The Official George R. R. R. R. Mar.r.r.r.tin Topic
- armageddon
- Forsaken
Аз пък съм чувал, че още по времето на Цезар е имало дисциплинирани войски, подредени във формации. Сещам се за онези с големите щитове.Реално в Еропа през средновековието стратегията се е състояла в това двете армии да се наредят на два хълма и да чакат добро време за да се засилят едни срещу други уповавайки се на Бог. Първия пробив във военното дело дошъл със Военните монашески ордени които въвели за пръв път казармен ред и дисциплина.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Или просто да си наеме гоуст-райтъри, баси. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
OK, сори. Но не е заяждане. Това, че за конкретна практика не се говори, не означава, че не е разпространена. Ако е табу, трий и двата ми поста, НП.Roland wrote:Недей. Днес съм много зъл и неприятен.shayhiri wrote:Или просто да си наеме гоуст-райтъри, баси.
Last edited by shayhiri on Sat Jan 05, 2008 2:52 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Според мен, ако няма вдъхновение по-добре да пише по този начин, както в момента - бавно, с дълги паузи между книгите, изпипвайки ги и чакайки правилния момент да пише. Това, че излизат през много време не ги прави по-слаби.
Освен това за мен третата част не беше по-зле от първите две, а четвъртата просто беше за по-скучните и некул герои.
Освен това за мен третата част не беше по-зле от първите две, а четвъртата просто беше за по-скучните и некул герои.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...