Vivian в ревюто си на филма wrote:Когато обсъждам актьорските изпълнения, отново ще мрънкам за Брайс Далас Хауърд. Още по-зле – ще мрънкам и за Крисчън Бейл. Химията между двамата я има, те изглеждат неземно идеална двойка, но... почти не комуникират помежду си.
С риск да прозвуча профански, Бейл и Хауърд не са първия пример, който ще ми хрумне за "неземно идеална двойка" в киното с химия между двамата. Нито втория. Нито никой, всъщност.
А култовата реплика "I'll be back" беше толкова отвратително слабо изпълнена от Бейл, че по-добре да я нямаше...
Иначе гледам и на теб ти се щеше да развият отпадналия край и съответно да се насочат в другата посока.
А да сравняваш Т4 и Пришълец 4 ми се струва малко пресилено. Разбирам, че съпоставяш мястото им в съответния франчайз спрямо предните три филма във всеки (донякъде има нещо такова), но ми се струва, че Пришълец 4 вдига нивото доста, доста повече от Т4. Лично мнение, де.
Щеше ми се да има и по-критични ревюта, че и твоето, и Роловото бяха доста хвалебствени (той даже нарече филма "превъзходен"). А това не обяснява защо филмът се дъни в боксофиса (и според мен незаслужено, казах си тук, че за мен е необяснимо). Но ако имаше и ревюта от по-критична гледна точка, това можеше донякъде да обясни какво част от зрителите не са харесали в Терминатор: Спасение. (Амелията явно е била заета с други ревюта

)
П.П. "Върху кухненския под"? Поне на масата да беше.