В едното отговарям на човека, в другото пиша по темата. Нужно ли е да пишеш не по темата?AlDim wrote:Нужно ли е да пускаш два недоклатени поста един след друг? Спокойно можеш да се справиш и с един недоклатен пост, сигурен съм.
A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Аз просто не разбирам защо тук все някой ще се хване за безсмислен пост - лет ит гоу. Игнор му е майката
Така се избягва и излишният спам.
Епизодът ми хареса. Е, заспах на половината, но поради щото беше късно и други такива фактори.
Ужасно много се изкефих на първата сцена с Бриен и Джайм, когато бяха завързани на коня. Както и на сцената на масата с Тивин и Тирион. Весела беше и сцената с Тирион и Брон, даже доста
Много странна сцена между Мелисандра и Станис. Това направо не беше Станис като поведение.
Песента накрая - ами малко не ми се върза с усещането от епизода, иначе яка
Хареса ми повече като я пяха преди това в гората!

Епизодът ми хареса. Е, заспах на половината, но поради щото беше късно и други такива фактори.
Ужасно много се изкефих на първата сцена с Бриен и Джайм, когато бяха завързани на коня. Както и на сцената на масата с Тивин и Тирион. Весела беше и сцената с Тирион и Брон, даже доста

Много странна сцена между Мелисандра и Станис. Това направо не беше Станис като поведение.
Песента накрая - ами малко не ми се върза с усещането от епизода, иначе яка

На мен пък много ми хареса, с изключение точно на някои сценки с Денерис. И края беше неочакван за мен, което е добре, но малко ме отврати.Killua wrote:Аз просто не разбирам защо тук все някой ще се хване за безсмислен пост - лет ит гоу. Игнор му е майкатаТака се избягва и излишният спам.
Ужасно много се изкефих на първата сцена с Бриен и Джайм, когато бяха завързани на коня. Както и на сцената на масата с Тивин и Тирион. Весела беше и сцената с Тирион и Брон, даже доста![]()
Песента накрая - ами малко не ми се върза с усещането от епизода, иначе якаХареса ми повече като я пяха преди това в гората!
- RRSunknown
- Elder God
"Dracarys."
Феноменална сцена.
Страхотен епизод като цяло - перфектен Варис както винаги, Queen of Thorns at her sarcastic best, Хрътката все така е пич отвсякъде, въобще всичко беше на ниво. Сезонът засега върви много добре.

Феноменална сцена.
Страхотен епизод като цяло - перфектен Варис както винаги, Queen of Thorns at her sarcastic best, Хрътката все така е пич отвсякъде, въобще всичко беше на ниво. Сезонът засега върви много добре.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Един от най-добрите епизоди въобще. Любими сцени:
Церсей и Тивин
битката в дома на Крастър
Клегейн и Берик
и разбира се финала
Церсей и Тивин
битката в дома на Крастър
Клегейн и Берик
и разбира се финала
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- RRSunknown
- Elder God
Със съквартиранта бяхме започнали да се отчайваме, заради първите епизоди и го гледахме, колкото да отбием номера, обаче този епизод беше просто ВЕЛИК 

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
3.04
10/10
Едва втората ми десятка в тоя сериал след Мартиновия Blackwater (2.09). И в двата епизода всяка сцена си тежи на мястото и е отлично поднесена като замисъл и изпълнение, и в двата липсват по-слаби звена като Джон Сноу (тук и третосезонният Станис) и особено холивудската двойка. Всичко 6.
А последната сцена е може би най-култовата до момента. Само финалните секунди на първи сезон ми подействаха така (от появата й от пепелището до първия писък на завърналите се във Вестерос дракони), но бяха само секунди.
Ако това ниво на качество на сериала се запази и нататък, вече нямам нищо против Бениоф и Уайс да завършат своята версия на историята преди Мартин, пък после да дочета неговата разширена.
То като гледам с какво темпо вървят през книгите, става все по-вероятно да го задминат, ако не се стегне.
10/10
Едва втората ми десятка в тоя сериал след Мартиновия Blackwater (2.09). И в двата епизода всяка сцена си тежи на мястото и е отлично поднесена като замисъл и изпълнение, и в двата липсват по-слаби звена като Джон Сноу (тук и третосезонният Станис) и особено холивудската двойка. Всичко 6.
А последната сцена е може би най-култовата до момента. Само финалните секунди на първи сезон ми подействаха така (от появата й от пепелището до първия писък на завърналите се във Вестерос дракони), но бяха само секунди.
Ако това ниво на качество на сериала се запази и нататък, вече нямам нищо против Бениоф и Уайс да завършат своята версия на историята преди Мартин, пък после да дочета неговата разширена.
То като гледам с какво темпо вървят през книгите, става все по-вероятно да го задминат, ако не се стегне.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля