Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Sex?

Male
12
28%
Female
3
7%
Yes, please :)
28
65%

Total votes: 43

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 18, 2011 5:27 pm

Ужаста е, че е реално ;(

Хех, fuckthenorm пак има проблясъци :)
в българския спор съществува подобен елемент, като към него е добавен и хитър бонус
похватът се нарича “ебаване с възприятията и опит за спиране на мозъчната дейност”

действа по следния начин:

- не съм съгласна с тебе и мисля, че бизнесът с домати е добра идея – ето, Пешо миналата година реши да се занимава с това и сега е богаташ

сега, неопитен глупак би отговорил така:

- съмнението си изразих изцяло на базата на факта, че не смятам характеристиките на самия продукт за подходящи за изграждане на цял семеен бизнес върху него, защото доматите сами по себе си са нетрайни, което налага измислянето и организирането на ефективен начин за тяхното съхранение и изключително надеждна и бърза мрежа за дистрибуция, като най-добре би било ние сами да си ги продаваме, което, въпреки, че би увеличило значително печалбата ни, увеличава също така стреса, работата и количеството време, което евентуално ще трябва да вложа, а аз, честно казано, не се смятам за достатъчно кадърен и работлив, за да се справя, нито мога да разчитам на помощта на богати родители, на която се радва Пешо и на която, между другото, ако нямаш нищо против, до голяма степен отдавам неговия успех в живота като цяло, като вместо това предлагам да вложим парите си отново в някакъв конкретен продукт, който обаче притежава характеристики, правещи го по-лесен за транспортация и съхранение и който, евентуално, би носил дори по-големи печалби от доматите

за сравнение, един истински българин би казал:

- ми ходи при Пешо ма!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 8:03 pm

Я малко упражнения по стил.

Защо харесвам жените повече:

1. Жените са по-висши като цяло - Ева е създадена след Адам и е финалната версия след бета версията все пак. Може да са физически по-слаби от мъжете, но те са тези, които износват и дават живота. Да ги питам мъжете кво ще правят ако останат сами. Ние можем барем да се клонираме без тях. Освен това живеем в 21 век в интелектуално общество, в което физическата сила няма значение. Така че да ми излизат с мнението, че мъжете са по-висши, щото са по-силни - е да ви сера на извисеността, бе кроманьонци! Жените са и по-умни от мъжете. Ако не бяха, щяха ли баловете за кандидатстване в университетите да са по-високи за жените? Не били взимали много Нобелови награди. Еми добро утро! След като едва напоследък им беше ПОЗВОЛЕНО от мъжете да работят нещо друго освен чистене, пране, поднасяне на ракийката и салатата вечер и отглеждане на деца, къде му е чудното на това, че нямат много нобелови награди? И аре, взимаме малко, ама ги взимаме с размах - досега в света има само един човек с две нобелови награди в две различни науки (и то точни науки, за които мъжете се дуят, че са си тяхната област). И той е жена - Мария Кюри. Изобщо, скоро ще ни дишате праха, щото квото правим, го правим по-добре от вас.

2. Жените са по-добри шофьори от мъжете. Мъжете се ориентират по-добре по карта и имат по-добро пространствено мислене, да. Но освен тези си качества, те имат нужда да показват на регюлър бейзис колко голяма пишка имат, заради което карат като бесни и впоследствие убиват хора. Мъжът е по-добър шофьор само на пистата на Формула 1, щото там пишкомеренето е всъщност идеята. Кое е по-голям проблем - огъната предна броня, заради дребен инцидент при паркирането или 5 трупа заради джигитлък? Трудно ви е да решите? Е застрахователните компании са решили вместо вас - затова застраховките на жените са по-ниски почти навсякъде. Освен това жените са по-добри във вербалната комуникация и хуманитарните дисциплини. Кой ви учи децата бе, мизерници? Вие тия деца ги правите за 15 минути и после цял живот някой друг ги обгрижва, ЩОТО ВИЕ РАБООООТИТЕ. Ще ми излезете пак с това, че имало повече мъже писатели? Браво, господа, овладяли сте статистиката, математиката и логиката, дето са ви толкова присъщи, виждам. Достатъчно кадърни жени писателки има вече. Някога е нямало, щото е малко трудно да пишеш и публикуваш от гордата си позиция на домакиня. Само в професии, които изискват физическа сила и издържливост ни биете засега - ще ни е малко трудно да влачим чували с вар или да бърникаме по 9 часа в нечий корем, но не е като и сред нас да няма такива, които да го могат. Ай сиктир. А за готвенето - дошли някви чиляци, които са си го избрали с любов като хоби или професия и ми се правят на интересни, щото били по-добри. Аре да те опна от малък до печката, ЩОТО ТАКА ТРЯБВА, да те видя ще искаш ли да готвиш после и за кеф. Кретени.

3. Жените са психически по-стабилни от мъжете. Не можеш да си позволиш да рухнеш психически докато гледаш дребната си челяд, колкото и да ти се иска. Имат и по-висок праг на болката. В крайна сметка при нас болката идва всеки месец. Докато на мъжа му е чужда. Това болен мъж да гледаш - по-лошо от бебе направо! Като лайно на дъжд се разкисват, цялата им мъжественост изчезва някъде. Те и като бебета са по-трудни - като пуйчета се гледат. Боледуват, мрат повече. Абе бъгната работа. Жените плачат, да. По-умното решение от това да се пропиеш и да биеш децата си. Те и затова живеят по-дълго - щото имат повече акъл и знаят как да се опазят. Сега почнали да мрат? Ми аре пробвай се да бачкаш на пълен работен ден, да изглеждаш добре, щото така трябва и да си гледаш децата (още два пълни работни дни насложени) и ще те видя ТИ колко ще живееш. Вие с едната си мизерна професия не можете да се справите и се тръшвате без време, ако ви се струпат всичките тия неща на главата ще имплодирате още веднага.

4. Жените са морално по-извисени от мъжете. Те знаят кое е най-важното нещо на света. Това е животът. И те знаят това, което знаят, щото носят живота в себе си по 9 месеца и после почти се изкормват за да могат да го извадят на бял свят. ТОВА е най-важното. ТОВА дето живее и диша. То трябва да продължи да живее и диша и с това не трябва да се правят никакви компромиси, особено с разни дебилни залъгалки като чест, достойнство и слава. Къде ти е честта бе нещастник, че си остави костите на майната си и ме заеба сама да отглеждам децата ни? Избра по-лесния изход. Винаги избирате по-лесния изход. Добре, че и малко жени се решиха да влязат в армията - да ви покажат как да оцелеете. То ако жените управляваха тоя свят, нужда от армии нямаше да има. То си е мъжка работа това, да играйкаш на войници. Супер извисено, няма що. За неквите хилядолетия не се научихте да не се биете.

5. Мъжете са с по-скапан характер от жените. Те са мързеливи и не могат да мултитасксват. Кат някви биороботи са направо! Едно задължение имат - да работят - и пак не се справят. Коне с капаци - накараш ли ги да погледнат по-далече от носа си и т.нар. си кариера и почват да пищят колко са преуморени и претоварени. Как няма да стават големи в професията си после, като с НИЩО друго не се занимават? Къщата и семейството са им все едно няква даденост - заслужават да ги имат, просто щото са се родили, нали. А кво коства да поддържаш къща и семейство - никой не го интересува. Прибира се и се изсира на метеното без да си даде сметка, че си останал без кръст докато го метеш. Е толкова ли е трудно да хвърлиш мръсните дрехи в коша за пране? На сантиметри е от там където си ги хвърлил. Повтарям ти го за 500-тен път. Баси, куче да беше, щеше вече да схванеш. А да го накараш да свърши нещо елементарно, без да му въведеш подробен алгоритъм на изпълнение в НАЙ-МАЛЪК ДЕТАЙЛ, си е цяла трагедия. Прати мъж на пазар без списък и му кажи да импровизира. По резултатите човек цели курсове по патологична психология може да проведе. Кажи му да измие чиниите - ще намериш чиниите измити, мивката цялата в мръсна пяна и мазнина и всичко наоколо плувнало във вода. Просто щото не си му казал изрично да измие и мивката след това и да обере водата ПОНЕЖЕ Е БЛИЗКО ДО АКЪЛА, ЧЕ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ И НЯМА НУЖДА ДА СЕ КАЗВА. То е щото са по-висши, да. Точно щото са толкова висши, една важна дата не могат да запомнят. Помнят дати на футболни мачове от последните 10 години, ама не могат да си запомнят рожденния ден на жената, майката, детето и годишнината от сватбата. Това си мяза на някъв брейн демидж - липсващи центрове има там някакви.

6. Мъжете са калпави любовници. Ако питаш мъж какво е форплеят, той ще ти каже, че е български форум за видео-игри. Станало му скучно, доебало му се и това трябва да се осъществи СЕГА ВЕДНАГА. Щото иначе светът ще свърши. Е, то не става без подготовка. И като си толкова нахъсан кво? 15 минути ще поореш монотонно в мен и след това всичко ще приключи без значение аз на къв хал съм. Пич, ако ми беше кеф да правя секс с теб, нямаше да те лъжа, че ме боли главата, нали? Ма ти не ставаш просто, съжалявам, че ще ти разбия илюзиите. Наличието на пишка, не те прави автоматично секс-факир. Ако искаш да искам да те чукам често - направи така, че да го искам. Иначе си на ей тоничко да ти бия шута и да си живея с вибратора - той не се уморява, постоянно е твърд и по-важното - твърд е когато на мен ми трябва да е твърд - и може да ме повтаря, потретва и попетва.

Изобщо, спри му секса и то, животното, ще ти обърне внимание най-сетне. Баси колко са първосигнални!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Sat Jun 18, 2011 8:20 pm

Мъжете са калпави любовници. Ако питаш мъж какво е форплеят, той ще ти каже, че е български форум за видео-игри.
Хахахаха!! :D Този и другия ти пост за жените мисля, че сумират всичката гадост, в която плуваме :) И тя е една сладка :lol:

bsb
Paragon

Post by bsb » Sat Jun 18, 2011 8:40 pm

По т.6 от упражнението:
- Защо жените имитират оргазъм?
- Защото мислят, че на мъжете им пука.

А пък по т.2 има някакъв цитат от Прачет, ама точно тази книга не съм чел. Я да го потърсим...
Не гарантирам за точност, понеже е прекопирано не от книгата ("Готварска книга на леля Ог"):
"Нямам нищо против мъжете. Дори обратното. Но те не могат да готвят. О, те могат да кулинарстват като никой друг. Сложиш ли ги в някоя голяма кухня да има да крещят на дузина готвачи и чираци, ще успеят да опържат яйце и да го аранжират изискано в някое блюдо със стръкчета от това и онова върху основа от нещо смътно зловещо, но ако ги накараш да сервират ядене всеки ден на огромна банда изгладнели деца при бюджет от шест пенса, ще ги хване мигрената."
Last edited by bsb on Sat Jun 18, 2011 8:45 pm, edited 1 time in total.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 18, 2011 8:43 pm

Ша отговарям точка по точка. Че не мисля толкова бързо :)
Amelia wrote: 6. Мъжете са калпави любовници. Ако питаш мъж какво е форплеят, той ще ти каже, че е български форум за видео-игри. Станало му скучно, доебало му се и това трябва да се осъществи СЕГА ВЕДНАГА. Щото иначе светът ще свърши. Е, то не става без подготовка. И като си толкова нахъсан кво? 15 минути ще поореш монотонно в мен и след това всичко ще приключи без значение аз на къв хал съм. Пич, ако ми беше кеф да правя секс с теб, нямаше да те лъжа, че ме боли главата, нали? Ма ти не ставаш просто, съжалявам, че ще ти разбия илюзиите. Наличието на пишка, не те прави автоматично секс-факир. Ако искаш да искам да те чукам често - направи така, че да го искам. Иначе си на ей тоничко да ти бия шута и да си живея с вибратора - той не се уморява, постоянно е твърд и по-важното - твърд е когато на мен ми трябва да е твърд - и може да ме повтаря, потретва и попетва.

Изобщо, спри му секса и то, животното, ще ти обърне внимание най-сетне. Баси колко са първосигнални!
Слушай сега. Форплея е едно такова дето я държиш жената на ръба един час с език и пръсти, без да и позвляваш да свърши преди да и го вкараш. Както Ани от счетоводството разбра за четвърти път тази седмица. Ако искаше да правиш готин секс с мен, що ме натискаше да се женим. Искаше семейство и къща и деца - наслаждавай им се. Но когато ти предложих като купуваме къщата да имаме отделни стаи - нееееее трябва да се гушкаме. Бахти и напаста - три месеца не можах да спя от тебе като се опитваше да ме избуташ от леглото. И вече осма година не мога да отворя прозореца щото врещиш като недоебал котарак че умираш от студ. Избираше три месеца между четири еднакви зелени цвята какъв да е латекса. Всичко което е в тази къща ти го избра - нямам три квадрата където да ми е удобно. И откакто мина медения месец колко пъти се облече в дрехи които да ми е кеф да ги съблека от теб. И ония излишни 15 кила от първата бременност ги свали чак след пет години, и то като установи че не само аз а и никой друг не те заглежда. Но каква ревност - тормозеше ме до смърт за всяко женско име което произнасях. За всяко закъснение. Колко повода си ми дала в последните две години да ми пука на какъв хал си?

Айде аз отивам във форума на форплея да попиша малко ...

P.S. - Земи се научи да готвиш, щото тиквичките и марулите не са храна, каквото и да ти казва Космополитън.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 9:05 pm

Всичко АЗ СЪМ ГО ИЗБРАЛА??? Вземи тая наглост! Аз като изрично те мрънках да дойдеш с мен като избирах пердетата, десена на плочките в банята, холната гарнитура и прочее, и прочее ти какво ми каза???? Решавай ти, коте, аз днес съм зает, щото имам да довършвам оня големия проект/оня втория голям проект/оня третия голям проект. Нямаш принос ли??? Скапаните майстори, дето Пешо ни ги препоръча да ни проектират и монтират кухнята бяха изцяло твой принос! И сега за да си отворя миалната трябва преди това да си отворя вратата на кухнята! Аз съм качила кила - ти себе си виждаш ли се, бе? Едно време имаше навика поне да махнеш малко растителност от слабините и гърба си, сега не можеш да си видиш пишката от биреното шкембе и в редките случаи, когато успея да я изровя от космите и да направим нещо, се чувствам все едно го правя с върколак.
Не можел да спи от мен, затворен му бил прозореца! Колко пъти ставам нощем да проветрявам заради това, че пърдиш и не може да се диша? Да, наистина трябваше да те оставя да си живееш сам в стая, ама тогава сигурно ХЕИ щеше да дойде да ни изнесе заради миризмите и заразите дето си си завъдил там.

И момент, ти Ани ли каза? Коя Ани? Ква е тая бе? Пак ли няква брънтия си забърсал??? Боже, какво доживях! Затова ли ти родих децата бе! Не, край, не мога повече, стягам си багажа и отивам при мама! И ако това с Ани не спре МОМЕНТАЛНО, ще се разведа с теб и ще плащаш издръжка, докато ти сваля и кожата от гърба!

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 18, 2011 9:12 pm

Класическото завършване на последното е - отивам при майка ми! НО ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ! :mrgreen:

4play-а просто толкоз ме разхили, че не мога да вляза в тон още :mrgreen: :mrgreen:

Бтв, по разпиляно нещо от няколко жени обитаващи/работещи в една стая НЯМА!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 18, 2011 9:28 pm

Моите деца ли? Кой го спасявах от самоубийство като минаха три цикъла без забременяване. Беше ред сълзи ред сополи. Беше стерилност, свършващи яйцеклетки и спешно инвитро и каква ли не истерия. А то си стана като хората на следващия месец още. Ами да бачках по проектите, щото тия неща не идваха безплатно които ги купуваше. А ти как успя да изхарчиш целия шибан бонус за една кухня. И майторите бяха кадърно момчета, ама ти като беше накупила всичко предварително им се наложи някакъв пъзел да решават как да натамънят всичко.

И как няма да пърдя по цяла нощ като готвиш само боб и леща ма. Земи метни една пържола на скарата за рожденния ми ден поне.

От три месеца се бръсна на контра. Що ли не ми е чудно че не си забелязала.

И знаеш ли какво - няма научно изследване което да показва че хората умират ако един чорап е до коша а не в него. А за тоалетната чиния - за тия 10 години всеки пък като влизаш и пищиш как е вдигната. Като че ли нямаш ръце да я бутнеш с един пръст.

А тва с Ани няма как да спре моментално. Щото първо трябва да решим дали ще го износи или ще прави аборт.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 18, 2011 9:31 pm

Сашо знае ли за вас?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 18, 2011 9:36 pm

Marfa wrote:Сашо знае ли за вас?
Че сме за психиатрията ли? Предполагам. Умно момче е :)

Вместо да пускаш по един ред напиши нещо. И при тебе талант и злоба дал бог ...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 18, 2011 9:38 pm

Не мога, щот съм в ПМС и после ще ме е срам от мене си! :oops:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jun 18, 2011 9:40 pm

Това за чиниите да знаете че е нарочно - всеки минал казармата мнооого добре знае как се върши всякаква домакинска дейност и я е намразил както трябва.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 18, 2011 9:43 pm

Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 18, 2011 9:47 pm

Marfa wrote:Не мога, щот съм в ПМС и после ще ме е срам от мене си! :oops:
GOGOGO :) Тая тема не можеш да я шокираш повече.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 18, 2011 9:53 pm

И дете, боже господи... Е, това ще стигне до ушите и на вашите! Предишните ти три авантюри ги крих, за да не разбивам на майка ти илюзиите колко си прекрасен. Ма що ли я жалих - нали тя те е направила такова келеме! Поне два апартамента ще ти взема, ще те унищожа!

И паркета ли аз го избрах и наредих, така че да се подуе още на втората седмица? Плочките затова бият на кухо и се пукат в банята - щото супер кадърни майстори са ги слагали, пък аз грешно съм ги избрала. А закво беше драмата със стерилността, а? Ти кво мислиш, че не знам за оня разговор между теб и баща ти, в който той те е съветвал да ме зарежеш ако не родя, щото не можело така да се прекъсва кръвната линия? То па една кръвна линия - всичките сте хипертоници, на баща ти пет байпаса сложиха и сега не може две крачки да направи без да се задъха, при все великата си кръвна линия. После що съм готвела тиквички - ти освен затлачените си по рождение артерии и подагра ли искаш да сдобиеш? Пърдиш, защото на работа ядеш лайна. По същата причина седиш запечен по цяла седмица и имаш хемороиди.

Ми ей така като те описвам изведнъж почвам да се чудя закво съм си губила времето с теб. Ходи си при тая Ани, да видим дали тя ще те изтърпи 15 години като мен, като й се наложи да се разправя с кочината ти и с вдигнатия капак на тоалетната чиния ПЛЮС опиканото около нея. Да видим дали ще ти стои диван чапраз като загледаш мач, за да тича и послушно да носи салата, студена бира, отварачка за бирата. Да видим ще понесе ли съботните ви белотни рандевута с другите нерези от службата ти. Ще понесе курец. Ще взема да й се обадя да й кажа да абортира - от най-добро чувство, да не се минава и тя като мен.

Марфе, нали разбра - ти като спреш да си в ПМС, после нали ще си в мензис. Няма оправия, така че пиши!

Oui. Je suis garbage.