Да направят сериал за Фукушима и всичко ще е наред

Moderator: Moridin
Аз специално за това съм донейде учуден, че няма повече недоволствания от политически коректния кастинг, както при свръхестествените създания неща като пол и раса май изобщо не са гледани - Велзевул азиатка, Бог - Франсис Макдормънд, половината от архангелите - жени и цветнокожи. Мен ме кефи това, бтв, пък и пасва на сериала, обаче ми е малко странно архангел Михаил да е чиновничка...
Горе-долу и аз това си мислех - дали обида би ме изкарала от равновесие (много трудно, само майка ми успява и то не всеки път
Мда...
Проявила е расистко и обидно отношение, а дали по принцип е такава, аз лично не зная...
Разбира се, че този клиент няма право на подобно отношение. Тук съм категорична. От друга страна всички сме хора и никой от нас не е безгрешен. И мен са ме обиждали и то неведнъж, по всякакви начини. Обаче откакто ме нарекоха "платен соросоид", малко или много ми е трудно да се учудя.Litz wrote: ↑Tue Jun 04, 2019 6:16 pmВеднъж един клиент американец ми каза "Ще те изнасиля и убия, малка чужда кучко" и поведението му било в следствие на развод с жена си и загуба на правата за попечителство. После заплашваше и самоубийство. Е ква емпатия, кво състрадание в случая пичове? Мен не ме интересува, дали денят му е хубав, или цялото му семейство е измряло, не можеш да се държиш със сървис персонала където и да е по такъв начин. Съжалявам. Но когато добавим расисткия/хомофобски и трансфобски фактор, въобще не очаквам никаква прошка.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 6 guests