Спам спам спам и още 100 пъти спам

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 29, 2009 6:47 pm

За елхите и хората :) :)
http://www.fishki.net/comment.php?id=63037
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Dec 31, 2009 12:31 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Nowiqbroi
Scholar

Post by Nowiqbroi » Thu Dec 31, 2009 5:39 pm

Image

Clio
Moderator

Post by Clio » Sat Jan 02, 2010 12:01 pm

Атлантида, ъм, намерена...
http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BA% ... earth.html
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jan 02, 2010 12:12 pm

FUCKING COOL GODDAMNIT
This is it. Ground zero.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jan 05, 2010 12:12 pm

Look at the darkness...
...around me.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 06, 2010 4:18 pm

http://www.dnes.bg/stranata/2010/01/06/ ... djik.83654

Умилително е как нещо, което все пак би трябвало да е тържествен и духовен ритуал, може да се орезили така...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jan 06, 2010 9:24 pm

Дискусията за астрологията беше преместена в отделна тема:
viewtopic.php?t=4502
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Wed Jan 06, 2010 11:45 pm

http://www.focus-news.net/?id=n1326848

София: Пиян циганин причини катастрофа, дълга близо 300 метра

06 януари 2010 | 22:48 | Агенция "Фокус"

София. Пиян шофьор от ромски произход причини катастрофа, дълга близо 300 метра в столицата, съобщиха очевидци за Агенция „Фокус”. Инцидентът е станал при стария вагон-ресторант на бул. „Вардар” в продължение на близо 300 метра, докато колата опитвала да спре. Пияният шофьор ударил с автомобила си най-напред три паркирани коли вляво, оттам изгубил контрол и блъснал още няколко паркирани коли вдясно, след което отново минал в лявото платно и помел още десетина спрели автомобила. На място има полиция. Събрали са се и много граждани. Потърпевши собственици на ударени автомобили опитали да набият пияния шофьор, засега обаче полицията го е опазила от саморазправа. Няма пострадали. Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 07, 2010 8:10 am

Хех, два пъти на ден минавам от там точно, то там един мангал да беше само, ама обикновено са с каруци. :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Thu Jan 07, 2010 9:49 am

За мен "акцента" на случката е в "обясненията" на шофьора
simple_stupid wrote: Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.
преди години, една моя съученичка ми разправя, как в голям магазин в прованса, някакъв "гражданин" хванал мургава джепчийка докато още държи портмонето на нищо неподозираща заблеяна "госпожа". Вдигнал високо ръката държащ още предмета на кражбата, събрала се тълпа разаряни зяпчи, момата на чевръстия труд, яво недообучена, яко се ошашавила и само повтаряла "Тази ръка не е моя. Тази Ръка не е моя."
Та смешното в случая, не е, че някой е потрошил сума ти коли, както няма нищо весело в това да оберат някого, забележителното е, тази невероятна способност/предразположеност/наглост, като те хванат да отричаш по най-идиотски начин.
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jan 07, 2010 1:13 pm

А, това го има не само при мургавите братя. Миналата година на наша съфорумка й се случи да си изпусне телефона на улицата, да се върне след по-малко от минута, да си го вдигне от земята... и да се изправи лице в лице с човек, който две минути да й крещи "Ама как така ще ми взимате телефона! Моят телефон си е, ей-сега си го изтървах, а вие се стрелнахте да ми го вземете! Как може такива работи!"

Абе хубаво си разправяше майка ми, че на човека[1] му е сбъркана програмата :(

[1] Като биологичен вид.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jan 07, 2010 1:37 pm

Объркват се хората... някои си спомнят телефони, които нямат, други забравят случки, които имат...
Най-фрапиращото в случая беше, че човекът абсолютно убедено и ядосано ми крещеше и изглеждаше като че ли всеки момент ще скочи да ме бие, защо съм си взела моя телефон...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Thu Jan 07, 2010 1:53 pm

Всичко идва от лакомията на хората.

Аз примерно от малък съм на принципа дай за да ти се даде. Когато съм намирал например портмоне с пари винаги съм го връщал(е при някакви дестки хиляди не гарантирам :D)и съм се надявал, че ако аз си изгубя нещо и на мен ще ми го върнат. Така миналата година жена ми си беше изпуснала без да иска якето(което е скъпичко)на улицата съде с всички документи, един човек го намерил и беше обиколил цяла София да я търси за да и го върне. Тя до този момент беше на принципа - ако намеря нещо си ми е късмет, но видя колко е хубаво, когато някой ти върне загубена вещ и вече мисли другояче.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Jan 08, 2010 12:57 pm

VMITW!