostche: :ghostche: :ghostche: :panda: :panda: :panda: :panda: :panda:
Привърши и то по подобаващ начин!!! On a high note, дет се вика. Хем вкараха готин туист, хем вкараха космология и митология и малко конспирация. Сега остават разни епилози сигурно. Баси, тъжно ми е че привършва, все пак е първото аниме, което съм гледал на японски и анимация, която съм разпознавал като аниме, както и първата четена манга.. :cry: :cry:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Aug 29, 2014 10:15 pm

Мен епилозите ме интересуват доста повече от битката бтв. :lol:
Но да. Една ера е на път да завърши. Наруто и на мен ми е специално - следя го от над 10 години и ми беше от първите анимета. Един от мъжете на живота ми (Какаши) е от там. :lol:

Oui. Je suis garbage.