Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Jul 21, 2007 6:59 pm

Не бе, имам предвид киселите краставички на термит и тъндър.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 21, 2007 10:07 pm

Е точно де, утре мое се засечете с краставичките ;) Термита и Тъндара както се очакваше оцеляха ;) :yay: Мдам е поне знам че аз утре ше се отспя поне спокойно. :mrgreen:

Имайте предвид, че и утре задръствания ше има.
http://dnes.dir.bg/2007/07/20/news1908979.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jul 22, 2007 1:28 am

Xellos wrote:Е нашия отбор трееше да ходи на работа преди да ни дойде реда така че го излапахме големия крив с Шайхири, ма карай туризъм да има. :beer: Поне се видех с 10на човека от къде ли не ;) Просто трее си го напраиме ние по-натам, че еврофутбол са си чекиджии.
И не сте играли въобще?:( Е добре, защо въобще са се записали като са били на работа в събота?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 9:41 am

Организаторите бяха наредили нещата така, че за да играеш една-единствена битка (първия кръг - от общо седем) трябва да висиш на слънцето от 9:30 до 17:30 в нашия случай - а след нас оставаха още няколко часа чакане (докъм 21:00 ?) докато свършат всички битки. :? Очакването е най-хубавото, както неведнъж съм отбелязвал. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 22, 2007 10:52 am

Абе не се оплаквам особено, попекох се малко вместо да плуем цел ден на компа. Видех се с хора ;) Единственото ме е яд че не можехме да излезем срещу Термита и Тънд :twisted: Ама тва викам да си го организираме по некое време сами на Слатинското :spite: .

Тва от до 12 да си джиткат журналистите беше ебимумаматаипростотията докато чакаме 300 човека от 9;30 там кат пълни кретени.

Е поне Шайхири си зе ШАПКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 10:57 am

Камуфлажна при това. 8-) Която най-вероятно ще спаси живота на един обещаващ, но недоказал се автор по време на странстванията му под убийственото слънце следващите 2-3 морски седмици.

Направо Съдба.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 22, 2007 11:20 am

И да не забраиш да си мокриш главата :mrgreen:

Ся как ли се пекът краставичките там :mrgreen: :mrgreen:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 22, 2007 4:08 pm

Ми днес бяха наслагали чадърчета, пък и бяха по-малко отбори, та се добираше до сянка. Ние се замъкнахме в едно барче - малко по-надолу в НСА даже и се живееше.
Иначе и ние, и краставичките бихме още два пъти до 8-финал. Нас си ни биха горе-долу доволно, но краставичките загубиха супер нещастно, въпреки че прегазиха съперниците си...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jul 22, 2007 4:14 pm

Дисквалифицираха ли ги, кво?

Иначе, браво. :) Нещо такова трябваше и ние да направим, ма тва е положението. Кога ли ше обявят финалистите?

zari
Sorcerer

Post by zari » Sun Jul 22, 2007 5:47 pm

thunder wrote:сигурно са студенти от Химическия :lol:

а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men :wink:
Могат и boyband-а да си направят,примерно. :D
Не бях в час с темата.Сега цялата информация ми ври в главата :D :wink: .Термита и Коцето направо не ги виждам в тая жега..много зле 8-)
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 22, 2007 7:56 pm

Абе жегата не се траеше, но мачовете са за по 1-2 минути само, а жегата ти е последното нещо в главата тогава. Слънцето беше огромен проблем - всички почервеняхме въпреки якото мазане с крем и седенето на сянка.

Краставичките бяхме заедно с един друг отбор, т.нар "Черешка", съставен от колеги на Термит (всъщност и двата отбора бяха все хора оттам, аз бях единствения пришълец :)). В сряда тренирахме и завършихме 5 на 5 игри на Слатина, по план в 5-ти кръг на четвъртфинал трябваше да играем с тях, но паднахме и останахме осминафиналисти ;). Паднахме много зле - бяха 3-ма наши на един техен, наистина почти без патрони, но се оставиха да ги избие всичките, вместо да атакуват заедно или просто да изчакат лимита от време. Мен ме убиха, а един от нашите го удари топче, но не се счупи, при което той си стана и дойде при умрелите, въпреки че си е жив, докато не е маркиран. На теория бяха дори 4 на 1. Човекът, който ме прикриваше му засече пушката, абе... як карък и много глупости. Следващия кръг отбор Черешка не направи такава височайша глупост и ни отмъстиха, а после стигнаха и трето място.

Като цяло беше доста добре, като изключим жегата :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 22, 2007 8:07 pm

Я кажи крайното класиране, ако го знаеш, че не са публикували още нищо на сайта.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 22, 2007 8:18 pm

Corwin wrote:Я кажи крайното класиране, ако го знаеш, че не са публикували още нищо на сайта.
1) Горските братя
2) Тенгра
3) Черешка
4) GL-Dungeon

За четвъртите не съм сигурен, но май бяха тези :)

А аз следващия път ако пак ще бягам за змията или нейния еквивалент си взимам наколенки и налакътници :) Голяма лудница е там обаче :)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 22, 2007 8:45 pm

И аз се ожулих доста яко и поне наколенки си трябват. На предния турнир картата изглеждаше по същия начин, обаче нямаше трева. Пича от нашия отбор дето трябваше да взима тая позиция се хвърляше много и си беше разкървавил цялото бедро още след първите два мача...

Иначе човек. според мен май тая позиция си е преебавка. Дори и да я вземеш, което е доста риски, там просто няма какво да правиш. Хващаш само центъра ако има някой, а от 3 или 4 места ти сипят куршуми, а тоя дето е в центъра си те вижда направо на тепсия, яко не си много назад. За първите кръгове върши работа, щот кат минеш ги разипваш в центъра и ги заобикаляш, ама за по-нататък игрите са доста по-кашонски и няма особена файда. Поне на предния турнир крайните игри даже отебаваха тая позиция и двата отбора...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 22, 2007 9:03 pm

На този турнир който изпълни успешно тази стратегия спечели :)

Ние закрепвахме един отзад, за да покрива човека на змията, като атакувахме с по 3-ма от тази страна и 2-ма от другата. 4-тата игра ме убиха след като пушката на прикриващия ме засече, аз се показах малко само за да погледна и се нахендрих на изстрел в главата. Тъпня.

Третата ни игра с термита убихме по двама от "Чобаните" - той двама, които търчаха за змията, а аз двама, след като им излязох диагонално. Човекът там може да се покрие добре и да отстреля по 2-3 от другия отбор - просто няма накъде да отидат като са под кръстован огън. На игрище две беше по-лесно, но и на първото ставаше. Трябваше да видиш този, който тичаше за змията на първия отбор какво правеше... по 3-4 убити на игра...

Определено има какво да се прави на тази позиция, а аз за 3-те игри, когато търчах за там нямах проблем да стигна навреме. Да, рисковано е, затова имахме човек да ме прикрива от търчащия натам от другия отбор.