Играно напоследък
Moderator: AlDim
Пуснах Оувърлорд-а набързо на компа (макар вече да я има и за бокс). Първите ми впечатления са добри - дебилен и готин хумор, много приятна графика, малко прекалено опростено изглежда, но се надявам само в началото да е така.
Иначе днес пуснахме точно за 10 минути Даркнес-а, в които успях само да чуя омазващия глас на Kirk Acevedo от ОЗ и толкоз засега.
Иначе днес пуснахме точно за 10 минути Даркнес-а, в които успях само да чуя омазващия глас на Kirk Acevedo от ОЗ и толкоз засега.
Е тука вече не съм съгласен, ама ХИЧ. Първо - Джаки в комикса е безличен, поне в първите 20тина броя, които изчетох - мое мнение. На Даркнеса яките му неща са следните: 1)Самият Даркнес + Дарклингите 2)Това, че Джаки не може да прави секс 3)(субективно)Мафиотските неща - моб уорс, яко наемни убийства и "struggle for power" 4) Артът естествено. Като имам предвид, че с играта от тия 4 неща могат да ми пресъздадат 1) и най-много 3) (което пък е по МОЙ вкус, ама не е по твой) съм напълно доволен от Kirk Acevedo. Да не говорим, че най-малкото заради това, че преди месец изгледах 6 сезона ОЗ с него и ми беше от особено любимите герои там. Не е Вин Дизел, но като Джаки се справя добре. А и база за сравнение де факто няма, не можем да знаем дали Дженкинс и Енис така биха искали да им ЗВУЧИ героят.Roland wrote:Убер зле е Джаки в игратаТотална гавра в сравнение с образа му в комикса. А гласът му (не знам дали за същия пич говориш) ме нерви ИЗНАЧАЛНО с тва дрезгаво Кръстникът-уонаби звучене...
Аз съм почти накрая, утре мисля да я свърша и ще пиша повече. Хич не съм във възторг засега...Не може три пишлемета с автомати да ме убиват по КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН в пълна тъмница...Утре по-подробно. Засега само ще кажа, че очаквах да се чувствам като Джаки, господаря на Даркнеса, а не като някъв рандъм пич с автомати и пипала отстрани за цвят...