Мазен гаден алианс на HellscreamTais wrote:хехе... а ти какво направи с шадоу-прийста си, бре?![]()
лока ти на Нептулон ли е също? или е алайънс нейде?
За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
qip qip, че кюто згина тотално
Е те само рейдват невинни елфчета и демони кат невидели и в чата там не мое ги излови човек камо ли да му свършат работа бързо ;р Амели... посещам само
))
Делвиг - нема ли да врътнеш една бърза 70ка бе, реват за тебе гном хуукърките в гатгетзан
Делвиг - нема ли да врътнеш една бърза 70ка бе, реват за тебе гном хуукърките в гатгетзан
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ехх..то аз така ги 'връткам' тиа 70-ки..Петилетката за седем години!
Иначе героите ги пенсионирахме, захвърлих на една страна секира епична, на друга броня...зелена. Шарколията умря от шап, Дамаскинята я продадох да си платя дълговете на споменатите по-горе и така..
Много ми е сложен тоя ВОВ освен това. Репутация за куестове, куестове за репутация, събери 200 тапи от ракия да ти върна 50 капачки от Шуменско...
Към края все по-често се хващах да седя на изходна позиция и да се чудя: "И какво правим сега?"
Иначе героите ги пенсионирахме, захвърлих на една страна секира епична, на друга броня...зелена. Шарколията умря от шап, Дамаскинята я продадох да си платя дълговете на споменатите по-горе и така..
Много ми е сложен тоя ВОВ освен това. Репутация за куестове, куестове за репутация, събери 200 тапи от ракия да ти върна 50 капачки от Шуменско...
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Бе има го тоя момент аз ако не дигам са друид да ми е по интересно ненам, то карам 2-3 месеца после месец два заеба после пак. Ся ше респектна на муункин форма примерно за фъна
Ма са лятото имаше и време, от другия месец кат се удвои работата нинам ич как ше праим и тва.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Делвиг, стига рева! всичко става с игра и постоянство... то не може да се влиза от дъжд на вятър и то - за да се маа`т плейт-гащи нашия из бетълграундите, да не полагат ежедневни усилия за ъпгред на гиър и репутация (=най-добрите енчанти за определени слотове) и да се врътне по някое и друго дейли куестче за парица в джоба, и да си имба...
като навсякъде в живота усилия трябва да се полагат постоянно, да си поливаш китките демек, ако искаш да цъфтят и все в този дух...
и между другото, все още имаш у мой алт 361 голд, дето си те чакат, слънчице...
и между другото, все още имаш у мой алт 361 голд, дето си те чакат, слънчице...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Яре, яре.. ..постоянство..ежедневни усилия ...трябва да се полагат постоянно...
От работа да ходя на работа що ли? Не ми е интересно така.
А тоя голд не го дръж, ами го похарчи за нещо весело и готово. (То при тая инфлация сигурно вече бийф джъркито е по 300 голд ама нейсе.)
А тоя голд не го дръж, ами го похарчи за нещо весело и готово. (То при тая инфлация сигурно вече бийф джъркито е по 300 голд ама нейсе.)
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Мдам доста е верно тва за работата ма пусто още имам интерес към тая игра. Кат дигна и друида на 70 ше видим после кво ше праим дет да ми е интересно.B. Delvig wrote:Яре, яре.. ..постоянство..ежедневни усилия ...трябва да се полагат постоянно...От работа да ходя на работа що ли? Не ми е интересно така.
![]()
Спомоществувателствувай ме тогава
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam