Я малко упражнения по стил.
Защо харесвам жените повече:
1. Жените са по-висши като цяло - Ева е създадена след Адам и е финалната версия след бета версията все пак. Може да са физически по-слаби от мъжете, но те са тези, които износват и дават живота. Да ги питам мъжете кво ще правят ако останат сами. Ние можем барем да се клонираме без тях. Освен това живеем в 21 век в интелектуално общество, в което физическата сила няма значение. Така че да ми излизат с мнението, че мъжете са по-висши, щото са по-силни - е да ви сера на извисеността, бе кроманьонци! Жените са и по-умни от мъжете. Ако не бяха, щяха ли баловете за кандидатстване в университетите да са по-високи за жените? Не били взимали много Нобелови награди. Еми добро утро! След като едва напоследък им беше ПОЗВОЛЕНО от мъжете да работят нещо друго освен чистене, пране, поднасяне на ракийката и салатата вечер и отглеждане на деца, къде му е чудното на това, че нямат много нобелови награди? И аре, взимаме малко, ама ги взимаме с размах - досега в света има само един човек с две нобелови награди в две различни науки (и то точни науки, за които мъжете се дуят, че са си тяхната област). И той е жена - Мария Кюри. Изобщо, скоро ще ни дишате праха, щото квото правим, го правим по-добре от вас.
2. Жените са по-добри шофьори от мъжете. Мъжете се ориентират по-добре по карта и имат по-добро пространствено мислене, да. Но освен тези си качества, те имат нужда да показват на регюлър бейзис колко голяма пишка имат, заради което карат като бесни и впоследствие убиват хора. Мъжът е по-добър шофьор само на пистата на Формула 1, щото там пишкомеренето е всъщност идеята. Кое е по-голям проблем - огъната предна броня, заради дребен инцидент при паркирането или 5 трупа заради джигитлък? Трудно ви е да решите? Е застрахователните компании са решили вместо вас - затова застраховките на жените са по-ниски почти навсякъде. Освен това жените са по-добри във вербалната комуникация и хуманитарните дисциплини. Кой ви учи децата бе, мизерници? Вие тия деца ги правите за 15 минути и после цял живот някой друг ги обгрижва, ЩОТО ВИЕ РАБООООТИТЕ. Ще ми излезете пак с това, че имало повече мъже писатели? Браво, господа, овладяли сте статистиката, математиката и логиката, дето са ви толкова присъщи, виждам. Достатъчно кадърни жени писателки има вече. Някога е нямало, щото е малко трудно да пишеш и публикуваш от гордата си позиция на домакиня. Само в професии, които изискват физическа сила и издържливост ни биете засега - ще ни е малко трудно да влачим чували с вар или да бърникаме по 9 часа в нечий корем, но не е като и сред нас да няма такива, които да го могат. Ай сиктир. А за готвенето - дошли някви чиляци, които са си го избрали с любов като хоби или професия и ми се правят на интересни, щото били по-добри. Аре да те опна от малък до печката, ЩОТО ТАКА ТРЯБВА, да те видя ще искаш ли да готвиш после и за кеф. Кретени.
3. Жените са психически по-стабилни от мъжете. Не можеш да си позволиш да рухнеш психически докато гледаш дребната си челяд, колкото и да ти се иска. Имат и по-висок праг на болката. В крайна сметка при нас болката идва всеки месец. Докато на мъжа му е чужда. Това болен мъж да гледаш - по-лошо от бебе направо! Като лайно на дъжд се разкисват, цялата им мъжественост изчезва някъде. Те и като бебета са по-трудни - като пуйчета се гледат. Боледуват, мрат повече. Абе бъгната работа. Жените плачат, да. По-умното решение от това да се пропиеш и да биеш децата си. Те и затова живеят по-дълго - щото имат повече акъл и знаят как да се опазят. Сега почнали да мрат? Ми аре пробвай се да бачкаш на пълен работен ден, да изглеждаш добре, щото така трябва и да си гледаш децата (още два пълни работни дни насложени) и ще те видя ТИ колко ще живееш. Вие с едната си мизерна професия не можете да се справите и се тръшвате без време, ако ви се струпат всичките тия неща на главата ще имплодирате още веднага.
4. Жените са морално по-извисени от мъжете. Те знаят кое е най-важното нещо на света. Това е животът. И те знаят това, което знаят, щото носят живота в себе си по 9 месеца и после почти се изкормват за да могат да го извадят на бял свят. ТОВА е най-важното. ТОВА дето живее и диша. То трябва да продължи да живее и диша и с това не трябва да се правят никакви компромиси, особено с разни дебилни залъгалки като чест, достойнство и слава. Къде ти е честта бе нещастник, че си остави костите на майната си и ме заеба сама да отглеждам децата ни? Избра по-лесния изход. Винаги избирате по-лесния изход. Добре, че и малко жени се решиха да влязат в армията - да ви покажат как да оцелеете. То ако жените управляваха тоя свят, нужда от армии нямаше да има. То си е мъжка работа това, да играйкаш на войници. Супер извисено, няма що. За неквите хилядолетия не се научихте да не се биете.
5. Мъжете са с по-скапан характер от жените. Те са мързеливи и не могат да мултитасксват. Кат някви биороботи са направо! Едно задължение имат - да работят - и пак не се справят. Коне с капаци - накараш ли ги да погледнат по-далече от носа си и т.нар. си кариера и почват да пищят колко са преуморени и претоварени. Как няма да стават големи в професията си после, като с НИЩО друго не се занимават? Къщата и семейството са им все едно няква даденост - заслужават да ги имат, просто щото са се родили, нали. А кво коства да поддържаш къща и семейство - никой не го интересува. Прибира се и се изсира на метеното без да си даде сметка, че си останал без кръст докато го метеш. Е толкова ли е трудно да хвърлиш мръсните дрехи в коша за пране? На сантиметри е от там където си ги хвърлил. Повтарям ти го за 500-тен път. Баси, куче да беше, щеше вече да схванеш. А да го накараш да свърши нещо елементарно, без да му въведеш подробен алгоритъм на изпълнение в НАЙ-МАЛЪК ДЕТАЙЛ, си е цяла трагедия. Прати мъж на пазар без списък и му кажи да импровизира. По резултатите човек цели курсове по патологична психология може да проведе. Кажи му да измие чиниите - ще намериш чиниите измити, мивката цялата в мръсна пяна и мазнина и всичко наоколо плувнало във вода. Просто щото не си му казал изрично да измие и мивката след това и да обере водата ПОНЕЖЕ Е БЛИЗКО ДО АКЪЛА, ЧЕ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ И НЯМА НУЖДА ДА СЕ КАЗВА. То е щото са по-висши, да. Точно щото са толкова висши, една важна дата не могат да запомнят. Помнят дати на футболни мачове от последните 10 години, ама не могат да си запомнят рожденния ден на жената, майката, детето и годишнината от сватбата. Това си мяза на някъв брейн демидж - липсващи центрове има там някакви.
6. Мъжете са калпави любовници. Ако питаш мъж какво е форплеят, той ще ти каже, че е български форум за видео-игри. Станало му скучно, доебало му се и това трябва да се осъществи СЕГА ВЕДНАГА. Щото иначе светът ще свърши. Е, то не става без подготовка. И като си толкова нахъсан кво? 15 минути ще поореш монотонно в мен и след това всичко ще приключи без значение аз на къв хал съм. Пич, ако ми беше кеф да правя секс с теб, нямаше да те лъжа, че ме боли главата, нали? Ма ти не ставаш просто, съжалявам, че ще ти разбия илюзиите. Наличието на пишка, не те прави автоматично секс-факир. Ако искаш да искам да те чукам често - направи така, че да го искам. Иначе си на ей тоничко да ти бия шута и да си живея с вибратора - той не се уморява, постоянно е твърд и по-важното - твърд е когато на мен ми трябва да е твърд - и може да ме повтаря, потретва и попетва.
Изобщо, спри му секса и то, животното, ще ти обърне внимание най-сетне. Баси колко са първосигнални!