На кино с компания :)
Мен ако питате, няма нужда да се запазва. 20мин преди прожекцията е достатъчно. Малко хора сте, пък и никой няма да се сурне толкова баш на Парфюма. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
+1 от немане кво да праа утре 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ок, 18;45-19;00 там нейде около касите среща. Коруин ако той ше зима да фане 6 билета начи. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Току що им звънях, казаха ми че нямало такава система за запазване...
Бтв аз честно казано се съмнявам, че ще има особен наплив...
П.с. Освен това не съм сигурен за какви точно промоции говорите, но тука таквоз животно нема: http://www.cineplex.bg/cineplex/home.ns ... 6F002FD947
Бтв аз честно казано се съмнявам, че ще има особен наплив...
П.с. Освен това не съм сигурен за какви точно промоции говорите, но тука таквоз животно нема: http://www.cineplex.bg/cineplex/home.ns ... 6F002FD947
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Ше видим на место явно.
Опааа, хуец. Ше трее ме извадите от сметките за довечера, че изникна тука непредвидено мероприятие от семеен характер ;((. бляд, от друга страна терена уикенда ше е чист в нас та мое нещо културно 

- Spoiler: show