Май има някакъв проблем във форума...

Пишете за оплаквания, въпроси и/или предложения по форума. Или недейте...

Moderator: Moridin

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 10, 2008 12:33 pm

На мен ми се разлогва.

Мисля да го зае*а за форума на Фолксваген БГ, сорка на всички... :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 10, 2008 2:26 pm

Разлогва ми се наистина нон стоп. Много, ама много е зле. Никога преди не ми е създавал чак такива проблеми. Кога са го казали това?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 10, 2008 2:26 pm

Разлогва ми се наистина нон стоп. Много, ама много е зле. Никога преди не ми е създавал чак такива проблеми. Кога са го казали това?
I don't wanna die

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Mar 10, 2008 2:30 pm

Съжалявам че и аз се присъединявам, но и мен ме прецаква редовно!! :roll: Непрекъснато, т.е. при всяка втора смяна на тема или форум, ми дава все същата сървър-грешка която бях куотнала един път тук. И това е всеки 10 минути минимум!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Mar 10, 2008 3:07 pm

и на мен ми се случва същотото

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Mar 11, 2008 3:15 pm

Един пост не мога да напиша без да ме изхвърли поне 3-4 пъти. :shock: Има нещо гнило тука. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 11, 2008 3:41 pm

На мен ми зарежда изключително бавно и 1 на 4 лоудинга ми дава, че сайтът е долу.

Досадно е :), а и при постинг е много зле.

Дано по-скоро качат сайта на друг сървър и дано има подобрение.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 11, 2008 4:17 pm

Жоре, кога мога да им се обадя да ги наругая?
I don't wanna die

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Mar 11, 2008 4:20 pm

Морви, задръж, няма смисъл за момента - те си знаят и без това :plez: Пък и, както казах на Жоро преди малко на ICQ, дай да изчакаме още три-четири дни, да видим дали пък нещата няма да тръгнат надругаде :) Още е малко рано да се говори каквото и да е де, ама знае ли човек :)

Добавено: А иначе аз току-що разбрах *как* се получава това с "първи януари 1970, 00:00:00 GMT +0200" като момент на последна промяна в главния индекс на форума... отдавна знам какво значи, ама преди малко дори успях собственоръчно да го предизвикам - без да искам де :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 11, 2008 4:49 pm

Не бе, аз просто искам да им се обадя да ги наругая. Ще хвана тендовагинит от безплодни опити да видя/постна във форума. Ама ха!
I don't wanna die

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Mar 11, 2008 4:56 pm

Така де, това имах предвид с "те си знаят и без това" :) Да не мислиш, че им е лесно да четат всичките н'ам-си-колко мегабайта на ден логове с грешки, дето им ги плюят всичките клиентски уебсървъри - щото всеки път, когато ние видим "Internal server error", техните хадминистратори виждат поне два реда в логовете с грешки... хак да им е :) А ако пък са тръгнали по лесното таковата и изобщо не ги четат тия логове... е, тогава... тогава сигурно не им е много весело, когато се случи нещо по-особено и се окаже, че е *трябвало* да ги четат :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Mar 11, 2008 5:14 pm

Абе дано ги оправят нещата че така е доста гърчаво. Поради постоянното ми изхвърляне и разлогване от форума така и не мога да прочета новите постове. Много е досадно. :evil:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 11, 2008 5:18 pm

Ми проблемът е, че явно само ги гледат тези логове...
Просто си представям как единият им заместник шеф вика на главния програмист "Ванка, машината със сайта на ДПС, Шедоуденс и другите бози пак изгърме.", а главният програмист му отговаря "Да мрът тия турци, ти стреляй, че тука ни превзеха базата." Знам, че ся можеш да ми се обидиш на професионална основа, но това вече наистина продължава дълго и акитивно, а те не правят нищо, което да дава резултати.
I don't wanna die

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Mar 11, 2008 5:33 pm

Тъпото че и се получават дабъл постове без да разбереш и трябва да проверяваш после. :evil: Добре че имаме модератори поне за това. :mrgreen:

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Tue Mar 11, 2008 6:07 pm

Ух... чай с'а... тука нещо май не се разбрахме :) Морви, аз изобщо не се опитвам да ги защищавам - и изобщо не смятам, че това с четенето на логовете им е достатъчно :) И аз се ядосвам от цялата тая история, и аз следя за дублирани постове, и аз броя "Internal server error"-и на ден, че в някои дни и на час, да не кажа на минута, и аз зяпам глупаво това с "първи януари 1970-та"... и, честно казано, ми е малко трудно да повярвам, че тя продължава толкова дълго време (аз поне я гледам вече година, вие май от доста повече :))... това със "стига им това наказание да четат логове" не беше съвсем и напълно сериозно...

Просто знам, че ако им се обадя и им се накрещя (а на моменти и на мен ми се иска да им се накрещя наистина качествено, щото имам какво да им кажа), после само ще се ядосвам още повече, защото те няма да има какво да ми отговорят освен "ми, да, добре, май действително звучиш, като че ли си мислиш, че имаш проблем, айде сега всички заедно да затворим телефоните и да се преструваме, че ние ще направим нещо, а ти ще си доволен"... и ми се иска да си го спестя :)