Elayne, не бъркай 11-12 годишните момиченца и всички останали, моля ти се .... За всеки случай обаче ужасно посредственото му пеене (което за мен е по-лошо от това да не може да пее, кара всичко на едно, се едно кво пее) определено не помага никак ....
Той просто се срина психически, още от предишните концерти. Усети, че нещата няма да се наредят така, както изглеждаше в началото и се опита с остроумие и позьорство да 'навакса', но явно хората не са съвсем слепи. А и той не е добър актьор.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ми сори, ма отидеш ли някъде със самочувствието на първи, си обречен никога да не станеш. А готов ли си на всичко, за да постигнеш целта си, оставаш с нищо. Житейски закон. Другите накараха хората да са съпричастни с тях, тоя разчиташе на евтина слава. Майната му, ще му се смея в лицето (сорт ъв)...
Е, то беше ясно че няма да спечели в никакъв случай, просто. Освен това последният път като ми се мерна жълт клюкарски вестник в него се споменаваше че продуцените никак не били очаровани от идеята Ивайло да спечели ...
Факт е обаче, че беше фаворит на публиката доста след средата на шоуто... по-късно всичко се обърна в полза на Вики, а вече откъм последните три-четири концерта - в полза на Марин.
Хората го харесваха в началото точно защото беше със страхотно самочувствие. Страховито беше даже по едно време; покрай историите с Клавдия...
Хехе... Мария Илиева изби рибата .
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around