Та така. Чакам да видим може ли някой ме бие.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, ако трябва да се сетя за изключение от правилото, вероятно ще си ти. Но дори тва не е сигурно докато не пробваш. Що не играете някой път с Роум на... една боза, например?Morwen wrote: Шайх, защо това, че ти си играл по-добре е доказателство, че и другите ще играят по-добре в същите условия?
Напротив, ефектът е обратен.Morwen wrote:И намали малко самодоволството, дори само то може да откаже човек да играе с теб.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Нууб.shayhiri wrote:Не само много по-интересна, ми и значително по-добра игра се получава, щото всеки се старае искрено. Кога друг път съм вкарвал последната си топка и черната в правилните с/щуположни джебове с един удар?![]()
Та така. Чакам да видим може ли някой ме бие.Коруин сигурно се е отказал вече.
Шайхири, по-спокойно! И аз не играя за пари. Та който има нужда от какъвто и да е вид "наркотик" ... нали си помниш изказванията!!shayhiri wrote:Да, ако трябва да се сетя за изключение от правилото, вероятно ще си ти. Но дори тва не е сигурно докато не пробваш. Що не играете някой път с Роум на... една боза, например?Morwen wrote: Шайх, защо това, че ти си играл по-добре е доказателство, че и другите ще играят по-добре в същите условия?Да усетиш тръпката.
Напротив, ефектът е обратен.Morwen wrote:И намали малко самодоволството, дори само то може да откаже човек да играе с теб.Закво мислиш си правя труда?
Да. Но не и ако си вкарал първо свойта последна топка - и после черната, която в този момент вече е твоя. А да вкараш две свои топки с един удар никога не е било проблем, даже обратното.Corwin wrote:Бтв, както казах вчера вкарването с един удар на черната заедно с друга топка си е чиста загуба.
Добре бе, то бива мързел, бива, ама това твоето вече наистина започва да става малко досадно... В тази тема вече няколко пъти сме пускали връзки към най-различни информативни и нормативни правила. Ето частите, които те интересуват:shayhiri wrote:Да. Но не и ако си вкарал първо свойта последна топка - и после черната, която в този момент вече е твоя. А да вкараш две свои топки с един удар никога не е било проблем, даже обратното.Corwin wrote:Бтв, както казах вчера вкарването с един удар на черната заедно с друга топка си е чиста загуба.
Както и да е, ако цитирате правило, което криминализира това проявление на висше изкуство - и дори само ако решите с консенсус - ще ви лиша от конкретно такива изпълнения за в бъдеще. Мислете (непредубедено и разумно) и казвайте.
Дори оттук би трябвало да е достатъчно ясно, че можеш да мислиш за вкарване на черната топка чак след като си вкарал всички други, и че това вкарване се случва след отделно обявяване, т.е. трябва да имаш възможност да направиш отделно обявяване, т.е. трябва да бъде на следващ удар.Once all of a player's or team's group of object balls are pocketed, they may attempt to sink the 8 ball. To win, the player or team must first designate which pocket they plan to sink the 8 ball into and then successfully pot the 8 ball in that called pocket....
Всъщност важното беше алинея 2, оттам нататък ги цитирах за пълнота.4.20 LOSS OF GAME
A player loses the game by committing any of the following infractions:
1. Fouls when pocketing the 8-ball (exception: see 8-Ball Pocketed On The Break).
2. Pockets the 8-ball on the same stroke as the last of his group of balls.
3. Jumps the 8-ball off the table at any time.
4. Pockets the 8-ball in a pocket other than the one designated.
5. Pockets the 8-ball when it is not the legal object ball.
Note: All infractions must be called before another shot is taken, or else it will be deemed that no infraction occurred.
Предизвиквам официално Роумър в удобно за вас време.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests