Glee
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Не, не трябва. Първо, стига с тая обсесия по Тери. Второ, не виждаш ли, че тоя сезон НИКОЙ няма персоналити. Дори РЕЙЧЪЛ, за бога! Всички се държат така, че да пасват на конкретните песни, дето са им сложили за епизода. Никакъв сюжет никъде. Нито една ситуация, която акчуъли да продължава след конкретната серия. Ебаси позора, честно...
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
От една страна на чисто емоционално ниво имаше няколко тъжни момента в епизода.
От друга първо имаше повторение на ситуация от миналия сезон, само че много по-малко забавна и второ - в този коментар има някои неща, които и на мен ми направиха впечатление.
От друга първо имаше повторение на ситуация от миналия сезон, само че много по-малко забавна и второ - в този коментар има някои неща, които и на мен ми направиха впечатление.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Нещо не сме се разбрали. Мен Кърт ми е най-противният герой в тоя сериал заедно с Арти. Проблемът ми със Сам беше, че образът беше очевидно измислен да е гей и това щеше да му дава НЯКАКВА индивидуалност. Каквато сега пичът просто няма. Смисъл, дефайнинг куолитито на Сам е, че е гол във всеки епизод. Толкоз.armageddon wrote:1)Не виждам с какво обсесията по Тери е по различна от това кой е/ще е Куртския бойфренд. Ако още ми дремеше и аз щях да обсесвам по въпроса. 2) То това е само от тоя сезон, нали, хич тренд появил се някъде около мадонестия епизод ...
2. Тематичните епизоди са си нещо чудесно, но в миналия сезон те все още включваха и бяха включени в общия сюжет. Сега общ сюжет просто няма.
3. Абсолютно съм съгласен с поста, дето Ян е пуснал. Точно тия неща ме вбесиха и мен в епизода.
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
Не че ме кефи особено този сезон, но наистина си има ситуации, които да продължават след конкретната серия. Примерно Арти в първата серия скъса с Тина, което доведе до забивката му с Бритни, което доведе до историята му в новия епизод. Историята с бащата на Кърт в болницата също беше продължена в следващия епизод и нещата от там пак доведоха до неща, дето станаха в новата серия. Не че се скъсват от последователност и развитие, ама пак поне малко от малко го има.
Иначе почти никой няма персоналити този сезон, с това съм съгласен. Но точно Рейчъл много ме кефеше в първи и втори епизод, както и в епизодът с дуетите.
Иначе от онзи пост има някои верни неща, макар да не съм съгласен с това за Бийст. Но на мен и преди ми е правило впечатление колко непоследователен е сериала в посланията си. Миналия сезон имаше цял епизод за това колко е важно всеки да се облича както иска и да изразява себе си чрез външния си вид, а сега ми показват някакво училище с униформи като столица на толерантността и разбирателството.
Иначе почти никой няма персоналити този сезон, с това съм съгласен. Но точно Рейчъл много ме кефеше в първи и втори епизод, както и в епизодът с дуетите.
Иначе от онзи пост има някои верни неща, макар да не съм съгласен с това за Бийст. Но на мен и преди ми е правило впечатление колко непоследователен е сериала в посланията си. Миналия сезон имаше цял епизод за това колко е важно всеки да се облича както иска и да изразява себе си чрез външния си вид, а сега ми показват някакво училище с униформи като столица на толерантността и разбирателството.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- armageddon
- Forsaken
Сам ако беше единствения герой с липса на индивидуалност, щеше да е добре. Проблема е че се проят на пръстите на едната ръка персонажите, които имат повече една личностна характеристика.
Мда, епизода с Мадона и този с Бритни са пример колко хубаво са вписани в сюжета трибютните епизоди. А Роки Хоръра не беше трудно да се впише в особената липса на сюжет.
Но спирам дотук, лично аз нямам проблем с безумията на сериала, стига поне кавърдисаните им варианти на песните да са добри. Проблема идва когато това не се случи, както стана в последния епизод.
Мда, епизода с Мадона и този с Бритни са пример колко хубаво са вписани в сюжета трибютните епизоди. А Роки Хоръра не беше трудно да се впише в особената липса на сюжет.
Но спирам дотук, лично аз нямам проблем с безумията на сериала, стига поне кавърдисаните им варианти на песните да са добри. Проблема идва когато това не се случи, както стана в последния епизод.
Ам, точно Бритни епизодът за мен беше своеобразно дъно - без никаква цел, без емоция, без история освен нещо като наркотична халюцинация... то и самата Бритни отговаря на тези условия, но не мисля, че е това начинът да се покаже. Докато Роки хоръра според мен не го разбрахме донякъде, защото не ни е в културата.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ееее, това се казва як епизод! Аз си бях доста предобеден, че ще ми хареса, де, ама той пък наистина ме израдва много!
Гуинет Полтроу беше страхотна, много чаровна, много яка. Вярно, че й дадоха прекалено много екранно време като за гостуваща актриса, но все пак го използваха добре и го вързаха хубаво с историята.
Гуинет Полтроу беше страхотна, много чаровна, много яка. Вярно, че й дадоха прекалено много екранно време като за гостуваща актриса, но все пак го използваха добре и го вързаха хубаво с историята.
- Spoiler: show
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again