@Claymore47_Fen, чувес моята класация е топ оф дъ топ бе. И как ще е мейнстрийм, признай че гугълна половината. Признай, инфидел такъв! А останалите са просто добри, не е толкова до хипстърия, колкото че са пропуснати ебаси стойностните заглавия. И кво ми се правят шадоудансци сега. у-у, вижте ме, имам живот, нямам време да гледам 15 сериала от-до и да подбера наистина качеството. Факинг кежуълс.
Плюс Хънг е най-добрата HBO комедия, недей се излага. И глей кво предлагаш - от 5 сериала, два са ти сци фи. А ако броим анимации нищо не може да се мери с Боджак Хорсмън, еле па тъпнята рик и морти (добре, де, не е тъп, ама както виках и в темата за анимациите, туй нящо не е топ 10 най-добрите сериали, тия хора са ненормални, дето му раздуват така рейтинга).
пп. Що не каза да пуцаме заедно, наш ли кво е яко да имаш отбор едновременно от тотал нуубове и два трима 100+ левела. Нема мета, нема синерджи, нема нищо, юруш на маслините и повсеместна олигофрения е в тия мачове. То по принцип е така, ама там направо си избива галошите.
@Killua, винаги ти чета ника като Кулия между другото
Не е кат да не съм от едно време във форума, знаех, че абоминацията скинс ще е тука, както и че не може да минете без някаква допълнителна бозица, все пак Филона го тачите доста, честно да си кажа очаквах Боунс обаче, Касъл си чист трол пик и тва си е. А па тия костюмари отде се взеха, па и цела страница сте им отделили. Докато викате, че в същото време последните 20-ина година хамериканците почупват. Квото и ще да бехте сложили вместо него щеше да ви дига скил рейтинга. Казах и за предложенията под чертата долу, не са и те кой знае кво.
И е факт, че Сопраното почва миналото хилядолетие