Glee
- Dr. Horrible
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Най-сетне истински як епизод. Песните като цяло не бяха нещо феноменално, но историята беше супер и това май е първият епизод, в който Кърт ми е акчуъли симпатичен. Рейчъл и Фин също бяха по-яки от обичайното.
Ситуацията със Сам и Куин обаче е пълното дъно и й личи от километри колко супер насилена е, и колко е сложена само защото изтече инфото за Сам и Кърт. Ма квото такова, пичът поне може да пее, макар че звучи като по-школувана версия на Фин.
КЪДЕ Е ПЪК?!
Ситуацията със Сам и Куин обаче е пълното дъно и й личи от километри колко супер насилена е, и колко е сложена само защото изтече инфото за Сам и Кърт. Ма квото такова, пичът поне може да пее, макар че звучи като по-школувана версия на Фин.
КЪДЕ Е ПЪК?!
And you can't dance with a devil on your back...
Съгласен, най-накрая наистина качествен епизод през този сезон като сюжет и лафове, дори липсата на Сю не се усети въобще. А Хубаво е, че и показаха някаква по-положителна страна на Рейчъл за разлика от предишните епизоди от сезона.
Забавно ще е как след обир с взлом на банкомат Пък ще се върне след седмица-две като че ли нищо не е станало.
Освен ако не са решили да го гонят от сериала, което ще е неприятно, но не съм видял такива слухове.
Забавно ще е как след обир с взлом на банкомат Пък ще се върне след седмица-две като че ли нищо не е станало.

Освен ако не са решили да го гонят от сериала, което ще е неприятно, но не съм видял такива слухове.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- armageddon
- Forsaken
Епизода ми беше доста изнасилен по всички параграфи. Единственото хубаво нещо беше дуета м/у Сам и Куин, които се оказа че имат много хубаво съчетание на гласовете. (Сантана и Мерседес също, но тях вече сме ги чували). Почна да ми омръзва да предъвкват едни и същи неща като се сетят да напишат някакъв сценарий, различен от уан шотове.
Сега забелязах, че актьорът в ролята на Сам се казва....
- Spoiler: show
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Абсолютно съгласна за първия параграф. Бтв, песента на Сам и Куин в оригинал е по-зле, а аз дори харесвам Джейсън Мраз.Roland wrote:Най-сетне истински як епизод. Песните като цяло не бяха нещо феноменално, но историята беше супер и това май е първият епизод, в който Кърт ми е акчуъли симпатичен. Рейчъл и Фин също бяха по-яки от обичайното.
Иначе беше малко насилено онова с любовната история, но беше готинко, особено частта с боядисаната коса.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Dr. Horrible
- Forsaken
Приятен беше новият епизод, на мен ми хареса, макар да не ме изкефи до някаква безумно висока степен.
Дуетът на азиатците беше супер як и ме изардва. Рейчъл също беше много готина. И реално за пръв път този сезон всичките й сцени с Фин бяха добре направени. Бритни беше на обичайното добро ниво.
Дуетът на азиатците беше супер як и ме изардва. Рейчъл също беше много готина. И реално за пръв път този сезон всичките й сцени с Фин бяха добре направени. Бритни беше на обичайното добро ниво.

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Dr. Horrible
- Forsaken
http://www.movieline.com/2010/10/glees- ... uester.php
Ще вдигам банкет!
В седми епизод
Ще вдигам банкет!
В седми епизод
- Spoiler: show
But goddamn,