Наруто
- ProxyFantasy
- Paragon
Мангата дето се предполагаше да е в хиатус до Януари, взела че изкарала два чаптъра последните две седмици... Изциклизирала история с тея Обито и Мадара, просто не е реално колко ми писна. Сега сме все едно пак в началото на голямата битка. Колко още итерации ще има тва нещо докато благоволи да свърши да го еба?
Няма свършванееее... веднъж годишно вече го отварям Наруто да видя какво се е появило ново, може пък поне една битка да е стигнала до средата за толкова време ама уви...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- ProxyFantasy
- Paragon
Искам да попитам как е възможно Кишимото да пръкне боговдъхновение като Gaara of the Desert и после да не го използва по предназначение в мангата си и да му попилее целия потенциал???
Говоря за Гаара, щото нещо тея дни чета фикове с него и точа лиги по абсолютно гениалния му дизайн (пост тайм скип Гаара е с куулнес левел Трафалгар Лоу). Но Гаара определено не е единственият пропилян персонаж в тва заглавие. Някви десетки са. Ей сега в тая война дето се вихри, можеше да видим много по-вълнуващи постъпки от всички персонажи, които не са Наруто. За съжаление си оставаме с "гениална хрумка за интродукцията на ен-ти поред мега обещаващ персонаж" и развитието им след интродукцията е под всякаква критика. Освен това нещо не е наред с класификацията на персонажите по сила. Примерно, 5 кагета не можаха да набият некъв Учиха Мадара преди пауър ъп-а му. Сега Гай успява да сбори някъв богоподобен Мадара сам. Пълно е с такива сюжетни дупки.
В тоя ред на мисли, ей тва комбо искам да го видя:

Говоря за Гаара, щото нещо тея дни чета фикове с него и точа лиги по абсолютно гениалния му дизайн (пост тайм скип Гаара е с куулнес левел Трафалгар Лоу). Но Гаара определено не е единственият пропилян персонаж в тва заглавие. Някви десетки са. Ей сега в тая война дето се вихри, можеше да видим много по-вълнуващи постъпки от всички персонажи, които не са Наруто. За съжаление си оставаме с "гениална хрумка за интродукцията на ен-ти поред мега обещаващ персонаж" и развитието им след интродукцията е под всякаква критика. Освен това нещо не е наред с класификацията на персонажите по сила. Примерно, 5 кагета не можаха да набият некъв Учиха Мадара преди пауър ъп-а му. Сега Гай успява да сбори някъв богоподобен Мадара сам. Пълно е с такива сюжетни дупки.
В тоя ред на мисли, ей тва комбо искам да го видя:

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!
Привърши и то по подобаващ начин!!! On a high note, дет се вика. Хем вкараха готин туист, хем вкараха космология и митология и малко конспирация. Сега остават разни епилози сигурно. Баси, тъжно ми е че привършва, все пак е първото аниме, което съм гледал на японски и анимация, която съм разпознавал като аниме, както и първата четена манга..

Привърши и то по подобаващ начин!!! On a high note, дет се вика. Хем вкараха готин туист, хем вкараха космология и митология и малко конспирация. Сега остават разни епилози сигурно. Баси, тъжно ми е че привършва, все пак е първото аниме, което съм гледал на японски и анимация, която съм разпознавал като аниме, както и първата четена манга..

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata