Споделете пак
Moderator: Moridin
КУЛТ!!!!
Значи, някои тук знаят, но за останалите - въртя кротка търговия с комикси и филми (неща, които не ми трябват вече, и такива, дето съм си ги купил твърде... импулсивно). Продавам ги през Амазон и това доста ми помага за плащането на сметки.
Доста често се случва войници да си поръчват такива работи - личи си по типа адрес - ти пращаш някъде си, а те им го препращат там, където служат. Та днес изпълнявам следната поръчка:
CPT Juan M. Roman
Ops Co, DHHB, 1ID Unit #117
COB Basrah, Iraq
APO, AE 09374
...който си е поръчал марвелския комикс Dark Reign: Accept Change.
Егати иронията

Значи, някои тук знаят, но за останалите - въртя кротка търговия с комикси и филми (неща, които не ми трябват вече, и такива, дето съм си ги купил твърде... импулсивно). Продавам ги през Амазон и това доста ми помага за плащането на сметки.
Доста често се случва войници да си поръчват такива работи - личи си по типа адрес - ти пращаш някъде си, а те им го препращат там, където служат. Та днес изпълнявам следната поръчка:
CPT Juan M. Roman
Ops Co, DHHB, 1ID Unit #117
COB Basrah, Iraq
APO, AE 09374
...който си е поръчал марвелския комикс Dark Reign: Accept Change.
Егати иронията

And you can't dance with a devil on your back...
Уф, аман от идиоти в тоя Амазон бе! Поредният олигофрен (японец тоя път), който е възмутен, че бд-то, което съм му пратил, не е factory sealed и ми е сложил еднозвезден фийдбек, при все, че ИЗРИЧНО СИ ПИШЕ на айтъм дескрипшъна, че не е фактъри сийлд. Пак трябва да се оплаквам на Амазонци...
Edit: И след като му писах, че не съм аз виновен, че не е прочел описанието, има наглостта да ми отговори следното:
Ебаси нещастника жалък @_@
Edit: И след като му писах, че не съм аз виновен, че не е прочел описанието, има наглостта да ми отговори следното:
Since the Civil Movement of the 60's and the 70's, "You didn't read the fine line" is not acceptable in the United States. Consumer rights are now protected from such a dubious business. "New" in this context means factory sealed, and you cannot invent your own terminology. Therefore your business is fraud. If you do not understand this, I'm willing to take this to the major Internet debating sites. However, I prefer that you do not contact me again, Thank you. Shinji S. Yamamoto
Ебаси нещастника жалък @_@
- RRSunknown
- Elder God
Всъщност зависи от това какво продавачът влага в това. Никъде няма гайдлайнс. Ако всички екстри на изданието са налични, дискът не е използван, опаковката не е захабена и т.н., спокойно можеш да го сложиш като New. В смисъл, същото като с комиксите - понякога имат наелон, друг път нямат, това дори директно от разпространителя ако ги купиш, пак не е гарантирано. Освен това Item Description-ът е всичко друго, но не и файн принт, и е сложен там точно за да указва какво точно продаваш. Нелепо е освен това, че пичът е прочел последните две от общо шестте думи в него, но някакси първите четири са му убягнали.
РРС, твоят случай е друг - в него изданието очевидно не е било ново, защото част от него е била ползвана. В моя наистина буквално само наелонът липсваше.
РРС, твоят случай е друг - в него изданието очевидно не е било ново, защото част от него е била ползвана. В моя наистина буквално само наелонът липсваше.