The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Пуснаха по телевизията "Терминатор: Хрониките на Сара Конър". Гледах съответно първите две серии и... Абе, зле е. Философиите на Сара Конър ме дразнят откровено, а и имаше откровени глупости. Освен това ми е трудно да повярвам, че същество като Джон Конър от сериала ще поведе човечеството в решителна битка срещу машините - най-малкото защото майка му му отнема абсолютно всяка възможност да развие каквито и да било лидерски качества. Поне екшънът не е много зле като за сериал.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
Бях останал с впечатлението, че Джон е по-голям. Позабравил съм филмите, но все си мисля, че към 1999 година, когато започва действието във филма, би трябвало да е на около двайсет години - действието във втория май се развиваше през 1992 и там Джон Конър със сигурност не е на по-малко от 12 години. Пък философиите, колкото и да са кохерентни, ме дразнят. А и това "Не сядай пред компютър, за да не те открият", което Сара Конър изтърси в първата серия, ми се видя адски тъпо. Но ще му дам още няколко серии шанс, понеже не е абсолютното дъно, а и като екшън върши работа, въпреки че има още какво да се желае.Trip wrote:Философиите се търпят, най-малкото са кохерентни, а Джон Конър ВСЕ ПАК е на 15 и това са първите два епизода
Като казах за абсолютното дъно - това е сериалът "Блейд". Не го препоръчвам. Не препоръчвам и "Закон и ред: Умисъл за престъпление" или както се казваше онова с Винсент Д`Онофрио - където героят на Д`Онофрио знае и може абсолютно всичко. "Вие, господине, говорите китайски. Но с тайландски акцент. Бил сте отгледан в Тайланд и това е предпоставка за..."
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- The Dragon
- Elder God
Тия дни се бех присетил за нея, ма ми се схваща ченето да се хиля напоследък и ше я отложа.The Dragon wrote:Почнах да гледам седморката на Блейк. Спомени спомени ...
баси паметта имаме

- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Препоръчвам новите минисерии на HBO (в седем части), наречени Generation Kill. Минисериите са базирани на книгата на Евън Райт, журналист от Rolling Stone, който е прекарал 2-3 месеца с морската пехота по време на инвазията в Ирак през 2003 г. Най-хубавото е, че всичко се показва така, както е в действителност - войниците си псуват яко, идеологията им е доста далеч от пацифизма, въпреки всичко си вършат работата. Заслужава си да се хвърли поглед, както обикновено качеството е много високо.
Също така много ме израдва музиката, с която свърши най-новия епизод на Weeds - много добре подбрана за случая
Също така много ме израдва музиката, с която свърши най-новия епизод на Weeds - много добре подбрана за случая

This signature is not yet rated
Ако наистина ти харесва "Arested Development" ти препоръчвам горещо "The Office US" и "Curb your Enthusiasm".Това са уникални комедийни сериалчета в подобен стил и доста абсурден хумор. Лично на мен са ми едни от любимите.dellusion wrote:Към края съм на Развитие в застой. Това сериалче на моменти е просто гениално.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - "Конституция на Република България"
Нещо съм си зарязала всички сериали, които по принцип следя от известно време и ми липсва енергия да тръгна да ги доизтеглям в момента. Затова пък за пореден път си припомних колко е як последният сезон на Ейнджъл.
И съвсем неочаквано си намерих откъде да си сваля Once A Thief, дето го даваха едно време по телевизията и със страшен кеф си го гледам пак
.
Чудя се кое да почна после- Dexter или Regenesis...
И съвсем неочаквано си намерих откъде да си сваля Once A Thief, дето го даваха едно време по телевизията и със страшен кеф си го гледам пак

Чудя се кое да почна после- Dexter или Regenesis...
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- JaimeLannister
- Forsaken