Дааам, разбирам.Super M wrote: Dr. Horrible има и друго. Структурата на книгите на Мартин е разделена на гледни точки като гледна точка представят само някои от героите. Така виждаме всички останали през техните очи. Това няма как да работи в сериала. Примерът е очевиден: Глави от името на Джейми (Джайм ако щеш) Ланистър се появяват едва в трета книга. Тогава образът му става много по-пълнокръвен и интересен от преди. Но това не означава, че неговата персоналност трябва да бъде напълно изличена в сериала до евентуалния трети сезон, въпреки че тогава той наистина претърпява сериозно развитие.
Също така винаги ми е било интересно как движещи сили като Тивин Ланистър, Станис и друг остават в относителна сянка и ги виждаме през чужди очи или според резултатите от техните действия.
За мен най-голямото предизвикателство е как и доколко ще вмъкнат основата на сегашните събития, която се корени в отношенията между Лиана и Регар, екзекуцията на Рикард и Брандън Старк, бунта на Робърт, убийството на Ерис и всички останало. Винаги когато съм разказвал на някого за книгата, съм знаел, че сегашната история е продължение на това минало и едното е неделимо от другото.
Ами здраве да е, ще си дочета книжките, пък чак тогава ще почвам сериала. Едва ли ще ми отнемат повече от няколко седмици, както гълтам по 100-200 страници в работен ден

Иначе Церсей и Джайм се появяват за момента се появяват за някакви секунди, ама са ми адски интересни и усещам, че ще ми станат най-любимите герои. И именно техните сцени в трейлърите ми грабнаха вниманието