Вече почти съм сигурен че понеделник ще го вкарам пак. Дано се намерят още желаещи, че сам не обичам да ходя на кино.
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
С право казах, че адски много хора ще го харесат филма и не сгреших. Сега ще ме изядете едно хубаво само щото съм решила да си изкажа мнението, което не е като вашето.
Иска ми се да вярвам, че маите и инките са имали досег с извънземни. Иска ми се да вярвам и че пирамидите са проектирани и построени не благодарение на човешките възможности, че разположението им не е случайно и върховете им сочат съзвездия на небето,примерно, или там каквито бяха спекулациите в техния случай. Щеше да е много яко ако и Атлантида всъщност беше точно такава, каквато въображението и легендите я рисуват и че технологията им е била толкова напреднала благодарение пак на извънземна намеса. Аз лично намирам всички тия приказки за извънземни силно преувеличени и признак на безсилие да се обясни нещо естествено. Всичко, което не можем да си обясним веднага се приписва на извънземна цивилизация (то не са Наска рисунките, кръговете в житата в Америка, технологии, които никой не може да си обясни или архитектурни шедьоври надживели времето си), що за тъпотия. Преди да стигнем до 'извънземните са били', да премислим всичко друго възможно или просто да приемем, че има неща, които не знаем и няма скоро да узнаем. Това е и чарът на мистериите.
Скелетите сами по себе си бяха яки, да, само да не ми бяха в този филм :/.
Спорът е безсмислен бтв.
Едно е да те привличат (и мен ме привличат и са ми зверски интересни, но информацията за тях е толкова преувеличена и преекспонирана от клюкарското й естество, че няма как да знаеш кое е истина и кое хипер преувеличено и измислено), друго е да ги видиш във филм с Индиана Джоунс. На мен лично не ми се връзват. Много по-реалистично ми е съществуването на християнска реликва, дори не във вида, в който легендите я описват (Граалът вероятно е бил дървена чашка), отколкото на извънземни.DELgado wrote:Аз пък точно обратното. Явно си е просто до човека.Elayne wrote:Прекалено sci-fi и прекалена измишльотина. Склонна съм да вярвам повече на съществуването на християнските реликви от собствената ни световна история, дори да не са 'златен бокал' и 'позлатен кивот', отколкото на кристални скелети на извънземни и летящи чинии.Винаги са ме привлича неща като Зона 51, Розуел и идеята че не може да сме сами в тази вселена.
Иска ми се да вярвам, че маите и инките са имали досег с извънземни. Иска ми се да вярвам и че пирамидите са проектирани и построени не благодарение на човешките възможности, че разположението им не е случайно и върховете им сочат съзвездия на небето,примерно, или там каквито бяха спекулациите в техния случай. Щеше да е много яко ако и Атлантида всъщност беше точно такава, каквато въображението и легендите я рисуват и че технологията им е била толкова напреднала благодарение пак на извънземна намеса. Аз лично намирам всички тия приказки за извънземни силно преувеличени и признак на безсилие да се обясни нещо естествено. Всичко, което не можем да си обясним веднага се приписва на извънземна цивилизация (то не са Наска рисунките, кръговете в житата в Америка, технологии, които никой не може да си обясни или архитектурни шедьоври надживели времето си), що за тъпотия. Преди да стигнем до 'извънземните са били', да премислим всичко друго възможно или просто да приемем, че има неща, които не знаем и няма скоро да узнаем. Това е и чарът на мистериите.
Скелетите сами по себе си бяха яки, да, само да не ми бяха в този филм :/.
Спорът е безсмислен бтв.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Естествено, че е безмислен като всеки спор, при които се опира до вкусове и усещания.
За съжаление прегледах само набързо количеството "изтролено" предните 3 страници. Запазвам си правото да отговарям при наличие на желание за по-натам (след понеделник). Засега съм си просто възпрепятстван. Мразя ги тея месеци...Доста от вас имат разумни аргументи.
За съжаление прегледах само набързо количеството "изтролено" предните 3 страници. Запазвам си правото да отговарям при наличие на желание за по-натам (след понеделник). Засега съм си просто възпрепятстван. Мразя ги тея месеци...Доста от вас имат разумни аргументи.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Бобсън wrote:Аз Малко непотемата...това Роумъре, не го е казал тоз дет си рекъл, а друг един и ти го знаеш и си се поиздънил та затуй ти се и карам...Roamer wrote:
- Spoiler: show
Уф! Олеле! Мдам, прави сте и дваматаMoridin wrote:Така си е. За справка - профила в идния брой
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Да бе, не е ли това страхотна изненада предвид кога са правени те...Бобсън wrote:Аз се радвам, че, но не ми хареса, че имаше твърде много CGI в сравнение с предишните епизоди.
- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...
Не говоря за кога, а за как. още навремето идеята е била да се направи филм пародиращ 007филмите. и първите три бяха точно такива. в техно спецефекти отношение и трите бяха на занижено с/о върховете на своето време ниво. Сега обаче са се изтървали да се надгонват с National treasure...Roland wrote:Да бе, не е ли това страхотна изненада предвид кога са правени те...Бобсън wrote:Аз се радвам, че [...], но не ми хареса, че имаше твърде много CGI в сравнение с предишните епизоди.
Димче само да те попитам относно поста ти по-горе: да разбирам ли че досега не си чела нито една книга, където чрез извънземните да се обясняват различни археологически или исторически загадки? В смисъл това е най-голямото възможно клише. Да не кажа че почти всяка книга на тази тематика обяснява нещата имено по този начин. И тук не говоря само за фантастични книги като поредицата "Зона 51" на Дохоръти (евала на Бард че ги издадоха и девете книжки. страхотни саRoland wrote:Ъъ, окВ смисъл, библейските артефакти са по-реалистични от извънземните... Щом казваш...
И не е сай-фай. Сай-фай е ако те занимаваха с технологията им. Това си беше точно "извънземния корен в археологическа загадка", което е такава класика, че ми става все по-оцъклено, колкото повече разсъждавам над точно това ви оплакване.
Кристалните скелети бяха брутални!
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Мен ме дразни склонността всичко необяснимо да се 'обяснява' с извънземни технологии, цивилизация и намеса. Дори Стоунхендж го приписват на извънземни, не са само пирамидите, Атлантида и т.н. Валери, знаеш ме колко чета, та не - за четене не бих казала, по-скоро де що документални филми има по Дискавъри и Нешънъл Джеографик ( и едно солидно количество списания Geo/NG).
Спекулира се много с извънземните и ги бутат навсякъде.
Включително бях гледала наскоро филм за Граала и се разглеждаше вероятността всяка една от 4 реликви чаши да е истинският Граал. Едната беше действително дървена, другите бяха по-скоро купи или бокали с някакви инкрустации.
Включително бях гледала наскоро филм за Граала и се разглеждаше вероятността всяка една от 4 реликви чаши да е истинският Граал. Едната беше действително дървена, другите бяха по-скоро купи или бокали с някакви инкрустации.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around