Малка равносметка за похарченото време.
Приблизително за 5 месеца 650 серии.
По 130 серии на месец.
Трикът тук не е колко малко или колко бавно е това, а че ги вместих без никакво усилие и пак ми поддържаха интереса.
Не съм спирал да следя излизащите аниме заглавия (13 активни в момента), не съм пропускал нови филми (2 анмие, 1 картуун и 2 игрални), с майка ми гледахме 4-5 дърти филма на DVD-то, не съм си спестявал телевизия (жалко, че френското Fort Boyard сезно 2014-та свърши...всички останали версии, включително българската са отврат) не съм прескачал месечното усвояване на web комикси, не съм се лишавал от сън, дори изгледах един дърт (и супер циничен) 12 сериен британски комедиен сериал, който не бях планирал.
Имал съм седмици, в които не съм гледал и една серия One Piece.
Мен така ме кефи да правя нещата - по малко, без напъване, за разлика от разни фенски (АнимеС) хвалби от сорта - 100 серии за един ден, 300 серии за два.
Това означава да си във ваканция/отпуска, да не спиш и ако си като мен - после моментално да забравиш всичко, което така брутално си излял в главата си.
Аз карам, като един стар девиз на тотализатора "С малки суми, но редовно.".
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”