House M.D. (Д-р Хаус)
- armageddon
- Forsaken
Фокс само излъчват сериала. Продуценти са NBC/Universal и съответно решението за намаляване на бюджета/заплати и тн е тяхно, тъй като всички приходи, извън тези от реклама по време на излъчването, отиват при тях.
Не че не е безочливо донякъде, естествено, но все пак Фокс мн ясно че са отказали да плащат цялата сметка, а друг да прибира лъвската част от печалбата, както им се е искало на NBC/U, които са отказали да дофинансират продукцията на сериала.
За сравнение с Чарли Шийн не можем да говорим, но да, цифрите там са уникални. Мъжете пък е баси и генератора на паричен поток от друга страна.
Не че не е безочливо донякъде, естествено, но все пак Фокс мн ясно че са отказали да плащат цялата сметка, а друг да прибира лъвската част от печалбата, както им се е искало на NBC/U, които са отказали да дофинансират продукцията на сериала.
За сравнение с Чарли Шийн не можем да говорим, но да, цифрите там са уникални. Мъжете пък е баси и генератора на паричен поток от друга страна.
Странно, феновете, които продължават да следят "Хаус" още не са коментирали финала на седми сезон.
По някои западни форуми е такава патаклама, че ми стана любопитно какво аджеба е станало и го изгледах, въпреки че спрях сериала на 7.18.
Ами страницата няма да ми стигне за всички фейспалмове, които ми се ще да изпиша.
Някои американски фенове направо допускат, че Лиза Еделстийн може да е напуснала и заради станалото в този сезонен финал. Доста американски фенове са възмутени докъде са докарали поведението на Хаус, което вече не е просто ексцентрично, а направо психопатско -
Тоя епизод може да е поставил рекорд по заричания на фенове, че спират сериала - основно заради онова в спойлъра, което си е адски гадно послание. А някои си казаха, че от известно време го гледат само от дъжд на вятър, но този епизод ги е отказал. Е, верните фенове, които все още го следяха редовно май са по-раздразнени и разочаровани.

По някои западни форуми е такава патаклама, че ми стана любопитно какво аджеба е станало и го изгледах, въпреки че спрях сериала на 7.18.
Ами страницата няма да ми стигне за всички фейспалмове, които ми се ще да изпиша.
Някои американски фенове направо допускат, че Лиза Еделстийн може да е напуснала и заради станалото в този сезонен финал. Доста американски фенове са възмутени докъде са докарали поведението на Хаус, което вече не е просто ексцентрично, а направо психопатско -
- Spoiler: show
Тоя епизод може да е поставил рекорд по заричания на фенове, че спират сериала - основно заради онова в спойлъра, което си е адски гадно послание. А някои си казаха, че от известно време го гледат само от дъжд на вятър, но този епизод ги е отказал. Е, верните фенове, които все още го следяха редовно май са по-раздразнени и разочаровани.
- tigermaster
- Elder God
Гледах го снощи финала и, всъщност, останах бая доволен, дори от психопатското изпълнение на Хаус накрая. На фона на сезон, в който посредствените и дори откровено слабите епизоди бяха норма, финалният беше повече от добър, да не говорим, че предвид ужасиите, които Хаус преживя в предишния епизод, както и факта, че само в този сезон изгълта повече викодин, отколкото в първите пет, ми се вижда относително нормално да издивее от нещо съвсем дребно. passer-by, не знам дали си гледал предишния епизод, но там, все пак,
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Нали знаеш, че Лиза Еделстийн няма да е в осми сезон, а Робърт Шон Ленърд ще се появи само в шепа епизоди?tigermaster wrote:Някои от думите на Къди във финала ме карат да мисля, че този път Хаус ще е в друга болница - така и така хората от екипа му са свикнали да работят с него и по неговите методи, тъй че не би трябвало да е трудно да ги събере, където и да отиде, а отношенията му с Уилсън могат да продължат и извън болницата.

Така че нищо не пречи Хаус пак да си е в Принстън-Плейнсбъро. Това, разбира се, би било неадекватно развитие след всичките му изпълнения и кулминацията им от финала, но доколкото видях до 7.18 за сценаристите на тоя сериал адекватността отдавна е изхвърчала през прозореца.
За предишния епизод знам, да. Изглежда сценаристите заменят готините истории от първите 4-5 сезона с надпревара за по-по-най ВТФ постъпка на главния герой на принципа "абе някакъв шок там да има" с гарнитура мелодрама тип медицинска сапунка (като това с Тауб например

Не ми се мисли на какво ще мяза осми сезон - добре, че ще гледам други неща по това време.

- tigermaster
- Elder God
Именно, де. Къди нали рече, чеpasser-by wrote:Нали знаеш, че Лиза Еделстийн няма да е в осми сезон, а Робърт Шон Ленърд ще се появи само в шепа епизоди?![]()
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Финалът е заснет преди Лиза Еделстийн да обяви, че няма да преподпише за осмия сезон.
И не е грешка в превода, на английски си беше така.
Тоя сериал отдавна я изгуби свежестта според мен, а също и сценарното качество. Сега даже се чудя как издържах чак до 7.18.
Първите пет сезона са достатъчни, особено с финала на петия.

И не е грешка в превода, на английски си беше така.
Надеждата умира последна.Както и да е, всъщност се надявам липсата на Къди да внесе някаква свежест в сериала.

Тоя сериал отдавна я изгуби свежестта според мен, а също и сценарното качество. Сега даже се чудя как издържах чак до 7.18.
Първите пет сезона са достатъчни, особено с финала на петия.
- armageddon
- Forsaken
6ти имаше своите позитивни моменти, началото на седми - също. Първите 2-3 епизода Хъди беше дори приятно, впредвид че като двойка тия двамата дрябваше изобщо да не ги събират, допълнително момента когато го направиха беше супер в джаза, щото поне на мен отдавна ми беше през фара дали Хаус и Къде ще се вземат (че и за сериала принципно, понастоящем го гледам повече на автопилот, ако трябва да съм честен). Някъде след това обаче стана твърде захаросано, а брейкъпа им беше върха на wtf-a (преди финала де).
Предполагаемо новата трябваше да вкара известна свежест, не че не беше интересен персонаж, или актрисата не става (на мен конкретно ми допадна), но не донесе никаква особена промяна между героите. Връщането на 13 - също не постигна особен ефект, застоя продължи.
Финала е просто нямам думи. Откъм търсен wtf фактор определено си постига целта. Според някаква вътрешна за сериала, вероятно по-конкретно самия персонаж на Хаус може и да има някаква логика в действията му - Къде започна връзката, въпреки че го знае що за стока е, Къде прекрати връзката, защото знае що за стока е, и тн. Но реално няма какво да оправдае постъпката му пред зрителите. Единствено може би следващия сезон да го вкарат в лудница перманентно или нещо подобно. (което ще е добра предпратка към една от по-интересните серии за последните два сезона - онази в лудницата).
Леонард е подписал за минимум 18 епизода (от 22/24), което не мисля че е чак толкова съкратена бройка.
Предполагаемо новата трябваше да вкара известна свежест, не че не беше интересен персонаж, или актрисата не става (на мен конкретно ми допадна), но не донесе никаква особена промяна между героите. Връщането на 13 - също не постигна особен ефект, застоя продължи.
Финала е просто нямам думи. Откъм търсен wtf фактор определено си постига целта. Според някаква вътрешна за сериала, вероятно по-конкретно самия персонаж на Хаус може и да има някаква логика в действията му - Къде започна връзката, въпреки че го знае що за стока е, Къде прекрати връзката, защото знае що за стока е, и тн. Но реално няма какво да оправдае постъпката му пред зрителите. Единствено може би следващия сезон да го вкарат в лудница перманентно или нещо подобно. (което ще е добра предпратка към една от по-интересните серии за последните два сезона - онази в лудницата).
Леонард е подписал за минимум 18 епизода (от 22/24), което не мисля че е чак толкова съкратена бройка.
- armageddon
- Forsaken
Хмм, какво да кажа... Малко издиша този финал. И сюжета напоследък хич не го бива... Разбира се все още съм доста привързан към персонажите за да спра да го гледам, но се дразня че това е единтвения ми любим сериал в който всеки следващ сезон е по-слаб от предходния. Като изключим втори де(който беше гениален).
Ще видим осми сезон.. И без това Лиса Къди не ми е особено любима. Няма да тъжа за нея както за Камерън примерно.
Ще видим осми сезон.. И без това Лиса Къди не ми е особено любима. Няма да тъжа за нея както за Камерън примерно.
Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
- herairness
- Jaghut Tyrant
За мен това беше тотален втф финал, който съвсем сложи кръста на толкова добрия в началото Хаус
И изобщо втф правят тия сценаристи - 
И така - сигурно ще изгледам и 8 сезон, заради любовта ми към Хю Лори, но ще е на голям автопилот, определено

И така - сигурно ще изгледам и 8 сезон, заради любовта ми към Хю Лори, но ще е на голям автопилот, определено

Новия сезон на Хаус е стряскащо добър в сравнение с предишните два. Особено последната серия се размазах от смях. Новия екип кефи. Жълтата е доста интересна, противно на масовото мнение, че била ужасна. Къди липсва, но се ядва обстановката и без нея. Има свежест в сериала, свежест която не вярвах че може да се появи след 7 сезона.
Препоръчвам на разочарованите от миналия сезон да пробват този, като не се влиаят от първата серия
Препоръчвам на разочарованите от миналия сезон да пробват този, като не се влиаят от първата серия

Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
- herairness
- Jaghut Tyrant
- armageddon
- Forsaken