Emi v purviq Fable interakciqta mi beshe super bezrazlichna povecheto vreme, dokato tuk e naistina bogata I zaribqvashta. Mnogo pomagat i brilqntnite fizionomii na geroq. Realno mojesh da pravish mnoho poveche otkolkoto s dialogova sistema. I vuobshte expression-ite se izpolzvat za vsqkakva inerakciq sus sveta - dori za reshavane na puzeli. Deba, dori mojesh da pozirash za statui.
Kolkoto do ostarqvaneto - personajut ti e nqkude na 30-40 v kraq na igrata. Vidut mu se promenq glavno s level-up na raznite umeniq i tova kolko e dobur/losh i alchen/shtedur, no ima i drugi iznenadki, svurzani s izborite ti, koito ne iskam da spoilvam. Sushto taka dreshkite, tatuirovkite i pricheskite pomagat dosta. Ima i belezi.
Da, horata si vurshat razni neshta prez denq, a noshtem se pribirat po domovete si. Ima gradski vikach, koito pravi razni anonsi v zavisimost ot chasa. Toi obqvqva i novite ti titli. Vuobshte napravili sa dosta dobra simulaciq (po-natatuk kato pochnesh da si pravish chelqd, da obikalqsh kurvetinite i da izkupuvash Albion stava oshte po-qko), makar che ima oshte kakvo da se jelae. No to VINAGI ima kakvo da se jelae.