Ух... чай с'а... тука нещо май не се разбрахме

Морви, аз изобщо не се опитвам да ги защищавам - и изобщо не смятам, че това с четенето на логовете им е достатъчно

И аз се ядосвам от цялата тая история, и аз следя за дублирани постове, и аз броя "Internal server error"-и на ден, че в някои дни и на час, да не кажа на минута, и аз зяпам глупаво това с "първи януари 1970-та"... и, честно казано, ми е малко трудно да повярвам, че тя продължава толкова дълго време (аз поне я гледам вече година, вие май от доста повече

)... това със "стига им това наказание да четат логове" не беше съвсем и напълно сериозно...
Просто знам, че ако им се обадя и им се накрещя (а на моменти и на мен ми се иска да им се накрещя наистина качествено, щото имам какво да им кажа), после само ще се ядосвам още повече, защото те няма да има какво да ми отговорят освен "ми, да, добре, май действително звучиш, като че ли си мислиш, че имаш проблем, айде сега всички заедно да затворим телефоните и да се преструваме, че ние ще направим нещо, а ти ще си доволен"... и ми се иска да си го спестя

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.