I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 11, 2005 11:08 pm

Иво ще гласува за Жорж, тва ви го обещавам. Пак ще измисли причина. Виктория може би за Вяра и ако Марин пак гласува за Жорж... :twisted:
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 11, 2005 11:15 pm

Мне, Марин каза, че ако се наложи да избира между Жорж и Вяра, ще избере Верчето. Вики ще гласува за Вяра. Жорж ще си тръгне най-после.
Last edited by Elayne on Mon Jul 11, 2005 11:16 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 11, 2005 11:15 pm

And about time it was...

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Jul 11, 2005 11:20 pm

много сте им се вързали на тези академици :cry: Добре че свършват вече, време е детската градина да излиза във ваканция :D

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 11, 2005 11:22 pm

Ммм, аз цялата плява за "талантите" и качествата им я пропускам покрай ушите си. За мен тва отдавна просто са хора, които, понеже ми се показват достатъчно дълго и подробно по телевизията, в някаква степен съм опознал. И си имам някакви симпатии и антипатии към тях, нормално е. Не бих казал, че има някакво особено втеляване тук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 11, 2005 11:45 pm

време е детската градина да излиза във ваканция
For you to begin with...

Image
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jul 12, 2005 10:16 am

Така - аз досега не гледах това чудо, но една моя много добра приятелка, която в момента е на почивка в Испания (ех :)) ме помоли да гледам, за да и кажа кой отпада. Та мисля че мога да дам мнение, непредубедено от личните качества/недостатъци на талантити (Рачков както винаги ме радва много :P)

На мен най-голямо впечатление ми направиха Марин и Виктория. Специално Марин с това изпълнение на Елвис направо ме отвя - доколкото схванах, хлапето е на 17 години, така че явно има много бъдеще пред него. Колкото до Виктория, хареса ми изпълнението на Анук, гласът и пасва много добре на песента; иначе другата и песен не впечатли особено, въпреки че стоеше добре. А, да спомена, не коментирам сценично поведение, това мен не ме интересува особено.

Колкото до останалите, според мен Вяра не се представи особено добре с Марая Кери, просто нейният глас не е подходящ за целта, и си личеше колко се напряга. Доколкото разбрах, напоследък са и давали все подобни песни, което ме кара да недоумявам що за преподаватели са в тази т.нар. академия, но това е друг въпрос. Колкото до чалгата, ами не се получи зле, но тъй като аз поначало имам алергия към такава музика, дори едно много добро изпълнение не може да ме впечатли особено. Жорж не пее зле, ама нещо не можа да ме развълнува - някак си я няма тръпката, иначе момчето си пее хубаво, спор няма (но може да престане с тия дебилски физиономии). И последно, Ивайло, явно изобщо не съм малцинство, след като моментално успя да ме издразни. Ако питате мен, това е идеалния заместител на Дичо в Д2 - мазен и лигав, с наклон към поп музиката.

Единствения друг, от когото имам впечатления, е Дидо, и то само защото пя Break On Through на The Doors, и си признавам че никак не беше зле. Иначе и аз подкрепям Марин, момчето явно е много талантливо. За съжаление, не мога да кажа дали се развива или не, ама снощи си беше много добре.
This signature is not yet rated

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Jul 12, 2005 10:35 am

Не съм гледала концерта снощи, но се радвам, че толкова много хора тук подкрепят Марин. На мен той ми хареса още в първия концерт, в който го гледах. Споделям общото впечатление от него - добър е, учи се, развива се, млад е и, ако вложи малко повече воля и упоритост, може и да постигне "Аполоновата красота" дето някои тук са и фенове. :wink:

Аз ще гласувам следващия път за Марин, макар и да не гледам концерта. Дано да спечели!

Roland, Image
pulled out

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 18, 2005 9:11 pm

:P Мe friends, финалът е днес.

Току що мина Маринчо, за който жертвах 1 лв. и въобще не ми хареса. Тая песен е разкошна 'My Way' на Елвис (напоследък я слушам в изпълнение на Франк Синатра и ми настръхват косите от нея), а на него му беше ужасяващо ниска :evil:. За пореден път някой нещо не беше догледал...

Вики се справи добре с Анастейша :P.

ВЕРЧЕТО МЕ ОТВЯ... 'Камино' й беше най-доброто изпълнение в Академията и без това досега, а сега как го изпя ... направо *ТУШ*. Евала на тва момиче. Гласувах и за нея :P.

Ивайло пък беше толкова неритмичен... бързаше за някъде, мисля.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 18, 2005 9:47 pm

А и се опита да дрезгавее на песен, която ИЗОБЩО не е за това, да не говорим как пък като цяло не й пасваше...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 18, 2005 9:54 pm

Верчето ли хапеш :P?

А Марин в момента оправда СМСа, който пратих за него... гениално :D изпълнение.

И като гледам резултатите и дюдюкането в зала 1 когато става въпрос за Иво, мога да си заложа главата, че Марин е 1-ви, Иво 2-ри, а Вики след тях.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 18, 2005 10:15 pm

Много е голяма разликата, подозирам, че все пак е Иво :/

Но не, за Иво говорех и неговата To the Moon and Back - мноу любима иначе моя песен.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 18, 2005 10:18 pm

Попитах, щото не ми стана ясно от 'като цяло не й пасваше...'. Явно си имал предвид песента.

И все пак Марин води, браво на феновете :P. Току що се мернаха временните резултати.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Jul 18, 2005 10:20 pm

Ужас, добре че бях сменил канала като е почнал Иво с To The Moon And Back, та само случайно мернах как съсипваше песента, преди да сменя отново канала поне доката свърши.

Инача Вяра с това Камино ме отва просто ... а Виктория ако не я бях чул току-що да пее Тина Търнър, с която се справи доста добре, и нея щях да удуша - кой и дава на тая песни на Анастейша и очаква да може да ги изпее, баси? Гласа и не става за тях, по добре пак да беше пяла Анук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 18, 2005 10:21 pm

Верно ли Марин води?! С толкова много? Супер :) Дано това не активизира феновете на Ивайло прасаря...